- AI аналіз відгуків56 відгуків: позитивний (близько 76%), нейтральний (10%), негативний (14%)Виберіть, щоб дізнатися більше
- Дмитрий К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный
отличный, яркий, удобный фонарик!
- Достоинства:
- яркость света
- Володимир С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный
Ліхтар сяє досить яскраво, але те що він гріється так що аж в руки пече перечеркує його Переваги. Акумулятор заряджається майже всю ніч, а сідає за годину.
- Представник бренду
Ймовірно, у вашому випадку виникла проблема, яку ми можемо усунути в сервісі.
Час повного заряджання акумулятора становить 8 годин, а тривалість роботи в режимі максимального освітлення складає 5-6 годин. Перегріватися до зазначеної вами температури він теж не повинен.
- Лі Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный
Немає акумулятора. Куди звернутися?
- Недостатки:
- Немає акумулятора. Куди звернутися?
- Представник бренду
Будь ласка, відкрийте акумуляторний блок ліхтаря, акумулятор повинен там бути.
- Анна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный
Дуже задоволена !!! Ліхтар супер !!! рекомендую !
- Людмила Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный
- Андрій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный
Отже. Ліхтарик сподобався. Світить чудово, яскравість більш ніж влаштовує, тактильно приємний. По підсумку кількох тижнів використання я лишився задоволений. Описані нижче нюанси не є критичними.
Нюанси.
По замовленню. Під час отримання перевірити ліхтарик не зміг, бо той не вмикався (я вийняв запобіжник). Виявилось, що комплектний акумулятор мав 1 В напруги. Що і не дивно, бо дата виготовлення на ліхтарику 2023й рік (вказано на упаковці), він просто саморозрядився. Коли я поставив ліхтарик на зарядку (вбудовану), то індикатор заряду не загорівся. Але я виміряв напругу на акумуляторі через кілька хвилин і вона зростала. Десь на рівні 2,2-2,4 В індикатор заряду загорівся червоним. Акумулятор зарядився через кілька годин, працює, тож тут обійшлось. Не критично, але при. отриманні було нерозуміння, чи ліхтарик взагалі робочий, бо я на відділенні був без запасного акумулятора чи мультиметра, щоб розуміти - а чому ж він не світить.
По ліхтарику. Кнопка увімкнення. Вона дуже чутлива і легко натискається. Це призводило кілька разів до неконтрольованого увімкнення в кармані. Вперше, не помітивши, дістав я його доволі гарячим, але ніяких прогорань і оплавленть карману не сталось. Тобто, це треба враховувати при носінні, зберіганні. Можна покласти в сумку чи рюкзак, він торкнеться кнопкою до чогось і увімкнеться в найсильніший режим. Це або призведе до пошкоджень від перегріву, або просто розрядить батарею.
Нюанси не критичні, ліхтарик сподобався, зі своєю задачею справляється чудово, сили освітлення вистачає не тільки в приміщенні, а і на вулиці, в умовах повної темряви. Варто лиш слідкувати за випадковими увімкненнями і на тому все.- Достоинства:
- Виконує свої функції, як заявлено
- Недостатки:
- Кнопка увімкнення
- Володимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный
Періодично світло починає мерехтіти.
- Достоинства:
- Потужний
- Недостатки:
- Немає відчуття надійності
- Представник бренду
Просимо вибачити за можливу несправність. Чи заряджений акумулятор в ліхтарі?
- Юрій Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный
Міцний ліхтар, світловий промінь дуже потужний, все складові на різьбах розбірні, великий акумулятор, гарно що кнопка тверда пластикова, а не гумова
- Достоинства:
- Міцний та потужний
- Владимир В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный
Працює, візуально виглядає міцно, але розмір завеликий, в кармані не зручно, працює від заряду дуже мало як на такий розмір, максимум 1.5 год, заряджається ну дуже довго. Не раджу
- Достоинства:
- Працює
- Недостатки:
- Замалий час роботи, довге заряджання
- Представник бренду
Дякуємо за ваш відгук.
