Отзывы покупателей о Футболка хлопковая длинная мужская Ray Premium Fit Unisex U0102 M Белая (RAY2000000023922)

Оценка пользователей 4.33/5
на основе 21 отзыв
  • Богдан В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: XL. Цвет: Белый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Футболки прийшли грязними

Недостатки:
    Футболки прийшли грязними
    • Соответствие размерной сетке

Доброго дня!
      Дякуємо за звернення.
      Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.

Щиро перепрошуємо за таку ситуацію.

• Ро
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: XS. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Дуже розчарований, адже це майже не єдиний продавець футболок з еластаном тут на Розетці.

Замовляв ХS, а прийшла в обхваті 51 см - це М по їхній таблиці на сайті. У них же вказано, шо похибка може складати +-3 см(а це цілий розмір). Чому ця похибка не спрацювала в негативну сторону? Могли б попасти прямо в розмір.

Замовляти даний товар - це повний рандом. Ви повинні розуміти, шо вам можуть прислати не те, що ви замовляли. Назад цей товар повернути не вийде, бо це футболка, по суті ви її вдіваєте на голе тіло.

Замовляти повторно точно не буду, не рекомендую даний товар.

Достоинства:
    Вчасна доставка. Якість упакування. Якість тканини. Ціна
    Недостатки:
    Невідповідність розмірів.
    • Соответствие размерной сетке

Большемерит

Нам дуже шкода, що виникла така ситуація та сталося непорозуміння з розміром. Ви можете оформити обмін або повернення товару, за умови, що річ перебуває в належному стані та без слідів використання, оскільки виріб не належить до категорії білизни.

• Ро

Оформив повернення, кошти повернули.

• Андрій С***

Дуже хороше качество.

Щиро дякуємо за ваш відгук, носіть із задоволенням

• Андрій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: XL. Цвет: Черный

Все відповідає опису!

Дякуємо за довіру! Робимо все, щоб кожен досвід був позитивним

• Дмитро
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: M. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Купував ці футболки раніше - якість крута за такі гроші. Але останній раз купив дві футболки - і це зовсім інший товар. Старі футлолки коротші і лейбла чорна, нові - довші і сидять як ночнушка, а лейла біла (для чорної футболки). На жаль, у бренда немає стабільності на виробницітві і купувати нові я вже не буду. Виробникам же рекомендую продавати нові партії іншими розмірами під іншим артиклем щоб нікого не обманювати.

Достоинства:
    Якісна тканина
    Недостатки:
    Бренд часто змінює розміри футболки
    • Соответствие размерной сетке

Большемерит

Дякуємо вам за детальний зворотний зв’язок і за те, що неодноразово обирали наші футболки! Нам дуже прикро, що остання покупка відрізняється від попередніх.
      Можливо сталась помилка під час комплектації замовлення, і ви могли отримати футболки іншого розміру чи з іншої партії. Ми будемо раді це перевірити.

• Илья
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: M. Цвет: Темный синий

Звичайна футболка. Якість приблизно відповідно до ціни.

Достоинства:
    Сіла точно за розміром, зручно.
    Недостатки:
    Поки не виявлено, може проявляється з часом.

Дякуємо за ваш відгук!
      Нам приємно, що футболка підійшла вам за розміром і виявилася зручною у носінні.
      Будемо раді, якщо футболка й надалі виправдає ваші сподівання у використанні.
      Гарного дня та вдалих покупок!

• Альберт
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: L. Цвет: Черный

Купил одну на пробу, потренировался - постирал. Отличное качество. После стирки снова как новая. Заказал несколько. Хороши для самостоятельной носки и под рубашку.

Достоинства:
    Прекрасная т ань
    Недостатки:
    горловина не выглядит долговечной

Дякуємо за ваш відгук!
      Нам дуже приємно, що футболка вам сподобалась і ви оцінили її якість після тренувань та прання.
      Щодо горловини — дякуємо за зауваження. Ми передамо цю інформацію у відповідний відділ, адже постійно працюємо над удосконаленням наших виробів.
      Носіть із задоволенням, будемо раді новим замовленням!

• Тетяна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: S. Цвет: Черный

Дякую,все ок

Дякуємо за Ваш відгук!
      Раді, що футболка Вам сподобалась. Носіть із задоволенням!
      Будемо раді бачити Вас знову

• Олег М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 3XL. Цвет: Белый

Редкое барахло.
    Какие там 3Х, она еле на меня налазит.
    Пошив- сразу тянутся нитки,как в савецком совхозе.
    Ткань с эластаном или типа,не комфортная и жаркая.
    Совет: покупайте нормальный бренд, будет намного дороже, но зато кУпите майку,а не кандидата на половую тряпку.

