- Олександр Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: L. Цвет: Темный синий
Суперові шорти!
Гарна тканина, класно пошиті, приємно носити.
Дуже вдала покупка!
Дякую!- Представник постачальника
Щиро дякуємо за ваш відгук, носіть із задоволенням
- Олег Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: XL. Цвет: Темный серый
Шорти класні! Зручні, не парять, не сковують рухи. Приємна до тіла тканина. Трохи переймався щодо кишень після прочитання відгуків, але тут мабуть питання в правильно підібраному розмірі. Користувався в підборі розміру замірами шорт з опису. Як результат - на мене сіли чудово.
Щиро дякуємо за детальний і корисний відгук!
Раді чути, що шорти вам підійшли і виправдали очікування — комфорт, якість і вдалий підбір розміру справді мають значення.
Особливо приємно, що звернули увагу на заміри — це дуже допомагає уникнути непорозумінь.
Носіть із задоволенням, будемо раді бачити вас знову!
- Ганна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 2XL. Цвет: Черный
Шорти, нажаль, дууже дивного крою. Кармани стирчать в боки і їх видно навіть здалеку. Не прилягають до тіла. Оцінити повноцінно по іншим моментам не вдалося через це. Оформили повернення.
Дякуємо за ваш відгук і за те, що поділилися своїм досвідом!
Ми розуміємо, що крій шортів може здатися незвичним, особливо якщо ви очікували більш прилягаючого силуету.
Ця модель має вільний крій, що забезпечує комфорт і свободу рухів, але може виглядати інакше, ніж стандартні шорти. Крім того, бічні кишені можуть виступати через особливості дизайну, що також може впливати на зовнішній вигляд.
Ми вдячні за ваше зауваження і будемо враховувати його.
- Сергей Р***Продавец: Rozetka. Размер: L. Цвет: Черный
Замовляв чорного кольору два розміри L і M , тканина норм , нитки не стирчать, а от з карманами в обох шортах проблема , вони стирчать, прохання до модельєра щоб він змінив дизайн карманів , а цю партію шортів треба вилучити та зробити перешиття на фабриці. Можливо така проблема з іншими кольорами шортів. В мене є шорти інших виробників і такої проблеми з карманами там немає. Відмовився від заказу!
- Достоинства:
- Нормальна тканина на дотик,тягнуться.
- Недостатки:
- Кармани стирчать, наче випуклі, вони розкриті, фото повністю не передає цей недолік, в реалі шорти з цим недоліком ще гірше виглядають. На фото білі цятки це пилюка в примірочній.
Дякуємо, що поділилися своїм досвідом і так детально описали. Ми візьмемо до уваги ваші зауваження.