Під час вибору товару на нашому сайті звертайте увагу на опис, де зазначені розміри, вага та технічні характеристики.
Рекомендуємо уважно оцінювати параметри обраного пристрою. Ліхтар обладнаний потужним акумулятором із ємністю 4000 мАг, що може потребувати тривалого заряджання до 8 годин. Проте терпіння варте результату, адже після повного заряджання ліхтар працює тривалий час, як вказано в інструкції.
- константин ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный
За таку ціну ... Дорого( . Працює, але значно менше, ніж обіцяє
- Достоинства:
- Вмикається. І на тому спасибі
- Недостатки:
- Дуже довго заряджається, а заявлений час безперебійної роботи і близько не відповідає дійсності. Реально це близько години, а ніяк не 5-6 годин.
- Представник бренду
Дякуємо за ваш відгук. Важливо об’єктивно оцінювати параметри пристрою. Ліхтар оснащений потужним акумулятором ємністю 4000мАг, тому час його заряджання може бути тривалим, до 8 годин. Однак варто набратися терпіння, адже після повного заряджання ліхтар забезпечує тривалу роботу відповідно до характеристик, зазначених в інструкції. Щодо ціни товару, просимо врахувати, що ліхтар з такими технічними параметрами та функціями має відповідну вартість на сайті.
- Надежда Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный
Ліхтар спочатку був не зовсім зрозумілий, я з таким не працювала, а Інструкція була слабкою. Але Ютуб, а також ті, що залишили свої відгуки, допомогли мені розібратися. Дякую їм.
- Достоинства:
- За 2 дні я розібралася, все було зрозуміло. Я ліхтар зарядила - 4 години, потім перевірила, як він працює... Мені він сподобався. Дякую розробникам.
- Недостатки:
- Поки не бачила... Ліхтар металевий.
- Олексій Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный
Ліхтар став для мене справжнім відкриттям. Відразу відчувається, що це не дешевий “одноразовий” пристрій, а продуманий, міцний і практичний інструмент, створений для реального користування. Корпус з анодованого алюмінієвого сплаву надає відчуття надійності — ліхтар не слизький, не дряпається, і витримує навіть випадкові удари чи падіння. У руці лежить зручно, баланс ваги ідеальний, а кнопка увімкнення натискається чітко, без люфтів.
Світло потужне й рівномірне, з можливістю регулювати фокус — від вузького концентрованого променя до широкого розсіяного світла. Завдяки п’яти режимам освітлення легко підібрати оптимальний варіант для будь-якої ситуації: прогулянка ввечері, робота в темному гаражі чи ніч у наметі. При цьому ліхтар не засліплює, а дає приємний, стабільний потік світла. Акумулятор 21700 на 4000 мА·год тримає заряд довго, і зручна зарядка через USB-C позбавляє від потреби шукати спеціальні кабелі. Індикатор заряду теж тішить — завжди знаєш, скільки енергії залишилось.
Окремо варто відзначити продуманість у деталях: система захисту від перезаряду та перегріву, приємна текстура корпусу, якісний рефлектор — усе це створює враження дорогої речі, хоча ціна залишається цілком розумною. Навіть після кількох годин роботи ліхтар не сильно перегрівається, світло не тьмяніє, а відчуття надійності лише зростає.
Так, рівень захисту IPX4 не дозволяє повністю занурювати його у воду, але для дощу чи вологи цього більш ніж достатньо. Заряджається він не миттєво, зате стабільно, без перегріву й “просідань” батареї.
У підсумку можу сказати одне — цей ліхтар чудово поєднує потужність, якість і зручність. Це той випадок, коли береш ліхтар у руки й розумієш, що він зроблений «з розумом». Рекомендую всім, хто шукає надійне світло для дому, подорожей чи роботи — цей ліхтар не підведе.- Достоинства:
- Міцний корпус, Режими освітлення, Порт USB-C, Акумулятор, Регульований фокус променя, Захист від перезаряду та перерозряду, Стильний
- Недостатки:
- Зарядка повністю може вимагати декілька годин, тож не варто чекати моментальної готовності. IPX4 — ліхтар захищений від бризок, але не від повного занурення у воду, тому в дощову погоду чи річку треба бути обережним.
