- Сніжана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: VOLUME №300 pink
Якість і колір все сподобалось
- Достоинства:
- Не пересушує губи
- ЛараОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Volume 403 Euphoria Red
Загалом яскрава, стійка, все гарно
- Достоинства:
- яскрава, стійка
- Недостатки:
- може залишатись (якщо торкнеться) на зубах....
- ЛараОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: VOLUME №102 romantic rose
рекомендую
- Достоинства:
- яскрава, блистить на губах, стійка
- Ірина А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Volume 403 Euphoria Red
Чудова помада і продавець
- Ірина А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Volume 302 Fuchsia Fatal
Шикарна помада
- Ірина З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: VOLUME №102 romantic rose
Дякую, помада мені підійшла. Я цей колір обрала давно.
- Достоинства:
- Якісна
- Лілія Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: VOLUME №100 nude
Помада сподобалась, якість відмінна
- Достоинства:
- Дуже приемна на губах
- Недостатки:
- Наталя С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: VOLUME №301 coral pink
Отлично
- элла Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Volume 400 Vintage Red
Помада шикарна. Приємна на губах. Дуже гарна і стійка. Рекомендую.
- Анна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Volume 403 Euphoria Red
Якщо в цілому, не дуже сподобалась через те, що як би ти її не наніс (з олівцем, з пудрою, із серветкою), і в мінімальній кількості, помада залишається на зубах)). Для чистоти експерименту нафарбували всіх присутніх у хаті жінок)). І , як на мене, занадто помада кремова, більш як рідка помада, тож на любителя таких.
Колір відрізняється від фото, він більше з помаранчевим відтінком чи "алым" (гугл не дає точного перекладу)навіть у тубі, але насичений, гарна упаковка. - Ирина Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: VOLUME №301 coral pink
Помада гарна, але не вгадала з кольором:)
- Татьяна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: VOLUME №102 romantic rose
Все понравилось, цвет, качество
- Виктория Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: VOLUME №200 natural
Всё понравилось
- Оксана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: VOLUME №104 poweder rose
Мені подобається, колір, якість.
- Світлана Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: VOLUME №100 nude
Все добре
- Достоинства:
- Подобається колір, текстура
- Недостатки:
- Марина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Volume 403 Euphoria Red
Не спродобалась,якась пiдробка
Експерт RozetkaДоброго дня!
Дякуємо за звернення.
Запевняємо Вас, що даний товар оригінальний.
- Елена З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: VOLUME №101 nude rose
Чудова якість алк віддінок зовсім інший ніж на фото на губах моделі. Він холодний а не теплий. Більш в фіолетово-рожевий
- Достоинства:
- Недостатки:
- Невідповідність кольору
- Катерина А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: VOLUME №200 natural
Чудовий відтінок, приємна текстура, мені подобається, користуюся із задоволенням!
- Елена М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: VOLUME №102 romantic rose
Классная помада. Мне очень подошла. Спасибо, "Розетка"
- Недостатки:
- Світлана Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: VOLUME №301 coral pink
301 тон для мене ідеально пасує (брюнетка, карі очі). Олівець не використовую. Дуже задоволена. Моя улюблена помада. Для щоденного використання — супер. Єдина помада, яка не сушить мої губи.
- Достоинства:
- Не сушить, не потрібен олівець, для щоденного використання.
- Недостатки:
- Немає.
- Світлана Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: VOLUME №200 natural
Якість супер, на мої сухі губи кращої помади не знайти. Але тон 200 має холодний підтон, треба враховувати цей момент. Ну і трохи розтікається, наносити з олівцем.
- Достоинства:
- Не сушить.
- Недостатки:
- Розтікається.
- Марина с***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Volume 302 Fuchsia Fatal
Мне понравилась.Рекомендую.
- Светлана Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: VOLUME №100 nude
У помади коли нафарбуєш запах старий!
- Недостатки:
- Не відповідає колір на фото
- Інґрід Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: VOLUME №200 natural
Помада відтінку 200 покрита пліснявою наскрізь.
- Недостатки:
- пліснява
- Світлана Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Volume 400 Vintage Red
Помада поза конкуренцією! Дякую за оперативність та гарне пакування!
- Достоинства:
- Ціна-якість
- Недостатки:
- Сергій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: VOLUME №104 poweder rose
Брав на подарунок, дружина дуже задоволена.
- Достоинства:
- Фролова Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: VOLUME №104 poweder rose
Очень хорошая помада,отличный цвет
- Яніна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: VOLUME №104 poweder rose
Якісний товар, відповідає опису
- Юлія Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: VOLUME №200 natural
Помада гарно лягає, тримається на губах.
- Достоинства:
- Помада сподобалась, гарно лягає.
- Недостатки:
- Тетяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: VOLUME №101 nude rose
Отличная помада.
- Достоинства:
- Цвет, упаковка, хорошо ложится
- Недостатки:
- Тетяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: VOLUME №102 romantic rose
Замечательная помада. Кому нравится Lancome кремовая, прекра ная альтернатива
- Достоинства:
- Хорошо ложится, упаковка, цвет
- Недостатки:
- Костянтин Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: VOLUME №100 nude
Все гаразд, товар відповідає опису. Доставка швидка.
- Владлена В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: VOLUME №104 poweder rose
Pupa, є Pupa, коментарі зайві!
Неперевершено! - Inna P***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: VOLUME №301 coral pink
Чудова помада, сподобалась
- КатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: VOLUME №104 poweder rose
Прекрасна помада.
- Оксана Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Volume 400 Vintage Red
Помада прийшла розтавша і поломана, якіть погана, красити губи неможливо. Плюс помада не була обгорнута в плівку як перша. Просто жах- гроші на вітер