Отзывы покупателей о Аккумулятор холода Quest гелевый для термосумок, холодильников 34х24х2.5 см 1500 мл (Q1500)

• Костянтин Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов: 1

Виконує усі свої функції на відмінно

Добрий день!
      Дякуємо за відгук. Приємно знати, що ви задоволені вибором. Ми впевнені в якості цієї моделі, тож нехай вона служить довго і надійно. Будемо раді вашим новим замовленням!

• Костянтин Б***

Все гуд

Добрий день!
      Дякуємо, що обрали нас. Користуйтеся із задоволенням! Обов'язково звертайтеся, якщо знадобиться щось ще.

• Наталія

Все ок

Достоинства:
    Добре
    Недостатки:

Доброго дня! Дякуємо за ваш позитивний відгук та високу оцінку. Ми раді, що товар вас задовольнив і відповідає вашим очікуванням. Сподіваємося, що він служитиме довго та приноситиме користь!

• ЄВГЕНІЯ О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов: 1

Отличная вещь,не ожидала ,что будет так эффективно "работать",держит холод 10 часов точно,больше просто не пришлось...использовала при длительных отключениях электричества,содержимое общей камеры холодильника (кастрюли особенно)было даже холоднее,чем просто при работе холодильника,не говоря о том ,что ничего не испортилось ...

Достоинства:
    Хорошо и долго держит холод....
    Недостатки:
    Не обнаружила...