Отзывы покупателей о Наушники Real-El GDX-7450 Black-red (EL124100039)

Код:  203083399
Оценка пользователей 3.45/5
  • AI аналіз відгуків
    48 відгуків:  позитивні 61%, нейтральні 14%, негативні 25%
    Навушники Real-El EL124100039 здебільшого отримали схвальні відгуки за якість звуку, доступну ціну, зручність носіння та добрий зовнішній вигляд. Більшість користувачів відзначають, що це гідний вибір для своїх грошей, підходить для ігор і повсякденного використання. Однак чимало негативних коментарів стосується надійності мікрофона (він часто ламається або не працює з самого початку), якість амбушурів при довготривалому інтенсивному використанні, а також наявність та якість перехідника в комплекті. Деякі користувачі негативно оцінили сервісний супровід і процес повернення товару.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Олександр О***

3 Роки Прослужили Мені Ці Навушники Дуже Довольний Ними

Достоинства:
    Навушники Хороші,Звук Класний, Басс Топовий
  • Віталій Я***

Навушники хороші, звук класний, можна і музику послухати, і ігри пограти, мікрофон теж нормальний, для звукозапису не підходить, але для ігор цілком вистачає.

Недоліки:

При дуже-дуже активному використанні від поту псуються амбушюри, а саме злазить схоже на каучук покриття, немає можливості вимикати мікрофон, USB для підсвітки(це відгалуження дроту заважає під час мобільного геймінгу, а саме тягне mini-jack 3.5 вниз від чого псується сам провід, він переламується, якщо тримати смартфон у повітрі), накладка на мікрофон, потрібно чимось її фіксувати, бо вона постійно злазить.

Достоинства:
    Хороший звук, хороший пластик, металеве надголів'я, довгий кабель.
    Недостатки:
    USB, амбушюри, накладка для мікрофона.
  • Утьгов

За свої кошти він того вартий

Достоинства:
    Хороший звук
  • Станіслав Є***

Очень хорошие дешёвые наушники! Проработали уже год и кожа нигде не слезла, звук хороший, качество у микрофона тоже на отличном уровне. Красивые и стильные. Есть подсветка, но я её не использую.

Достоинства:
    Цена, качество, звук, дизайн, подсветка.
    Недостатки:
    ¯\_(ツ)_/¯
  • Назар

Наушники ну такі собі, звук нормальний, але нічим не виділяється, так іще мікрофон перестав робити

Достоинства:
    Звук, вигляд і контролер звуку
    Недостатки:
    Облізли через півтора року, провід на фото і наголов'я, мікровон
  • Лариса Д***

Наушники середні, звук непоганий, але мікрофон перестав робити кілька місяців тому на пк

• Щеглов Ю***

Покупал в феврале. 10 месяцев -- полет отличный. Пережили достаточно жаркое лето и обошюры даже не попытались начать облезать, как это часто бывает.
    Звук хороший
    Трудно было только в первую неделю, пока дужка не разносилась (или уши привыкли).
    Микрофон не нужен, для этого вебка есть.

Достоинства:
    Прочные, не облезают, звук хороший
  • Артем С***

Когда купил не работал микрофон, думаю ладно, покупал не и за микрофона буду пользоваться так и сегодня правое ухо перестало работать. тоже самое и с клавиатурой от этой компании не рекомендую Real-El.

Достоинства:
    Никаких
    • Віталій Я***

Ну для початку перевірте чи не розбитий роз'єм mini-jack і чи цілий перехідник на ПК, в мене розбите гніздо на ПК тому треба правильно поставити перехідник щоб був звук.

• Даниил Б***

Через 2 месяца перестал работать микрофон как можно поминять наушники.

Недостатки:
    Микрофон
    • Експерт R***

Добрий день! Зверніться, будь ласка, у сервісний центр. З більш детальною інформацією про гарантійне обслуговування Ви можете ознайомитися перейшовши за посиланням .

• ірина ш***

через декілька днів перестав працювати мікрофон. відправила на обмін. нові, які прийшли по обміну перестали працювати повністю через 3 тижні. вже і повернути не встигла, бо більше ніж 2 тижні, і дитина знов без навушників. не рекомендую товар. скільки років замовляю на розетці така ситуація вперше. склалося враження, що бракована вся партія навушників цієї моделі.

Достоинства:
    Недостатки:
    через декілька днів перестав працювати мікрофон
  • Даниил Б***

Очень понравились звук и микрофон просто топ

Достоинства:
    Класные наушники очень понравились
  • Юрий

Сутки -- полет нормальный. Через полгодика выяснятся детали, но пока так

Из хорошего. Звук довольно неплохой, басы хорошие. Шнур плетеный, крепкий, авось не начнет трескаться со временем. На голове сидят хорошо, плотно, мягкое оголовье хорошо демпфирует.

Из плохого. Совершенно по-дурацки размещен микрофон, его никак не удается убрать из поля зрения ни вверх, ни вниз, ни вбок -- раздражает и провоцирует косоглазие. Учитывая, но он совершенно не нужен при наличии вебкамеры (более бесполезна тут только подсветка), то боюсь, его, возможно, кусачками придется удалить.
    Ну и металлические дуги оголовья не покрыты ни резиной, ни пластиком и громко звенят, если чем-то зацепить.

