- Ирина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Бежевый
Супер супер супер!!! Вчера в 22.00. выключили свет, включила как ночник, всю ночь был включён до 6.30. и не сел ни на одну точку, я его вчера зарядила полностью. Идеальный, спасибо !!!
- Достоинства:
- Все
- Олександр А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Бежевый
Чудово
- Павло О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Бежевый
Хороший, якісний ліхтар.
- Надія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Бежевый
Маленький, удобний для переноса
- Ганна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Бежевый
Ліхтар справний.ще не користувались
- Недостатки:
- Потрібен чек для звіту.ось такий отримала(нажаль
- Олександр В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Бежевый
Класний ліхтар, з двома режимами світіння і цікавим дизайном. Зібраний надійно, світить достатньо яскраво. При повному заряді і використанню на максимум (подвійне світло жовте з білим) заряду вистачило на 4 години десь. В нинішніх реаліях цього достатньо для комфортного перебування під час відключень
- Достоинства:
- Зручний у використанні
- Недостатки:
- Можливо хотілося трішки більше автономності
- Представник бренду
Розміри ліхтаря обмежують можливість використання більш потужних акумуляторів.
- Матвиенко Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Бежевый
Все добре, ліхтар не великий, але світить достатньо добре, є регулятор яскравості. 3 режима світла, теплий жовтий, білий і світлодіоди.
- Недостатки:
- Поки не має
- Дмитро Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Бежевый
Супер-супер-супер!!!!
Купив батькам два таких ліхтаря. Є приємне тепле світло і біле холодне. Триває 4 години. Більше не перевіряли.- Достоинства:
- Температура світла. Тривалість.
- Недостатки:
- Іхтамнєт.
- Ваня П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Бежевый
Все супер чудово працює
- Виктория С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Бежевый
Очень довольна покупкой
Классный фонарь быстро заряжается и долго работает Всю ночь и ещё может работать ...- Достоинства:
- хорошая цена
качественный товар - Недостатки:
- Представник бренду
Дякуємо за вибір продукції Quantum. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Юрий П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Бежевый
Один з найкращих і практичних аварійних світильників . Все дуже добре продумано.
- Достоинства:
- Основна перевага для мене це тепле,жовте, філаментне світло від якого не болять очі. Ну і коли потрібна повна яскравість теж добре світить.Довгий час автономної роботи. Гарна емність акумулятора.
- Недостатки:
- Не знайдено. Навіть ціна влаштовує.
- Наталія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Бежевый
Приємна симпатична штучка, яка у наші темні часи обов'язково стане у пригоді. Але зважайте, що це не прожектор і не лампа розжарювання на 100 Вт, нормально освітити кімнату цей ліхтарик не в змозі. Зате дозволить провести кілька годин при затишному вечірньому освітленні. А якщо причепити його над письмовим столом і увімкнути на максимум, то запросто можна і читати-писати. Хоча решіточка відкидає тіні, тож комусь це може і заважати.
- Достоинства:
- Дизайн, функціональність. Добре, що не треба послідовно натискати на кнопку, як у багатьох ліхтарях, - просто крути собі ручечку перемикача.
- Недостатки:
- Шкода, що петелька, за яку ліхтарик можна підвісити, незнімна, тобто на якусь трубу чи перекладину так просто його не почепиш. Ну, нічого, можна просто прив'язати шматок тасьми - та й годі.
- Андрій З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Бежевый
Чудово.
- Данил П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Бежевый
В целом хороший кемпинговый фонарь. На полной яркости просветил примерно 3 часа 10 минут. Вполне себе хороший показатель.
Но не ждите от него высокой яркости, фонарь вообще не для этого. Осветить комнату, или сходить в туалет если нет света пойдет. Читать под его светом не советую, маловато яркости.
Фонарь хорошо стоит на ровных поверхностях, а вот подвесить его на что-то из-за сплошной металлической ручки будет сложно, сюда бы карабин.- Достоинства:
- Долго светит
- Недостатки:
- Крепление
- Христина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Бежевый
Зручний у використанні, довго тримає заряд, рекомендую. Додатковий плюс — працює як павербанк.
- Денис М***Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Бежевый
Прийшов непрацюючий, добре хоч не встиг за нього сплатити. Одразу повернув,
- Представник бренду
Вперше після зберігання ліхтар потрібно заряджати трохи довше, індикація заряду теж з'являється за 30-40 хвилин.
- Вікторія П***Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Бежевый
Замовила ліхтар на подарунок 29.12.2025, пришов непрацюючий, не світив, на заряджався, перевіряли з працівником відділення, врешті відмовилась від отримання. Уточнила в оператора, чи мені на треба щось заповнювати, сказав ні, гроші сама повернуться.
Звісно, подарунок екстрено довелось шукати в іншому місці.
Я вже і забула про це замовлення, і тільки сьогодні 18.01.2026 (пройшло 3 тижні!) прийшло смс з пропозицією повторно відправити товар чи повернути гроші. Розетка, підскажіть, який строк повернення коштів по закону?- Недостатки:
- Не працює
- Представник бренду
Спробуйте скористатися рекомендаціями, наведеними в інструкції з використання, щоб зарядити ліхтар. Якщо час роботи пристрою не відповідатиме зазначеному в документації, зверніться до гарантійного обслуговування, щоб вирішити можливі проблеми. Варто пам'ятати, що при низьких температурах час роботи скорочується, оскільки акумулятори втрачають частину своєї ємності.