- Сергій Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный
я всим задоволений
- Татоша Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный
Отримав ліхтарик в пункті видачі оглянув мені сподобався увесь корпус алюмінієвий тому не зламається. бо є ліхтарики де блок з кнопкою і зарядкою ховається в пластиковому корпусі і він розсипається дуже швидко лопається різьба
- Достоинства:
- Працює у комплекті іде акумулятор 21700, також підходить акумулятор 26650
- Недостатки:
- Поки не знайшов
- МАКСИМ Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный
Класс
- Стоян О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный
Фонарик светит супер!
- Достоинства:
- Хорошая яркость
- Недостатки:
- Нужно пять раз нажать кнопку чтобы выключить его, и очень сильно греется 5 минут работы и он кипяток...
- Татоша Д***
Здається там повинно бути передбачено утримування кнопки і тоді ліхтарик через 3-5 секунд вимкнеться без необхідності перемикання режимів до повного вимкнення
- Дяченко О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный
Все супер
- Представник бренду
Дякуємо за вибір продукції Quantum, за ваш відгук та високу оцінку. Користуйтесь з задоволенням.
- Егор Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный
Продержался год в адских условиях эксплуатации, по итогу здох контролёр питания/лед драйвер. Закажу новую платку и будет жить дальше, но заряжать придётся отдельно =)
- Достоинства:
- Крепкий, прожил год - это рекордсмен!!!
- Недостатки:
- Плохая защита от влаги. Резиновая заглушка юзб отваливается.
- Ярослав Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный
Потужний
- Достоинства:
- Світить
- Недостатки:
- Коли вимкнений не свіить
- Олег Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный
Ліхтар-супер пр якісті і по ціні.
- Достоинства:
- Світлр
- Представник бренду
Дякуємо за вибір продукції Quantum, за ваш відгук та високу оцінку. Користуйтесь з задоволенням!
- Николай Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный
Мощный и удобный
- Недостатки:
- Нет выхода на usb
- Представник бренду
- Христина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный
Чудовий ліхтар , яскраво світить . Ніде не вказано , що його треба розкрутити позаду і зняти захисну плівку , для цього мені треба було йти в розетку , щоб це показали. Коли заряджається , горить червоним , заряджається довго. Доволі вагомий , металевий , холодний взимку на вулиці.
- Достоинства:
- Яскраве світить
- Представник бренду
Дякуємо за вибір продукції Quantum, за ваш відгук та високу оцінку. користуйтесь з задоволенням.
- Михайло Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный
Пока что ничего плохого не могу сказать, т.к. пользовался им мало.
Плюс: сменный акумулятор- Достоинства:
- Удобный, яркий
- Недостатки:
- Пока что не заметил
- Константин К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный
За свої гроші доволі потужний і довго працює на одному заряді
- Евгений Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный
Якісний та потужно світить. Довго таки заряждається, не менш 6 годин. але і вистачає надовго, за чотири вечора користування так і не розрядився.
- Достоинства:
- гарний, якісний
- Недостатки:
- заглушка може відпасти
- Артем Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный
Супер !!!
- Достоинства:
- Светит ярко даже когда посажен акум
- Недостатки:
- Кнопка вкл. Выкл , можно случайно включить в кармане, а так всё ОК!
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный
Уже рік в експлуатації. Дуже потужний і яскравий ліхтар. Металевий корпус, відчувається, що це якісна річ. Але досить важкий: у руках нести по вулиці зручно, але в кишеню не покладеш. На максимальному режимі корпус помітно нагрівається. Фокус променя можна звузити. На максимальному режимі при повній зарядці світить рівно три години. На меншій потужності повинен працювати значно довше. Але комплектний акумулятор заряджається довго — потрібно щонайменше 5–6 годин для повного заряду.
