Отзывы покупателей о Инжир в темном шоколаде Rabitos Royale 265 г (8421364000819)
- Світлана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 265
Неймовірно смачні цукерки, гарне подарункове пакування. Дуже вишуканий, благородний смак: якісний шоколад, ніжний ганаш, свіжий інжир. Поєднання смаків неперевершене!
- Достоинства:
- Смак, гарне пакування
- Тетяна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 142
Найсмачніші цукерки в світі❤️
- Віталій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 142
Смачно ніжно незвично
- Леонід В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 1000
Дуже смачнющі цукерки. Смачний і шоколад і начинка. Гарно оформлені. Але ціна... мабуть завишена, Тільки на велике свято чи з великого кохання один раз посмакувати.
- Достоинства:
- Смак, оформлення коробки та обгортка.
- Недостатки:
- Ціна.
- Яніна Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 142
Смачні та свіжі цукерки .
Дякую. - АльонаПродавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 142
Дуже смачні, просто навіть не можу пройти повз не залишивши коментар, хоч і купувала їх давно в відомому супермаркеті, але це моя любов
- Віталій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 265
Один раз варто спробувати. Дійсно смачно
- ДенисОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 265
Поціновувачу чорного шоколаду та інжиру дуже сподобалось!
- Достоинства:
- Смачно, велика гарна подарункова упаковка
- Недостатки:
- Про недоліки не повідомлено
- ВітаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 1000
Дуже смачні цукерки. Швидка доставка.
- Юрий к***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 1000
дуже смачно
- милосердова с***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 142
Смачні цукерки. Гарне обслуговування. Дякую
- Александр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 142
Цукерки супер!!!
- Александра С***Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 1000
Це неймовірно смачні цукерки. Справжній витвір мистецтва. Якщо хочете вразити кохану, сміливо даруйте їх :)
- Достоинства:
- Смак, оформлення.
- Недостатки:
- Ціна.
- Татьяна А***Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 265
нереально вкусные конфеты!!!! Рекомендую!
- Достоинства:
- очень вкусные
- Недостатки:
- Лариса М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 265
Смачні, вишукані цукерки.
- БогданОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 265
Замовляв 3 коробки цукерок на подарунок - всі 3 коробки брудні і наче їх топтали на підлозі. На одній подряпини. Не рекомендую тут замовляти