Отзывы покупателей о Пробиотик для взрослых кошек и котят Purina Pro Plan FortiFlora для здорового пищеварения и укрепления иммунитета 30 х 1 г (7613036680769_8445290040794)
- Микола О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30
- Микола О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30
Відмінно
- Ольга Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30
Може і хороший пробіотик для когось, якби ще наша киця його попробувала. Не хоче ні з чим. Для котиків, що їдять без перебору все. Прочитала відгуки- замовила. Маленькі пакетики з коричневими гранулками. Запах не дуже для мене приємний. Змішували і з мокрим, і з сухим кормом. Відмова повна. Якщо намокає пробіотик- клейковидний, прилипає до тарілки. Невдала покупка для нас. Жаль що не можна було пару пакетиків купити на пробу.
Представник постачальникаДобрий день, Ольго! Нам шкода чути про ситуацію, яку Ви описуєте. Ми піклуємося про те, щоб продукція, яку ми виготовляємо, була високої якості та мала неперевершений смак, та повністю відповідала вимогам та інтересам наших споживачів.
Ми розуміємо, що вподобання у кожного улюбленця індивідуальні, й тому завжди стараємось створити такий продукт, який смакував би всім улюбленцям. Та причини, чому може не подобатись, бувають різними.
Якщо у Вас залишились зауваження щодо нашої продукції, Ви завжди можете зателефонувати за телефоном безкоштовної Лінії турботи Nestlé: 0 800 50-09-50. Дякуємо за відгук та бажаємо гарного дня!
- Марченко Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30
Дякую за якісний товар
- Олег К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30
Дякую
- Олена Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30
Смачне, котикам подобається
- Достоинства:
- Якісний
- Олена Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30
Котам дуже подобається.
- Достоинства:
- Смачний
- СВІТЛАНА В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30
Додаєм за рекомендаціями в корм. Але, очевидно, що тільки цієї добавки в нашому випадку мало. Як профілактика швидше, ніж лікування.
- Ковальчук Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30
Користуюсь вже не перший рік. Добавка просто супер
- Достоинства:
- Кішка їсть все з цією длбавкою
- Недостатки:
- Не знайшла
- ГалинаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30
Цей пробіотик виявився дуже смачним для моєї кішки. А мені це допомагає згодовувати кішку препаратом для профілактики глистів. Змішую пробіотик із подрібненою таблеткою.
- Достоинства:
- Дуже смачний
- Недостатки:
- Не виявила
- Ольга Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30
Пробіотики виявився дуже корисним для моїх котів
- Достоинства:
- Даю двом літнім котам. Їдять із задоволенням. Коти позбавилися запорів. Дуже рекомендую!
- Недостатки:
- Недоліків не бачу.
- Оксана Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30
Для регулювання роботи кишківника саме те що потрібно.
- Світлана В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30
Гарна ціна. Швидко доставили. Головне коту допомагає
- Достоинства:
- Якість і ціна
- Недостатки:
- Не знайшла
- Олена В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30
Хороший пробіотик. Коли кішка ригає одразу насипаю в сухий корм і все нормалізується . Дуже задоволена Рекомендую!
- Іраїда А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30
Відмінно
- Гребещук Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30
Все отлично пришло, сроки в норме
- Андрушенко В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30
Швидко доставили
- Достоинства:
- Якісний
- Тетяна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30
Беру по рекомендації лікаря. Покращення травлення при лікуванні антибіотиками.
- ВалериОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30
Мой кот балдеет от этого пробиотика
- САХОВСЬКА І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30
Котики їдять із задоволенням, зазвичай даю коли втрачають апетит, посипаю сухий або вологий корм, за вуха не відтягнеш
- Достоинства:
- Діє
- Недостатки:
- Швидко закінчується
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30
Дуже допоміг коту при розладі шлунку, протягом днів 5 все стабілізувалась, хоча кіт дуже вибагливий до їжі, сухого корму взагалі не їсть, але за цим пробіотиком муркотить, так йому подобається. Дякую!
- Достоинства:
- Швидко допоміг коту при розладі шлунку
- Віктор З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30
Гарна якість
- Виктрия К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30
Відповідає своїм властивостям, нормалізує роботу кишківника.
- эва к***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30
Кота начало тошнить и были проблемы со стулом, купила этот пробиотик. После первых суток стул был уже норм и перестало тошнить, ест с удовольствием его, мешаю с кормом. Буду брать еще, чтобы был на всякий такой случай)
- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30
В нашого котика при переході на інший вид корму з'явилося послаблення стулу, почали додавати до корму цей пробіотик і проблема вирішилася, до того ж кіт їсть новий корм із більшим задоволенням, коли зверху насипаємо цей порошок.
