Отзывы покупателей о Оливковое масло Rafael Salgado Extra Virgin 750 мл (8420701102124)

Оценка пользователей 4.65/5
  • AI аналіз відгуків
    30 відгуків:  82% позитивні, 8% нейтральні, 10% негативні
    Більшість покупців позитивно оцінюють оливкову олію Rafael Salgado, відзначаючи гарний смак, аромат та якість. Особливо цінується підходящість для салатів, відсутність сторонніх присмаків та вигідна ціна зі знижками. Деякі користувачі відзначали гіркоту або зміни смакових властивостей у різних партіях, але ці відгуки поодинокі. Також є згадки про зручність упаковки та пляшки. Загальна думка – продукт відповідає заявленим характеристикам і вартий покупки.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Олександр

Чудова олія,якісна.

Достоинства:
    Якість

Доброго дня!
      Щиро дякуємо Вам за відгук та високу оцінку.
      Раді, що оливкова олія Rafael Salgado Extra Virgin відповідає Вашим очікуванням та Ви відзначили її якість.
      Будемо раді Вашим новим замовленням!

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.750

Це одна з найякісніших олій з чітким вираженним смаком оливкової олії а не підробками типу моніні.Купляю саме її вже на протязі декількох років.

Достоинства:
    Незмінна якість

Дякуємо Вам за відгук та довіру до Rafael Salgado!
      Нам дуже приємно, що Ви вже протягом кількох років обираєте саме цю оливкову олію та відзначаєте її стабільно високу якість і насичений смак.
      Щиро дякуємо за рекомендацію та Ваш вибір!

• Галина Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.750

Прошу повернути мої кошти, так, як прийшла не та олія...
    Олію відкриту і продегустовану поверну в пунтк видачі, де отримувала. Дякую.

Достоинства:
    Ніяких
    Недостатки:
    Не та олія, що замовляли навіть по етикетці

Вітаємо, надішліть будь ласка фото олії, яку отримали. Дякуємо.

• Юрій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.750

Насыщенный запах, все нравиться.

Дякуємо Вам за відгук і високу оцінку!
      Раді, що оливкова олія Rafael Salgado Extra Virgin 750 мл сподобалася Вам своїм насиченим ароматом. Дякуємо за довіру та бажаємо приємного користування!

• Маргарита С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.750

Купую постійно саме цю олію. Приємна ледь помітна гірчинка і світло-зелений колір, густа. Заправляю салати, інколи смажу щось смачненьке на ній. Аромат супер.
    На неї часто бувають знижки і можна придбати по хорошій ціні

Достоинства:
    Справжня virgin olive oil
    Недостатки:
    Ціна. Але часто бувають на неї знижки

Дуже дякуємо за ваш відгук і високу оцінку!
      Раді чути, що олія Rafael Salgado Extra Virgin повністю виправдовує ваші очікування — і смаком, і ароматом, і якістю. Приємно знати, що ви обираєте саме її для салатів та приготування страв.

Також дякуємо за відмітку щодо вартості — ми стежимо за акціями та намагаємось робити ціну максимально приємною для покупців.

Будемо раді бачити вас знову!

• Віта Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.750

Олія дуже якісна. Аромат, смак. Купую понад 10 років. Жодного разу не було питань.
    Влітку зберігаю в холодильнику. Взимку просто в шафі на кухні.

Достоинства:
    Одна з улюблених більше 10 років.
    Недостатки:
    Смішно читати негативні відгуки))

Доброго дня! Щиро дякуємо за ваш відгук і багаторічну довіру до цього бренду. Дуже приємно чути, що олія стабільно радує вас якістю, ароматом і смаком. Дякуємо також за поради щодо зберігання — це цінна інформація для інших покупців. Завжди раді вашим замовленням і вдячні за позитив!

• Сергей С***

Гарна якість продукції

Дякуємо за відгук! Згодні з Вами — Rafael Salgado Extra Virgin справді має відмінну якість і насичений смак, який робить її чудовим вибором як для салатів, так і для гарячих страв.

• ОЛЬГА Ж***

Все добре.

Добрий день!

Дякуємо за ваш відгук! Радий, що оливкова олія Rafael Salgado вам сподобалась. Якщо виникнуть будь-які питання чи побажання, завжди раді допомогти.

Чекаємо на ваші наступні покупки!

• Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.750

Смачна олія, особливо для салатів

Добрий день! Дякуємо за ваш відгук. Ми раді чути, що оливкова олія Rafael Salgado Extra Virgin вам сподобалася та чудово підходить для приготування салатів.

Ми будемо раді вашим наступним замовленням.

• Віктор Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.750

Все оперативно відправлено, олія смачна.

Добрий день!

Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку!
      Раді, що доставка була оперативною, а олія Rafael Salgado Extra Virgin Вам сподобалась.

Цінуємо Вашу довіру і будемо раді бачити Вас серед наших постійних клієнтів!

• Олена

Дуже смачно в салатах.

Вітаємо. Дякуємо за ваш відгук!
      Раді, що оливкова олія Rafael Salgado Extra Virgin 750 мл додає смаку вашим салатам. Це справжня насолода для поціновувачів якісної олії. Бажаємо смачних і корисних страв!

• Должиков Д***

Олія топчік

Достоинства:
    Ароматика
    Недостатки:

Вітаємо. Дякуємо за ваш відгук про оливкову олію Rafael Salgado Extra Virgin 750 мл!
      Ми раді, що вам сподобався аромат— це справді одна з сильних сторін цієї олії.
      Приємно знати, що "топчік" — це саме про неї!
      Дякуємо, що обрали олію Rafael Salgado і поділилися враженням!

• Віталій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.750

На наш смак - найкраща оливкова олія

Достоинства:
    Відмінний смак
    Недостатки:

Добрий день, ВІталій. Дякуємо за ваш відгук! Дуже приємно чути, що оливкова олія Rafael Salgado відповідає вашим смаковим уподобанням. Сподіваємося, що якість виправдовує ціну для вас!

• Олена С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.750

Гарна якість, смак чудовий. Будемо купувати ще, особливо, якщо будуть ще і знижки)

Достоинства:
    Гарна якість, смак чудовий

Добрий день, Олена.
      Щиро дякуємо за ваш чудовий відгук про оливкову олію Extra Virgin TM Rafael Salgado. Ми дуже раді, що вам сподобалася якість та смак олії. Ваші позитивні коментарі надихають нас продовжувати надавати вам найкращі продукти.
      Ми також цінуємо ваше побажання щодо знижок. Ми завжди намагаємося пропонувати нашим клієнтам вигідні умови та спеціальні пропозиції, тому слідкуйте за нашими акціями та знижками, щоб не пропустити вигідні пропозиції. Смачного!

• Сергій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.750

Придбав вдруге, задоволений якістю.

Достоинства:
    Якісна
    Недостатки:
    нема

Добрий день, Сергій. Щиро дякуємо за такий чудовий відгук. Дякуємо за довіру і вибір оливкової олії ТМ Rafael Salgado. Смачного!

• Ольга К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.750

Дуже смачна, задоволена покупкою, купила бо порадила мені подруга, дякую.

Достоинства:
    Смакує

Добрий день, Ольга.
      Щиро дякуємо за чудовий відгук. Нам приємно, що ви отримали задоволення від покупки і оцінили її смак. Смачного.

• Валерій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.750

Смачна ! Всі задоволені ! Дякую за гарну ціну !)

• Юлія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.750

Не перший раз купую. Олія досить добра для салатів.

Доброго дня, Юліє!
      Дякуємо за відгук! Радіємо, що олія справила на Вас враження і Ви за нею повертаєтесь знову і знову!
      Користуйтесь із задоволенням!

• Петр Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.750

Неплохое оливкое масло. Горечи практически нет.

Достоинства:
    Практически нет горечи. Цена.
  • Vadim H***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.750

Отличное масло в данной ценовой категории. Подходит отлично для салатов. Пробовал в этой цене другие бренды и они существенно хуже.

• Артем
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.750

Горечь есть, но ничего в ней плохого не вижу, она такая как должна быть в данном случае, это не прогорклость старого масла. Горлышко здесь идеально сделано, ни одной капли на бутылке, никак вообще. Само масло хорошее.

