Отзывы покупателей о Худи теплое оверсайз женское Ray Oversize U0404W XXS/XS Black (RAY2000000039343)

Оценка пользователей 4.75/5
  • Карина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: M. Цвет: Черный

Худи супер. При стирки не линяет

Щиро дякуємо за ваш відгук, носіть із задоволенням

• Алина Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: XL. Цвет: Темный серый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

трохи великомірить, а так дуже тепле та зручне

Достоинства:
    дуже тепле та зручне, попереднє худі у чорному кольорі ношу вже другий сезон

Соответствует

Щиро дякуємо за зворотний зв’язок, носіть із задоволенням! Зверніть увагу, що дана модель є справжнім оверсайзом вільного крою. Радимо в підборі розміру орієнтуватись на ваші параметри та заміри в таблиці (останнє фото в каруселі або в описі товару), не залишаючи великого запасу.

• Клемба В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: M. Цвет: Черный

Заказала S-M размер, худи село норм на мой М ношу , только рукава длинные очень , но смотрится отлично , заказывала на работу на выключение света , то это худи греет отлично , просто шуба . Но из минусов внутри флис в первый день скатался и эти катышки все у меня на полу на лосинах и на майке особенно, после его снятия весь пол и все вокруг в них , из-за этого не рекомендую если не хотите уборки после одевания и снятия худи ((

Достоинства:
    Очень теплое
    Недостатки:
    Катышки внутри сыпяться везде, на фото майка видно их

Дякуємо, що поділилися своїм досвідом
      Хочемо зазначити, що це особливість тканини з начесом - після першого прання вона зникає, і виріб набуває остаточного вигляду.
      Якщо виникнуть додаткові запитання, будемо раді допомогти!

• Оля К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: M. Цвет: Темный серый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Заказала это худи в первый раз, пришло с браком, не стала забирать. Второй раз заказала сразу 2, чтоб выбрать. В итоге одно нормальное, а второе с браком. Суть брака заключается в том, что на ткани в разных местах есть беловатые полосы, как вроде ткань или плохо покрасили, или её протерли и остался след.
    Само худи классное, я довольна покупкой. Но при получении его надо проверять.

Достоинства:
    Очень комфортное и теплое
    Недостатки:
    Попадается брак
    • Соответствие размерной сетке

Соответствует

Дякуємо вам за детальний відгук та зворотний зв’язок!
      Нам дуже шкода, що ви зіткнулися з браком і така ситуація повторилася — це справді неприємно. Обов’язково передамо інформацію на виробництво для додаткового контролю якості.
      Дякуємо, що відзначили комфорт і тепло худі. Раді, що загалом модель вам сподобалася.

• Татьяна О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: XL. Цвет: Бежевый

Худі отримала вчасно, тепле, гарний пошив і колір

Достоинства:
    Відмінна якість

Дякуємо вам за відгук!
      Нам дуже приємно, що худі вам сподобалося та виправдало очікування — і за якістю, і за комфортом. Носіть із задоволенням та теплом!
      Будемо раді бачити вас знову серед наших покупців.

• Наталья Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: XL. Цвет: Розовый

Гарне, тепле худі, красивий колір, але воно огромне, рукава задовгі. На обʼєм грудей 108 брала розмір L-XL, можна було менше.
    Вирішила залишити на виріст

Достоинства:
    Тепле, красивий колір
    Недостатки:
    Дуже велике

Дякуємо вам за відгук!
      Раді чути, що вам сподобалися тепло та колір худі. Модель Oversize дійсно має збільшений, вільний крій, тож інколи може виглядати більшим, ніж стандартні моделі.
      Ваш коментар щодо розміру дуже цінний — він допоможе іншим покупцям зробити правильний вибір.
      Носіть із задоволенням і нехай худі дарує комфорт та тепло

• Світлана Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: M. Цвет: Черный

Худі справді оверсайз. На свій розмір Л, взяла С/М і воно всеодно досить просторе. Але мені таке подобається. Якість дуже класна і пошито гарно. Рекомендую!

Щиро дякуємо за ваш відгук!
      Раді чути, що худі вам сподобалося і підійшло за фасоном. Ми дійсно прагнемо, щоб речі були водночас стильними, зручними й якісними.
      Носіть із задоволенням і повертайтеся до нас за новими образами!

• Юлия
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 2XL. Цвет: Черный

Теплое, просторное, хорошей длины, ну просто идеальное худи.
    Доставляли долговато, но мне было не к спеху.

Достоинства:
    Теплое, хорошего кроя, длины и качества
    Недостатки:
    Доставка была не очень быстрой

Дякуємо за ваш чудовий відгук!
      Раді, що худі вам сподобалося — тепло, зручність та гарний крій були нашими пріоритетами.
      Просимо вибачення за затримку з доставкою — працюємо над тим, щоб такі ситуації траплялися якнайрідше.
      Гарного вам настрою та приємного носіння!

• Тетяна Ф***

Неперевершено. Дуже тепла.

Достоинства:
    Якість

Дякуємо за ваш відгук!
      Нам надзвичайно приємно, що худі Ray Oversize вам сподобалося. Раді чути, що ви оцінили тепло та якість виробу.
      Носіть із задоволенням і нехай зігріває вас у найхолодніші дні!

