- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Легке, зручне та стійке
- Достоинства:
- Вага, компактність у складеному стані
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Ми щиро раді, що ви обираєте нашу продукцію. З повагою команда Ranger.
- Игор Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Чудовий стілець для відпочинку!
Купив цей стілець Ranger на подарунок другу, він залишився, дуже задоволений. Він легкий, компактний у складеному вигляді, але водночас відчувається міцним і надійним. Матеріал якісний, шви акуратні. Дерев'яні підлокітники додають особливого комфорту та стильного вигляду. Рекомендую для риболовлі, кемпінгу чи просто посиденьок у гаражі біля монгалу!- Достоинства:
- Якість тканини , легкий...
- Ніна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
слабке, хитається убік. кріплення на заклепках. думаю дитяче до 50 кг не більше і якщо сидіти і не дихати. Своїх грошей не варте. Не рекомендую.
- Недостатки:
- 200
Представник постачальникаДоброго дня!
Дуже дивний відгук. Ви точно придбали саме нашу модель? Конструкція крісла виконана відповідно до заявлених характеристик, а всі матеріали та кріплення проходять контроль якості. Заявлене навантаження значно перевищує 50 кг, тому описані вами проблеми не є типовими для цього виробу.
Якщо ви дійсно є нашим покупцем, просимо надати фото або відео, які підтверджують зазначені недоліки. Ми обов'язково перевіримо ситуацію та надамо об'єктивну оцінку. Голі твердження без жодних доказів не дають можливості встановити причину проблеми. Дякуємо за ваш відгук. Нам прикро, що у вас склалося таке враження про товар.Ми ретельно контролюємо якість продукції, і конструкція крісла відповідає заявленим характеристикам та проходить перевірку перед продажем.
Якщо ви дійсно зіткнулися з проблемою надмірного люфту або нестійкості, просимо надати фотографії чи відео, щоб ми могли детально розглянути ситуацію та перевірити, чи немає виробничого дефекту або помилки складання.
Ми завжди відкриті до зворотного зв'язку та готові допомогти у вирішенні питання. Будемо вдячні за додаткову інформацію.- Сергей С***
Ви його точно купували. В мене такий є дуже міцно все тримається, про заклепки так взагалі де ви бачили інші крісла щоб не на них були. На мій друг 105 кг сідав все норм. Просто для більшої ваги буде незручно сидіти, а так якість вогонь мціний та компактний
- Роман М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Якісний стілець
- Достоинства:
- Якісна конструкція
- Недостатки:
- Не помітив
- Роман М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Саме те що треба.
- Достоинства:
- Якісна продукція.
- Недостатки:
- Не помітив