- ІванОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Прилад зі сторони плати непоганий, но сборка та якість матеріалів це якийсь жах..
На п'ятий місяць користування розшатався роз'єм, тепер тільки при натисканні на штекер воно заряджає...- Недостатки:
- Погано зафіксований роз'єм
- Представник бренду
Скористайтесь гарантією - все буде відмінно працювати.
- ВіталійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Заряджає досить непогано. Можливість зарядки від павербанка виручає.
- Представник бренду
Доброго дня! Дякуємо за вибір Quantum, та за ваш відгук і високу оцінку нашого товару.
- Аня Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Через 3 місяці користування відпав (провалився в середину) модуль заряду
- Представник бренду
На жаль через необережне використання гніздо Micro USB може провалитися.
Скористайтесь гарантією - пристрій буде відремонтовано. - Александр Б***
Що, там micro USB ? Понятно. Йшов 2024 рік
- ВіталійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Заряджає нормально.
- Представник бренду
Доброго дня! Дякуємо за коментар.
- Дмитро Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Заряджає швидко, можна заряджати від павербанків і від мережі, може заряджати будь-які акумулятори, що можуть мені знадобитись.
Корпус з непоганого пластику, роз‘єм звичайний(не можу зрозуміти чому люди жаліються, при необережному використанні можна зламати будь-що). Єдине що мені не вистачає це дисплею з точним показником заряду, але він є в більш дорогих зарядних пристроях тому це не недолік цього зарядного пристрою.- Достоинства:
- Можна заряджати від павербанків і від мережі
- Недостатки:
- Не виявив
- Представник бренду
Доброго дня! Дякуємо за ваш вибір продукції Quantum, та за відгук.
- Андрій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працює нормально.
- Достоинства:
- 21700 влазять.
- Недостатки:
- Пластик дешевий та крихкий, роз'єм microUSB не надійний, індикатори світлові погано видно під кутом.
- Ігор П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Недоліки описані у попередніх відгуках. Вони не суттєві.Користуюся 2 місяці. Роботою пристрою задоволений. Рекомендую до покупки.
- Достоинства:
- Швидка зарядка .
- Недостатки:
- Не суттєві.
- Представник бренду
Доброго дня, дякуємо що обрали продукцію Quantum, користуйтесь з задоволенням.
- Юрий Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Заряджаю поки що тільки NI-MH акумулятори. Заряджає досить високим током 0.5А. Живиться від USB. Це зараз дуже виручає під час відключень електроенергії, коли треба постійно заряджати акумулятори якомога швидше. Я заряджаю від автомобільного акумулятора. Пристрій заряджає навіть тоді, коли акумулятор висаджений до 9в, і зарядка від прикурювача не видає навіть 5v1a. Користуюсь постійно, нічого не відламалось. Має неприємну особливість: іноді повністю справний акумулятор може відмовитись заряджати взагалі. Це усувається, якщо дуже швидко висунути акумулятор, що заряджається, і на його місце поставити той, що не заряджається )))
- Достоинства:
- Описано вище.
- Недостатки:
- Немає можливості заряджати акумулятори током нижче 0.5А, що призводить не дає змоги повністю зарядити акумулятори. Має неприємну особливість: іноді акумулятор може відмовитись заряджати взагалі.
- Представник бренду
Дякуємо за вибір продукції Quantum. Збої в работі зарядного пристрою відбуваються через порушення технічних параметрів на вході.
Головна вимога до вхідної напруги 5В струм 2А. У вашому випадку зменшуються струм та напруга, що зашкоджує вірній роботі приладу, про що ви вказуєте в допису.
Струм 0.5А не може зашкодити повністю зарядити NI-MH акумулятори, недо-заряд знову відбувається через зменшення напруги живлення.
- Святослав Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якісь дійсно не дуже, на третій день експлуатації вхід юсб поломався і можливості заряджання немає.
- Представник бренду
На жаль ми часто звинувачуємо товар в якості, хоча зламати порт можно через необережні дії при встановлені кабеля.
Сколристайтесь гарантією. - Кк
Это если дернуть сильно, или как???
- Иван М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не соответствует заявленным характеристикам. АКБ 21700 не влазит
- Недостатки:
- Микро юсб порт из прошлого века
- Представник бренду
Дякуємо за відгук. Акумулятор 21700 стає на зарядку.
Для порта Micro USB є кабель живлення, ви встановили його один раз та користуєтесь.
Порти Type-C тільки з наступного року в Європі будуть основними роз'ємами.
- ПтеродактильОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
В пункте 1 инструкции написано что зарядка имеет4 независимых гнезда зарядки, при этом в пункте 7 написано: "Заборонено змiшувати та заряджати рiзнi типи батарей".
А мне, как раз, 18650 и 26650 нужно заряжать - одновременно. Придется покупать другую зарядку- Достоинства:
- Заряжает
- Недостатки:
- Запрещено заряжать разные типы батарей, микро-ЮСБ
- Кк
Смотрите, я надеюсь вы не правильно поняли инструкцию. Потому что из за вас, у меня закрались сомнения.
Суть слов "Заборонено змішувати та заряджати різні типи батарей"
В разделе характеристик мы видим "типы заряжаемых аккумуляторов", их 3:
1. Литий-инонные (Li-lon)
2. Никель-кадмиевые (Ni-cd)
3. Никель-металлогидридные (Ni-Mh)
Так вот эти типы смешивать нельзя при зарядке, хотя возможно Ni-cd и Ni-Mh можно заряжать одновременно, но вот Li-lon с этими двумя другими типами, точно заряжать нельзя, так как у них разная подача зарядки должна активироваться. Из того что я посмотрел, то вроде нету тех зарядных устройств (как минимум с норм ценой), где есть возможность смешивать эти 3 типа при одновременной зарядке.
Так что вы скорее всего можете заряжать то, что вы написали, если на обеих батареях маркировка 3.7V или Li-lon.
Я думаю я верно разобрался - Птеродактиль
Дословно, с точностью до символа в инструкции в пункте 3 написано: "Типи акумуляторiв: 3,6/3,7 В Li-Ion Battary IMR/INR/ICR/NCR
10440/14500/14650/16340/17500/17670/18350/1850/18650/20700/21700/22650/25500/26650.
Акумуляторна батарея 1,2В Ni-MH/Ni-CD AA/AAA/A/C/SC/F6"
ЧТо здесь названо типом - это вопрос! Я счел что размеры аккумуляторов записаны в типы. Вероятно, вы Кк, правы и из этого набора символов только хим.устройство является типом, а батареи одного хим.типа но разного размера - смешивать можно. - Представник бренду
Smart USB зарядний пристрій QM-BC4040 використовують для зарядки циліндричних 3.6 В /3.7 В Li-ion, або 1.2 В Ni-MH/Ni-CD акумуляторів.
В інструкції вказано різні типи, а не типорозміри. Тому можна одночасно заряджати акумулятори 18650 та 26650.
В комплект входить кабель Micro USB.
- Анжела М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Товар не відповідає якості. Якість дуже погана. Після третього заряду батарей відпав вхід до USB.
- Недостатки:
- Не рекомендую
- Кк
Надеюсь у вас просто брак, звучит слишком грустно, так как скоро буду 4 раз использовать
- Представник бренду
Так якість погана, чи відпав роз'єм Micro USB, який плотно припаян до плати, після надмірного навантаження.
Якість зарядно пристрою на високому рівні.
Стосовно пошкодження входу - надішліть пристрій на гарантійне обслуговування.
- Марк М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вещь хорошая, хорошо что есть регулировка по току, юсб это плюс. Товар хороший рекомендую
- Достоинства:
- Работает от юсб, можно подключить к павербанку.
- Недостатки:
- Индикация заряда видна только если смотреть на устройство прямо, с углов не видно индикацию
- Кк
Подтверждаю слова про угол обзора светодиодов, что показывают заряд батареи, её можно увидеть только смотря прямо на устройство. Крайне не удобно каждый раз брать в руки проверять на сколько зарядились батареи, потому подставляю под аппарат что-то, для наклона его в свою сторону, что бы была возможность не брать в руки и видеть заряд не трогая устройство или не становясь над ним.
- Павло Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все Супер)))
- Представник бренду
Дякуємо за вибір продукції Quantum.
- АлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вже 3 тижні користуюсь. Поки все працює. Сам ідентифікує акумулятори.
- Достоинства:
- Багатофункціональний.
- Недостатки:
- Індикацію від світлодіодів гарно видно лише коли на дисплей дивишся прямо. Якщо дивитись збоку під кутом то індикація не видно. Немає функції розрядки сольових батарейок.
- Представник бренду
Дякуємо за відгук. В дорогих пристроях є більше функцій, потрібних для спеціалістів, що працюють з елементами живлення. Наш пристрій розрахований для побутового використання. Стосовно кута огляду - це суб'єктивна оцінка, тому що споживач дивиться під зручним кутом де видно всю індикацію.
- Кк