- Юра К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Работает
- Представник бренду
Дякуємо за вибір продукції Quantum, за ваш відгук та високу оцінку. Користуйтесь з задоволенням.
- сергей б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все працює. Бистра доставка
- ЛАРИСА Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не работает
- Представник бренду
Які проблеми виникли у вас із пристроєм?
- Павло Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Зарядний пристрій не працює. Скажіть будь-ласка, чому касир на точці видачі Розетка не видав чек? Як повернути товар?
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не працює
- Представник бренду
Скористайтеся гарантією. За допомогою номера замовлення ви можете оформити повернення для ремонту.
- Олег О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гано заряджає
- Достоинства:
- Компактний
- Андрей Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
5 хвилин політ нормальний.Зарядив акумулятори ААА.Вийшло непогано.
- Достоинства:
- Зручний, маленький.
- Недостатки:
- Поки претензій немає.
- ЛАРИСАОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Если сначала заряжал хоть 3-5 дней, то через полгода и вовсе не заряжает. Выдает зелёный свет через 5 мин.
- Представник бренду
Скористайтесь гарантією - недолік будде усунено.
- ЛАРИСАОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вроде и заряжает, но по ощущениям не полностью. Некоторые аккумуляторы не заряжает вовсе, никак не светится индикатор.
- Представник бренду
Будь ласка, скористайтесь правилами використання, що знаходяться в інструкції та на сайті в опису товару. Там вказано випадки, коли не буде світитися індикатор.
- Андрій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Файна штука. В паралельній гілці пишуть про подібний пристрій, але на чотири елементи. Вирішив купити на дві , дуже швидко заряджає. Я потім вичитав , що воно видає 1600 mAh на відміну від моєї старої зарядки Енергія, яка видає тільки 150mAh, тому моя довго заряджає Але моя ще й дуже сильно гріється сама і гріє акумулятори, ця ж на диво через швидку свою зарядку майже не гріє. Таке звісно сподобалось. Але не відомо, як це вплине на життя акумів.
- Достоинства:
- Працює
- Недостатки:
- Не виявив
- Представник бренду
Дякуємо за вибір продукції Quantum. Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- ВячеславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Доброго дня, всім.
Зарядне тиждень експлуатації., заряджає АА, ААА акумулятори.
Індикатор при повній зарядці горить зеленим.- Достоинства:
- Тype G зарядка,малий розмір.
Індикатор.
Мені сподобалось.
Биріть ,не пошкодуєте!
- Артем Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вже йде посилка 1 місяць і ще не прийшла
- Достоинства:
- Клас
- Недостатки:
- Довга доставка
- Катерина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працює , зручно, компактно) швидко доставляють)
- Чмона И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Перше враження. Класна штука! Заряджає швидко. ААА акумулятори на 1000 mAh за 1,5 години.
Доречі, роз'єм type C, що дуже порадувало(в описі не вказано) . За таку ціну, навіть не очікував, думав, Буде, як все китайське дешеве на micro USB. Воно геть маленьке, навіть у кишеню влізе.
Корисуюсь зовсім недовго, поки, що враження тільки позитивні." НРАІЦА!"- Достоинства:
- TYPE C! Мале, швидке.
- Недостатки:
- Зараз немає. Дякую Розетці.
- Представник бренду
Дякуємо за вибір Quantum Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Надежда Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пристрій норм
- Представник бренду
Дякуємо, що обрали Quantum, за ваш відгук та високу оцінку.
- БУЛЫГИН А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
хороший товар
- Достоинства:
- дешёвый, быстро очень заряжает, батарейка долго держит. пошёл в мастерскую по ремонту компютеров компании AKS и купил переходник включать в розетку. так что всё здорово.
- Недостатки:
- можно добавить вторую версию для села вкладывать переходник на включение в розетку квартиную.
- Представник бренду
Для використання QM-BC1020 потрібен звичайний зарядний пристрій від смартфона та кабель USB, яким комплектується зарядний пристрій.
- Наталя С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий зарядний пристрій, заряджає швидко і різні типи акумуляторів.
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Представник бренду
Дякуємо за вибір продукції Quantum, за ваш відгук та високу оцінку.
- Ярослав С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Заряжает аккумуляторы Philips емкостью 2600мАh 3 часа 30 минут. Притом что заряжать до его автоматического выключения не стал. Аккумуляторы могли и дальше заряжаться, но стало просто стрёмно. Замерял заряд через USB-тестер. Устройство справилось с зарядом более чем ожидал от него вообще.
- Достоинства:
- Компактный размер, цена-качество.
- Недостатки:
- Не увидел
- Представник бренду
Доброго дня! Дякуємо за вибір Quantum, за те, що поділились досвідом та за вашу високу оцінку!
- Андрій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Воно просто бере й працює
- Достоинства:
- Дешевий, працює
- Представник бренду
Доброго дня! Дякуємо за вибір Quantum, за ваш відгук та високу оцінку!
- Андрей В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Всё соответствует заявленным данным