- Достоинства:
- дієвий, для кота смачний
- Недостатки:
- не знайшли
- Люсіда Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30
Гарний пробіотик. Котики їдять корм з задоволенням, коли зверху посипати пробіотиком. Раджу всім, у кого проблеми з кишково-шлунуовим трактом у котів.
- Достоинства:
- Котики дуже люблять.
- Недостатки:
- Допогий
- Ігор З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30
Хороший пробіотик. Лікар прописав. З ним котлик набагато краще їсть корм.
Відверто раджу- Достоинства:
- Ціна/якість
- Недостатки:
- Не виявлені
- Светлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30
Хороший пробиотик. Котам очень нравится запах и вкус. Можно посыпать им совсем чуть-чуть и скормить всё, что надо. Восстанавливает микрофлору, лечит жидкий стул.
- Достоинства:
- Работает как лечебный, улучшает аппетит и вкус еды.
- Недостатки:
- Цена и количество маленькое 1 г.
- АлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30
Поставил 3 звезды, так как может препарат и хороший, но моя кошка отказалась его есть.
- Достоинства:
- Не знаю, моя кошка отказалась есть еду перемешанную с этим порошоком
- Недостатки:
- Деньги на ветер :)
Представник постачальникаДобрий день, Олександре! Нам шкода, що Ваша кішка не вподобала даний корм. Ми розуміємо, що в кожного домашнього улюбленця є свої особливі вподобання, тому завжди стараємось приготувати корм смачно, аби цей продукт вподобали якомога більше котиків. Та причини, чому корм може не подобатись, бувають різними. Якість продукції є одним з пріоритетів нашої компанії, тому ми використовуємо лише високоякісну сировину та дотримуємось усіх необхідних стандартів та вимог при виготовленні цього продукту. Сподіваємось Вашому домашньому улюбленцю будуть більше до вподоби інші смаки нашого корму!
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30
При закрепі взагалі не допомагає.
- Достоинства:
- Кицька їсть із задоволенням
- Недостатки:
- Немає лікувальних властивостей
Представник постачальникаДобрий день, Оксано! Дякуємо за Ваш відгук. Нам шкода чути, що у Вашої кішки виникли проблеми з травленням. Компанія Nestlé піклується про те, щоб продукція, яку ми виготовляємо, була високої якості, мала неперевершений смак та повністю відповідала вимогам та інтересам наших споживачів. Ми хотіли б додати, що подібна реакція може бути викликана різними факторами й не обов'язково може бути пов'язана з харчуванням. Ми завжди заохочуємо наших споживачів, які є власниками домашніх улюбленців, звертатися до лікаря-ветеринара у місцевій клініці, аби з'ясувати точні причини виникнення проблем зі здоров'ям у тварини. Якщо у Вас залишились зауваження або питання щодо нашої продукції, Ви завжди можете звернутися на безкоштовну Лінію турботи Nestlé за номером 0 800 50-09-50, або написати на сторінку Purina Україна у Facebook.
- Юлия А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30
Це супер средство . Якщо у котика діарея чи при переході на новий корм, завжди посипаю йому їжу цим пробіотиком .
- Достоинства:
- Есть результат
- Недостатки:
- Дорого
- Татьяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30
Купила спонтанно, спробувати, не дуже довіряю різним добавкам, але котам подобається, можуть не з`їсти корм, а цей порошочек яким зверху посипаю корм, з`їдять обов`язково
- Євгенія Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30
Для моїх котів це просто рятівник, даю по рекомендаціям лікаря по 1 пакетику, напротязі 5 днів, 2 рази на місяць. Шлунок, самопочуття і шерсть - одразу помітно краще
- Юлия В***
У Ваших котів є якийсь діагноз?
- ДмитрийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30
Не успел оценить, ибо не понадобился, и это хорошо)))
- Достоинства:
- Не известно
- Недостатки:
- Не известно
- Нонна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30
Купила две упаковки два месяца назад и вот снова купила,но уже три упаковки. Очень нашему сфинксу подошел. Нам посоветовал ветеринар.Спасибо,всем!
- Достоинства:
- Сделан качественно.
- Недостатки:
- Нет.
- Антон К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30
Отличная биодобавка. Прекрасно помогает моим котам. Причем паоловина котов с удовольствием сама ест разведенную в воде добавку, а в остальных приходится ее насильно заливать.
Но хотелось бы напомнить: НЕ ЗАНИМАЙТЕСЬ САМОЛЕЧЕНИЕМ! Эта биодобавка - отличная вещь, если ее назначил врач. В случае диареи у кота необходимо обратиться к ветеринару, и только потом принимать добавку (если ее назначили). Чтобы не получилось так, что у кота энтерит и счет идет на часы, а хозяин вместо лечения пытается давать эту добавку.- Юлия А***
Зачем заливать ? Ужас , какой народ темный
Надо просто корм посыпать добавкой