Отзывы покупателей о Портативный радиоприёмник Real-El X-520 Черный (EL121800006)
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Непогано
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сам приймач - чудовий, але шкода, що прислали без реміня для носіння, хоча, як виявилося, він вказаний в комплектації. Мабуть, окремо продається.
- Достоинства:
- Працює від різноманітних елементів живлення.
- Недостатки:
- Не повна комплектність.
- Юлія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не перемикається бігунок з AM на FM
Представник постачальникаЮлія Кизим, радимо звернутись до найближчого сервісного центру (всі адреси та номери телефонів вказані на офіційному українському сайті бренду). Також протягом 14 днів з моменту покупки ви можете повернути або обміняти радіоприймач.
- Кирилл М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Опис товара відповідає дійсності
- Юрий К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все Ок!
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мама, для якої купувалось радіо, задоволена. І це плюс. Але... в 20км від Києва бере лише 4 станції на хвилях FM. На інших нічого не знайшлось. Є істотні поміхи. Не знаю чи це проблема данного прилада, чи щось інше, але я б не рекомендувпла купувати за ці гроші
- Достоинства:
- Працює ))
- Недостатки:
- Потребує батарейки, які просто так в будь-якому магазині не купиш
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Небольшой, легкий радиоприемник, красиво смотрится даже в современном интерьере, но к сожалению в комплекте не было кабеля питания, но в инструкции указано что он есть в комплекте, к счастью подошел кабель от старого радио, но как то не красиво со стороны производителя
- Достоинства:
- Хороший звук, долгая робота от аккумулятора
- Недостатки:
- Отсутствие кабеля питания в комплекте (хотя везде указано что он должен там быть)
Представник брендуОлександр, перевірте будь ласка відсік для батарейок, зазвичай кабель вкладається туди.
- Вікторія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не змогла навіть перевірити. Перемикач між USB, FM, AC - не працював. Крутила колесо налаштувань каналів - гудів, але каналів не знайшов. Гадаю, тому що перемикач був на коротких хвилях, де немає радіостанцій. (?). Перемкнуть в інше положення не змогла. Товар повернула , була засмучена , бо залишилася без подарунка для друга на день народження..
- Достоинства:
- гарний дізайн
- Недостатки:
- прийшов не працючий
- Гнатенко Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Від вбудованого АКБ не заряджається, хоча в інструкції написано, що повинен,
- Недостатки:
- Зарядка від 220 та від батарейок 2R20
- Галина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Радіо чудове,рокемендую.
- Галина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Радіоприймач чудовий, звучання голосне.
- Виталий П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працює, задоволений.
- Елена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Приймач працює! Я висмикнула з розетки вилку від шнура, а сам шнур залишила, тому приймач і не працював від акумулятора. В цілому, я приймачем задоволена, чистий заук, гучність відмінна. Не зрозуміло тільки чому постійно підсвічуються дві ручки та не підсвічується шкала. У темряві світить, а на шкалі нічого не видно.
- Володимир Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Приймач не працює взагалі - ні від батарей, ні від акумулятора, ні від мережі
- Віктор Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дякую! Щодо загальної поради покупцям, то не спішить, будь ласка, міняти товар, який Вам сподобався. Все може бути. Я задоволений покупкою, а також тим, що не поміняв раадіоприймач.
- Достоинства:
- Маю вибачитись перед виробниками радіоприймача "Портативний радіоприймач Real-El X-520 Чорний (EL121800006)". У попередньому своєму відгукові я писав, що радіоприймач працює добре, якщо є можливість користуватися мережею. І це справді так. Далі я писав, що радіоприймач має ту особливість . що не заряджається акумулятор. І це також є правдою. Я вже хотів міняти радіоприймач. Але з деяких причин я не зробив цього і продовжував користуватися радіоприймачем в режимі "мережа". Почав працювати радіоприймач в режимі "акумулятор" аж ... на 10-й день від його придбання
- Недостатки:
- Довго заряджається акумулятор радіоприймача, а це може налякати покупця,
- Віктор Я***
У доповнення до попередніх коментарів маю такий коментар. Шляхом проб та помилок я з'ясував, що з невідомих мені причин акумулятор радіоприймача "Портативний радіоприймач Real-El X-520 Чорний (EL121800006)" почав би заряджатися майже з початку експлуатації, якби одразу у відсік для батарейок типу D/LR-20 (відсік має номер19) були б вставлені 2 (дві ) батарейки цього типу (їхня висота 61.5 мм), а заряджання проводилося у режимі перемикача (номер 17) "живлення від мережі/вмонтованого акумулятора" (ліве положення перемикача). Особливістю є те, що при встановленні батарейок права батарейка, рухаючи пружину, частково входить у відповідний отвір.
- Віктор Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Треба міняти радіопрймач.
- Достоинства:
- Радіопрймач працює добре, якщо є можливість користуватися мережею, але акумулятор не заряджається.
- Недостатки:
- Акумулятор не заряджається.
ЮрийВіктор Ярмоленко, на задній стороні приймача є Перемикач на два положення АСС та ВАТТ. Перевірте будь ласка він стояв в положенні АСС (робота від мережі та від вбудованого акумулятора), бо ВАТТ це робота від батарейок типу D/LR-20 (не входять в комплект поставки).
- Віктор Я***
Дякую, пане Юрію, за підсказку, але перемикач якраз й стояв на АСС, але акумулятор не заряджається, а жаль, бо цей радіоприймач мені дуже подобається.
- Олег Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
В точці видачі перевірив: працювало від мережі, від акумулятора не працювало (можливо заряд на нулі).
Дома поставив заряджатися. Після півгодини заряджання увімкнув радіо, але воно вже не працювало.
PS. У неділю повернув іншу модель - Real-El X-525, на якій практично не регулювалася гучність.- Достоинства:
- Не виявлено.
- Недостатки:
- Не вмикається.
ЮрийОлег Лютий, на задній стороні приймача є Перемикач на два положення АСС та ВАТТ. Перевірте будь ласка він стояв в положенні АСС (робота від мережі та від вбудованого акумулятора), бо ВАТТ це робота від батарейок типу D/LR-20 (не входять в комплект поставки).
- Олег Л***
Відповідь на коментар представника фірми.
Я перевіряв і в положенні ACC, і в положенні BATT. Не вмикався.
- Любовь П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Кабель нашелся, все в порядке. Отличный приемник, рекомендую.
- Достоинства:
- отличный звук, хороший дизайн,
- Олег Л***
Добрий день. Скажіть будь ласка, гучність на цьому приймачі регулюється нормально? При увімкненні радіо гучність мінімальна чи відразу досить гучно?
- Любовь П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Добрый день. Приемник пришел без кабеля. При получении недосмотрели. Пожалуйста пришлите.
- Достоинства:
- не могу оценить, нет кабеля
- Недостатки:
- не могу оценить. нет кабеля
- Віктор Я***
Повезло Любові Поляковій - їй попався якісний радірприймач. Як показала наша практика покупок, це не завжди буває так.