• Галина П***

Класне худі, якісне, рекомендую

Нам приємно чути, що ми змогли вас порадувати. Спасибі за вашу щирість та увагу!

• Валентина Т***

Чудове худі, дуже зручне
    Але дуже оверсайз:)

Достоинства:
    Великий, теплий, комфортний
    Недостатки:

Дякуємо за ваш відгук! Для нас дуже важливо, щоб клієнти залишалися задоволеними. Носіть із задоволенням!

• Анастасія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: M. Цвет: Черный

Класне худі, дійсно оверсайз. На свій розмір L обрала S/M і не прогадала.

Достоинства:
    Тепле, довге, зручне
    Недостатки:
    Поки не знайдено

Дякуємо за такий приємний фідбек! Для нас дуже важливо, щоб клієнти залишалися задоволеними. Дякуємо, що обираєте наші товари.

• Наталя Т***

Якість не погана , но розмір. …. Я утонула в ньому . Буду вертати

Достоинства:
    Якість , ціна
    Недостатки:
    Розмір на декілька розмірів більше

Дякуємо за Ваш відгук.
      Модель оверсайз має саме таку особливість: вільний крій, подовжений рукав.
      Можливо інший розмір спробуйте, С/М наприклад. Ширина виробу 54 см, довжина 72см

• Вера К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: M. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Купувала донці розмір s-m. Носить m . Але нажаль рукава надто довгі до колін. Підійшла для чоловіка. Якість чудова, рекомендую.

Достоинства:
    Якість.
    Недостатки:
    Надто довгі рукава.

Дякуємо, що опублікували відгук, і ми шкодуємо про те, що ваш досвід не був тієї якості, яку ви очікували. Ми хотіли б мати можливість виправитись та отримувати Ваші відгуки далі, але вже позитивні.

• Володимир П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: M. Цвет: Черный

Якість чудова, всередині дуже м'яке та приємне. Якшо шукаєте дійсно оверсайз, можете сміливо брати. Рукава досить довгі, знизу широке. Ціна оправдана. Якщо хтось сумнівається - беріть, примірка можлива, а не закохатися не можливо))

Достоинства:
    Якість

Дякуємо за Ваш відгук. Ми дуже раді, що Вам все підійшло та сподобалося. Носіть із задоволенням та очікуємо на Вас за новими покупками!

• Катерина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: XL. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Очень теплое, качество на высоте!

• Соответствие размерной сетке

Соответствует

Дякуємо за відгук. Раді, що Вам все сподобалося. Носіть із задоволенням.

• Наталія
    Продавец: Rozetka. Размер: XXS. Цвет: Черный

дуже сильно оверсайз)

• Олена К***
    Продавец: Rozetka. Размер: M. Цвет: Черный

Якість добра, дуже оверсайз )) рукава трохи задовгі

Щиро дякуємо за зворотний зв’язок! Нам дуже приємно. У разі якщо розмір виявився завеликим, ми маємо обмін та повернення, протягом 14 днів з моменту отримання.

• Ольга
    Продавец: Rozetka. Размер: M. Цвет: Черный

Розмір занадто великий , рукава великі, тобто пропорції людини не враховані згідно таблиці .

Дякуємо за Ваш відгук!
      Модель худі Ray Oversize має оверсайз-фасон, що передбачає вільний крій і подовжені рукава — це частина дизайнерської концепції виробу. У розмірній сітці зазначені відповідні параметри для даної моделі, щоб краще зорієнтуватися перед покупкою.
      Шкодуємо, що розмір не виправдав Ваших очікувань.
      Дякуємо, що поділилися досвідом!

• Катерина К***
    Продавец: Rozetka. Размер: M. Цвет: Черный

Найкращий худі!!! Теплий, зручний, всю зиму проносила-як новий. Шкода, що немає інших кольорів такого фасону, замовила б усі)

Достоинства:
    Якість, зручність
    Недостатки:
    Немає інших кольорів

Дякуємо за вашу підтримку! Ваша подяка – це основа нашого успіху. В наступному сезоні плануємо розширити кольорову гаму.
      Чекаємо вас за покупками!

• Ярослава З***
    Продавец: Rozetka. Размер: 2XL. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

Худі мені в пункті отримання (у відділенні Розетки) видали в розпакованому кульочку, виглядає, як розрізаний по шву. Працівниця, яка видала, стверджувала, що не вона розкривала, та й я сама бачила, що не вона. Не знаю, що й думати... Не витягала з кульочка, відмовилася від товару. Прикро... Хотілося б отримати річ, запаковану належним чином.

Достоинства:
    невідомо - не оглядала товар
    Недостатки:
    товар прийшов не запакований

Добрий день, дякуємо за зворотній зв'язок.
      Нам дуже шкода, що у вас склалась така ситуація.

• Наталя Т***
    Продавец: Rozetka. Размер: XL. Цвет: Черный

Худі шикарне, високоякісна тканина, м'якеньке, тепле. Прийшлось вімовитись, бо я як виявилось схудла ...

Дякуємо за Ваш відгук.
      Зверніть будь ласка увагу, що це худі є на розмір менше, а саме S\M. Будемо раді якщо він Вам підійде.