- Юлія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Яскрава, осіння книжечка. Рекомедую.
- Достоинства:
- Усе
- Георгій Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Обожнюю серію "Зворушливі історії " від Ранку.Книга Їжачок і кленовий листок одна із улюблених. Ця історія дуже милі і зворушлива.Раджу усім.
- Достоинства:
- Шикарні ілюстрації, повчальна історія,чудова якість.
Найбільший плюс це аудіо-супровід - Недостатки:
- Олена С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Книжечка дуже яскрава і цікава.
Дитина 2 рочки слухає і розглядає з задоволенням.- Достоинства:
- Якісна, зручний розмір
- Тетяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже хороша книга, цікава, легко читається і чудові ілюстрації
- Александр Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Швидко доставили.
Дитині дуже сподобалося.- Недостатки:
- Анна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже яскрава та цікава книжка!
- Аліна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже класна книжка! Моєї доньці 4 місяці, дуже любить передивитись малюнки)
- Достоинства:
- Приємна на дотик, малюнки дуже приємні)
- ВіраОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дитина в захваті, улюблена книжка перед для читання перед сном
- Достоинства:
- Чарівні малюнки, добра історія
- Інна У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дитині з 2 років купували, то це супер книга. Є аудіокнига. Зараз осінь, і на основі цієї історії, мені дитина збирає букети кленового листя))
- Ольга Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарна книжка.Дитині дуже подобається .
- Олена Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Син 3,5 роки обожнює всі книги цієї серії.
Кожна історія дуже цікава та повчальна, а картинки - це просто витвір мистецтва! - Олена Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Класна книга
- Достоинства:
- Ілюстрації
- Миньо Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Книга надзвичайно цікава, зображення чудові, діти задоволені.
Доставка на високому рівні, замовляла 3 книжки з цієї серії, кожна запакована, за що дуже вдячна.- Достоинства:
- Великого розміру, з чудовими малюнками.
- Недостатки:
- Не найшла.
- Тертышная О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хорошая книга. Про проявления любви и заботы. Красочная, добрая!!!.Купила , кода детям было в 2 и 4года, читаем переодически второй год, сейчас детям 4 и 6, все равно интересно.
- ЛарисаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Доволі не погана книжка з серії "зворушливі книжки" але трохи нуднувата дитині 2.5 не сподобалась і виявилась ще трохискладною так як багато описів і мало подій. Гарні ілюстрації але як на мене для дитини вони мають бути відповідно тексту а тут політ фантазії художника який не завжди зрозумілий маленькій дитині.
- Достоинства:
- Яскрава багато малюнків і мало тексту на сторінці
- Марина Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Потрясающе добрые и трогательные истории с милыми иллюстрациями. Отличный вариант для подарка. Цена по акции - отличная
Спасибо, Розетка!- Достоинства:
- Сплошные
- Недостатки:
- Нет.
- Юлія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Книга з чарівними теплими осінніми ілюстраціями та не менш зігріваючою історією про маленького їжачка. Він забув про мамин день народження. Що роботи, як виправити ситуацію і порадувати маму? Його емоції не лишають читача рівнодушним, хочеться сумувати та радіти разом з Григориком.
- Достоинства:
- 36 сторінок затишку та теплоти
- Янна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Замечательная книга. Милая, нежная. Ребенку интересно слушать.
- Анна Р***Продавец: Rozetka
Очень красивые илюстрации❤️ малышам очень понравилась, одна из наших первых книг
- Достоинства:
- Иллюстрации, доброта текста
- ВадимПродавец: Rozetka
Чудесная книжка для малышей. Добрая и трогательная история про ёжика, который забыл поздравить маму с Днем рождения. Но он не растерялся и придумал чудесный подарок.
Книжка для деток от 2х лет. В ней яркие красочные картинки, добрая милая история, небольшое количество текста, поучительный смысл.
Есть аудиосопровожение от автора. Книга издается на двух языках, твердая обложка, очень качественная печать. Понравится и взрослым, и детям.
Издательство Ранок.- Достоинства:
- добрая сказка, яркие иллюстрации, аудиосопровождение от автора
- Марина Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Fairy tale
Книжечка дуже гарно зроблена
- Оксана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: ЕММІПЕСС
Дуже гарна яскрава книжка. Велика. Сторінки м'які глянцеві
- НаталяОтзыв от покупателя. Продавец: ЕММІПЕСС
Гарні книжечки, подобається вся серія, читаємо із задоволенням та слухаємо аудіоверсії. Дитині 2.4 р. Швидка доставка. Дякую!
- Наталія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Fairy tale
Дуже мила історія та гарні малюнки, раджу мати для естетичного задоволення дорослих та навчання малечі любові до книжок
- Ярошик Я***Отзыв от покупателя. Продавец: ЕММІПЕСС
Все супер. Менеджер зв'язувала декілька разів, всі деталі вияснили. Ціни приємні і безкоштовна доставка до відділення розетки. Ідеально)
- Достоинства:
- Ціна і безкоштовна доставка