Достоинства:
    Недостатки:
    Недоразмер,отврат.пошив,ткань с эластаном,нитки вылязят в первый день

Доброго дня!
      Дякуємо за ваш відгук, навіть якщо досвід виявився негативним — нам важливо знати про такі ситуації.
      Модель Ray Premium Fit має більш приталений крій, тому в розмірі 3XL вона може “сісти” щільніше, ніж очікується від класичного oversize. Матеріал містить еластан для еластичності, однак розуміємо, що відчуття тканини — справа індивідуальна.
      Щодо якості пошиву — шкода чути про таку ситуацію. Ми обов’язково передамо ваш коментар на виробництво для перевірки.
      Дякуємо за чесність — саме такі відгуки допомагають нам ставати кращими.

• Евгеній Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: XL. Цвет: Белый

Футболки классные плотные! Но размерная сетка немного плавает, xl белая сидит свободно xl черного цвета в обтяжку(

Достоинства:
    Качество
    Недостатки:
    Нету

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді, що вам сподобалась якість наших футболок – ми справді прагнемо до найкращого. Щодо різниці у посадці між кольорами – дякуємо, що звернули на це увагу. Ми вже передали інформацію на виробництво для додаткової перевірки.

• Мар'яна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 2XL. Цвет: Черный

Якість футболки дуже хороша. Тканина цупка, не присвячується, після прання не сіла. Цікавить чи кошлатиться, але то вже пізніше побачимо. Але товар точно на 5. Рекомендую..

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Хочу більше кольорів

Дякуємо за такий приємний фідбек! Для нас дуже важливо, щоб клієнти залишалися задоволеними. Дякуємо, що обираєте наші товари.

• Дмитро Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 2XL. Цвет: Черный

Купил 2 футболки ещё вначале лета.
    Носил их часто и также и стирал часто.
    Качество .
    Не закошлатились и не превратилась в тряпку.
    Заказал ещё 2)
    Ткань очень плотная.

Дякуємо за Ваш відгук! Очікуємо на Вас за новими покупками!

• Милана П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: M. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Супер варіант на кожен день

Достоинства:
    Ціна якість

Соответствует

Дякуємо за Ваш відгук. Ми дуже раді, що Вам все підійшло та сподобалося. Носіть із задоволенням та очікуємо на Вас за новими покупками

• Милана П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: M. Цвет: Белый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Чудовий варіант на кожне день

Достоинства:
    Ціна,якість

• Тетяна Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: M. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Щільна, приємна на дотик футболка, чудовий варіант на кожен день,

Достоинства:
    Якість

• Тетяна Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: M. Цвет: Белый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Якість супер, приємна на дотик, досить щільна. Так сталось, що пройшла максимум випробувань) і нічого з нею не трапилось. Дитина вилила мильні бульбашки, які як багато хто знає не відпираються нічим, але врятувати хотілось тому була залита різними відбілювачами, плямовивідниками навіть доместосом)) двома видами хімчисток на додачу кип'ятком і нічого з футболкою не трапилось, не розтягнулась, не сіла все супер,але і плями лишились))) Тому обов'язково замовлю ще!!!!

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    не знайшла
    • Соответствие размерной сетке

• Олеся С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: M. Цвет: Белый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Гарної якості, відповідає замірам, замовлятиму ще.

Достоинства:
    Приємна на дотик
    • Соответствие размерной сетке

• Дмитро
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: M. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Класна якісна базова футболка. Не очкував такої якості від вітчизняного бренду. Всі шви чудові, не кашлатиться, матеріал не дешевий, не просвічується як більшість дешевих футболок.

Достоинства:
    Дуже якісний матеріал
    Недостатки:
    На жаль, виробник має тільки два кольори - білий і чорний
    • Соответствие размерной сетке

Соответствует

Дякуємо за Ваш відгук. Ми дуже раді, що Вам все підійшло та сподобалося. Носіть із задоволенням. В подальшому плануємо розширяти палітру кольорів.

• Анна С***
    Продавец: Rozetka. Размер: M. Цвет: Белый

Відмінна футболка! Довга, біла, з бавовни – ідеальна для повсякденного носіння. Дуже комфортна і приємна до тіла.

• Анна С***
    Продавец: Rozetka. Размер: M. Цвет: Черный

Чудова футболка! Чорний колір універсальний і легко поєднується з будь-яким одягом. Бавовна високої якості, м'яка і приємна до тіла. Довжина ідеальна, футболка виглядає стильно і сучасно. Рекомендую!

• Оксана Х***
    Продавец: Rozetka. Размер: M. Цвет: Черный

Якісна футболка, приємна до тіла, колір зберігається після прання