- АнатолійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий ретранслятор. Брав щоб підключити стаціонарний комп до роутера через wifi і поліпшити якість зв'язку у своїй кімнаті
- Достоинства:
- Розєм ethernet
- БогданОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працює добре
- Артем М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працює без збоїв
- Дмитро К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пропрацював менше 8 місяців. В один день почав видавати дивний звук (піщати) та безперервно перезапускатись
Бачу щя я не один такий
Гарантійний талон є - але не заповнений, бо товар був упакован.
Що робити?- Недостатки:
- Пропрацював менше 8 місяців.
- Владислав Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пропрацював менше пів року. В один день почав видавати дивний звук (піщати) та безперервно перезапускатись
- Достоинства:
- Недостатки:
- Ресурс
- Дмитро К***
Аналогична проблема.
Чи є якесь рішення? Сервіс Центр? Гарантія 2 роки?
- ВладиславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вистачило цього чуда трохи більше ніж на 1 місяць. В один прекрасний день постав безперервно іти в ребут. Як буде трохи часу, обов'язково завезу в офіційний сервіс, просто цікаво, що будуть казати.
- Достоинства:
- легко налаштовується
- Недостатки:
- працює не довго
- Олег М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
все сподобалось. Працює в зв`язкою з Кінетіком (Віва), який розташований біля вхідних дверей, тому не дістає сигнал до дальніх кімнат. Поки був на роботі син (10 років) все налаштував і поперепід`єднував девайси
- Достоинства:
- Працює без збоїв всю дорогу. Мініатюрний + без зайвих дротів. Легкий в налаштуванні. Гарний дизайн
- Недостатки:
- Немає меш з кінетіком :)
- Дмитро Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все ок.
- Андрєєв А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все працює
- Евгений С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отлично работает
- Денис Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купив даний девайс для дачі, щоб був інтернет в бесідці на літній кухні. Віткнув в найближчу розетку та з*явився інтернет, тільки пришлось трохи з бубном потанцювати))) не знаходило девайс... зкинув на заводські налаштування та буквально за 3 хвилини все підключив
- Достоинства:
- компактний, потужний
- Недостатки:
- Не нашел
- Петр О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Была мертвая зона, воткнул в ближайшую розетку и... чудо есть интернет в комнате и на балконе.
Настройка достаточно проста. Но через телефон (андроид) адрес 192.168.0.254 не рабочий. Настраивал через ПК. При работе греется. WIFI 5 GHz работает без проблем
Ещё нюанс, настаивать нужно только при видимом SSIDе иначе выдает ошибку.- Достоинства:
- Компактные размеры, хорошая связь, достаточно просто настаивается.
- Недостатки:
- Не удалось зайти в настройки через телефон
- Олег О***Продавец: Rozetka
Тут бачу клуб організовується людей у яких поламався цей пристрій з писком) до таких і я належу.. не раджу брати це барахло, думаю там заводський брак у всій лінійці.
- Достоинства:
- короткотривале щастя
- Недостатки:
- час його приходить дуже скоро