• людмила г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.750

Кроме сильной горечи никакого "яркого вкуса и изысканого аромата" в даном масле не ощутилось

Достоинства:
    Очень жалею, что не прислушалась к последнему отзыву. В масле присутствует не "пикантная горчинка", а такая горечь, что есть не возможно. Добавляесшь в салат неполную чайную ложечку и горечь перебивает вкус еды.
    Недостатки:
    ну очень горькое. Жалко потраченых зря денег. Придется выбросить
  • Андрей Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.750

Не знаю - чья вина, но масло горькое на вкус. Куплено в апреле 2017 года в Розетке. Ранее покупал в декабре 2016 года - все в порядке, вкусное. На всякий случай, если Розетка захочет разобраться, напишу дату изготовления и другие заводские отметки: P: 02/02/2017 E: 20/02/2019. Пробка и бутылка похоже на оигинальные.

Достоинства:
    Горькое
    Недостатки:
    Можно только выбросить
    • Ангелина

А зачем ей(розетке) разбираться, если ты своим комментом подтвердил отличное качество масла . Горечь значит, что масло свежее и первого отжима, хорошего качества.
      Оливковое масло первого холодного отжима, Extra Virgin, горчит всегда из-за наличия в нём элемента, который называется "Олеокантал". Именно он положительно влияет на развитие сердечно-сочудистой системы и предупреждает артеросклероз. И горчинка свидетельствует о том, что это масло изготовлено из целых плодов оливы.
      Так что, я могу тебя только поздравить с очень хорошей покупкой! Буду брать тоже))))

• Виталий

Ангелина, брал 2 бутылки такого масла. Первую быстро употребили и у нее ни малейшей горечи не было. Вторая долго стояла открытой и через месяц стала горчить невыносимо, испортилось. Так что в норме масло горчить не должно.

• Надія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.750

Любимо саме цей бренд. Багато років купуємо цю олію за відсутність специфічного присмаку, притаманного більшості оливкових олій.

Достоинства:
    Олія з насиченим смаком
    Недостатки:
    Відсутні
  • Александр

Масло отличное, без осадка. Со скидкой цена хорошая. Рекомендую

• Александр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.750

Олія якісна, але осад в пляшці

Достоинства:
    ціна
  • Михаил Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.750

Заказываю второй раз. Замечательно подходит для салатов и жарки. Не горчит - это было основным критерием.

Достоинства:
    Есть два хороших испанских масла, и это первое )
    Недостатки:
    Подорожало, даже по скидке.
    • Андрей Т***

Уже горчит )

• Ирина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.750

Хорошее масло, вкусное, пахнет приятно.

• татьяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.750

масло качественное, запах и вкус присутствует, рекомендую.

• Анатолий
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.750

Дело вкуса. Масло неплохое. Подходит для детей.

• Дмитрий М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.750

По рассылке со скидкой купил.

• Дмитрий М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.750

Уже купил. И осталось ему почти пол года из 24 месяцев годности.

Недостатки:
    Срок годности до 22.07.17.
    • Гость

Уважаемый Дмитрий!
      Подскажите, Вы купили масло на сайте по полной цене или по рассылке со скидкой?

• Василий П***

Дмитрий Михайличенко Уже купил
      По рассылке со скидкой купил.

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.750

Масло отличного качества. Соответствует заявленой категории. Можно брать.

Достоинства:
    Вкус
    Недостатки:
    Дорого вне акций
    • Андрей Т***

Приходится корректировать собственный отзыв, так как такое же масло, купленное 5 месяцев позже, испортилось по качеству и имеет горький вкус.

• Наталья Я***
    Продавец: Rozetka. Объем: 0.750

Покупаю оливковое масло этой фирмы очень давно. Никогда не видела чтоб его разливали или производили в Украине.
    Это не оригинал,а подделка. Штрих код не соответствует.

Дякуємо за Ваш відгук!
      Ми є ексклюзивним дистриб’ютором олії Rafael Salgado в Україні. Вся продукція виробляється в Іспанії і постачається напряму від виробника. Для ринку України використовується єдиний штрих-код, який гарантує автентичність товару та його відповідність міжнародним стандартам Extra Virgin.

• Алексей Т***
    Продавец: Rozetka. Объем: 0.750

По цене-супер.По вкусу-так себе.По аромату-нолик. Как для испанского масла не достает аромата.

Вітаємо. Дякуємо за ваш відгук! Нам шкода, що смак та аромат олії не повністю виправдали ваші очікування. Rafael Salgado Extra Virgin має більш м’який профіль у порівнянні з іншими іспанськими оліями, тому аромат може здаватися менш вираженим. Ми цінуємо вашу думку та врахуємо її у подальшій роботі з асортиментом.