З мінусів відзначу люфт кнопки та гумову заглушку на роз’ємі Type-C, яка постійно злітає і губиться, особливо під час зарядки (довелося її зняти).- Достоинства:
- Дуже яскраво світить, якісний корпус, Type-C роз'єм
- Недостатки:
- Кнопка люфтить, гумова заглушка Type-C постійно злітає і губиться, заряджається довго.
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный
Дякую Розетці та представникам бренду за якісний ліхтар. Маю надію,що він працюватиме довго.
- Достоинства:
- Зручний у використанні. Ярко і доволі довго світить.
- Недостатки:
- Поки що немає.
- Представник бренду
Дякуємо що ви обрали продукцію Quantum . Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный
Дякую Розетка за ремонт ліхтаря ! Супер, так тримати ! І далі залишаюсь вашим постійним клієнтом !
- Достоинства:
- Далеко і ярко світить.
- Представник бренду
Дуже раді, що Ваше питання вирішено.
- Сергій Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный
Все добре
- Представник бренду
Дякуємо за вибір продукції Quantum, за ваш відгук та високу оцінку.
- Юрий З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный
Светит ярко и далеко....но не 300 м. точно. Сборка качественная. Плохие отзывы я так понимаю пишут те, кто не читает инструкцию, убивает товар, а потом у них все плохо.
- Достоинства:
- Соответствует заявленным параматрам.
- Недостатки:
- За такие деньги - нет.
- Олена В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный
Доброго дня,без зарядного не вмикається,дуже прикро,він такий дешевий.
- Представник бренду
В разі виникнення питання по несправності спочатку ознаймтесь з інструкцією та описом на сайті - це допоможе.
Перед першим використанням вийміть діелектричну прокладку, що вставлена в ліхтар для уникнення помилкового включення та розрядження акумулятора.
- Анатолій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный
Світить дуже яскраво. декілька положень світла. Акумулятор тримає довго. В мене часто відпадала гумка яка закриває гніздо зарядки.
- Достоинства:
- ціна, якість
- Недостатки:
- ненадійне кріплення на зарядці
- Представник бренду
Дякуємо за відгук. Дійсно потрібно обережно відкривати та закривати заглушку порту зарядки.
- АлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный
Вынужден признать несоответствие своего предыдущего комментария по состоянию несоответствия фонарика должному качеству и определил его по шкале унизительного толкования.
Проблема, что возникла и наблюдалась как не рабочее изделие, была обусловлена выходом из строя работы батарейного аккумулятора.
Иных нареканий не выявлено.
Приношу извинения за недостаточно объективный предидуший коментарий.
С уважением.- Достоинства:
- Всё в соответствии с заявленными производителем тех. данными.
- Недостатки:
- Нет послегарантийное обслуживания и надлежащего сервиса ремонта, отдела Розетки, вразумительно способного помочь клиенту в грамотном понимании сложившейся ситуации.
- Представник бренду
Дякуємо за відгук. Намагаємось досягнути прямих контактів, якщо сервісний відділ Розетки не приймає товар після гарантії.
- АлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный
Фонарик плохой. По истечению 7-ми месяцев не регулярного пользования, ни с того ни с сего, вышел из строя, выключатель. Что делать? Может кому подарить то?
- Достоинства:
- Один сплошной не зачёт.
- Представник бренду
За декілька років продажу не було жодного випадку виходу з ладу вимикача. Тому не потрібно використовувати некоректні назви. Як правило нестандартні випадки пов'язані з необережним використанням.
Хоч у вас і закінчився термін гарантії - спробуйте здати товар на сервіс - ми допоможемо. Але просимо некоректні слова прибрати з відгука.
- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный
Майже не користувалися, приблизно на третій зарядці перестав вмикатися, гроші викинуті на вітер
- Достоинства:
- Ярко світив
- Недостатки:
- Не вмикається
- Представник бренду
Ліхтарі Quantum - це якісний товар, але іноді можуть бути негаразди, які вирішуються сервісним відділом. Скористайтесь гарантією.
- Олександр Б***
Термін гарантії минув 6 місяців
- Представник бренду
Можемо зробити репутаційний ремонт. Оформіть повернення на ремонт через відповідний розділ на сайті.