Достоинства:
    Звук, оголовье, плетеный шнур
    Недостатки:
    форма микрофона, "голые" дужки
  • Юрий

Доставили быстро. Ставить звездочки рано, подожду с полгодика. Но по первому впечатлению.
    Из хорошего:
    - Шнур с оплеткой, обещает быть крепким и не трескаться, как пластиковые.
    - Приятно сидят на голове, оголовье демпфирует.
    - Хороший звук.
    Из плохого:
    - Совершенно кошмарный микрофон. Мало того, что он не нужен (вебкамера с этим справляется прекрасно), так еще и убрать его так, чтоб он глаз не мозолил и косоглазие не провоцировал, не выходит. Чувствую, что кусачками удалю.

Достоинства:
    Звук, оголовье, плетеный шнур
    Недостатки:
    форма микрофона
  • Діма У***

Через 16 днів після покупки подомався мікрофон і став дуже тихий звук

Представитель бренда

Діма Уфімцев, рекомендуємо звернутись до найближчого сервісного центру, всі адреси та номери телефонів вказані на офіційному українському сайті бренду.

• Микола І***

Наушники топ за свои деньги. Звук класный и микрофон хорошый. Но если у вас большая голова или пользуетесь в очках будет немного неудобно

Достоинства:
    Качественный звук и микрофон
    Недостатки:
    Неудобно если большая голова или если пользоутесь в очках
  • Наталья О***

Сын доволен. Спасибо.

Представитель бренда

Наталья Островская, благодарим Вас за выбор продукции REAL-EL, рады, что наушники понравилась Вашему сыну, желаем приятного использования.

• Илья О***

Наушники неплохие, звук топ.
    Через 3 месяца они упали и перестал работать микрофон

Достоинства:
    Отличные за свою цену
    Недостатки:
    Нету
      Представитель бренда

Илья Огурок, благодарим Вас за выбор продукции REAL-EL, рады, что наушники Вам понравилась, по поводу микрофона - рекомендуем обратится в ближайший сервисный центр (все адреса и номера телефонов указаны на официальном украинском сайте бренда).

• Максим Б***

Если у вас голова среднего или больше размера белье готовы к боли) наушники после часа пользования начинают очень сильно давить. А так, звук и микрофон норм, без шумов.

• Bogdan

У меня такое же

• ірина ш***

оформила заявку на обмін і виявляється, що за відправку назад бракованого товару має платити відправник. доставка до дверей новою поштою. я в шоці. негативні емоції для дитини на миколая (брала на подарунок дитині) і ще й платити за це мені. хотіла подати заявку на повернення. бо такий обмін мені не потрібен, щоб туди-сюди доставку оплачувати кур'єрську до дверей. виявилося, що подати нову заявку я не можу. НЕ РЕКОМЕНДУЮ БРАТИ! А ЯКЩО ВЖЕ ПРИСЛАЛИ БРАК, ТО ОФОРМЛЯЙТЕ ЗРАЗУ ЗАЯВКУ НА ПОВЕРНЕННЯ, А НЕ НА ОБМІН. БО ЗА ДОСТАВКУ ТУДИ-СЮДИ ОПЛАТИТЕ СТІЛЬКИ ЯК ЗА ТОВАР.

Достоинства:
    Недостатки:
    через декілька днів перестав працювати мікрофон
  • Роман Ф***

Я замовив але не забудьте покласти перехідник!!!

• Вик

Как Вы думаете, Розетка это прочитала? Ахахаха!

• Денис К***

За свої гроші це найкращій варіант.

Достоинства:
    Звук, мікрофон
      Представитель бренда

Денис Ковтун, дякуємо Вам за вибір продукції REAL-EL, раді, що навушники Вам сподобались, бажаємо приємного користування.

• тищенко н***

НЕМАЄ В КОМПЛЕКТАЦІЇ ПЕРЕХДНИКА. ЯК БУТИ?

Достоинства:
    ГАРНИЙ ЗВУК
    Недостатки:
    НЕМАЄ ПЕРЕХІДНИКА
    • Максим В***

Купити перехідники

Представитель бренда

тищенко ніна, "перехідник міні-джек Ø 3.5 мм до Ø 2 * 3,5 мм" повинен бути в комплекті, тому зверніться до продавця, вони зобов'язані доукомплектувати товар.

• Иван
    Достоинства:
    Звук, цена
    Недостатки:
    Микро без вкл/выкл; нельзя отключить подсветку
  • Норщап Н***

Наушники класні за свою ціну.

Достоинства:
    Нормальний звук, вигляд
    Недостатки:
    Дріт з ефетом "пам'яті"
  • Vitaliy G***

Не поклали перехідник в комплект не можу користуватись мікрофоном!!!Що робити якщо потрібен мікрофон?

Достоинства:
    Гарний звук не тиснуть
    Недостатки:
    Не поклали в комплект перехідник
    • Vitaliy G***

Вибачаюсь,просто випав уже найшов перехідник все ок) Навушники топчик)

• Косівчук В***

Як можна вернути товар

Недостатки:
    В навушниках не працює звук
    • Макс

Тут подивiться ссылка

• Кирилович А***

Хороший выбор для начинающего геймера

Достоинства:
    Удобные
  • Кирилович А***

• Ильченко А***

Вполне пристойный продукт за эту сумму - голову не давит, звук довольно громкий при полной выкрутке регулятора, хотя знавал я наушники много более громкие. Соединительный шнур довольно длинный и, благодаря толщине и оплетке выглядит износостойким. Аналогичные по виду советские держались более полувека. Хотя кто там знает, что находится внутри. Микрофон при настройках компьютера по умолчанию оказался довольно тихим, пришлось лезть в "Параметры" и ставить дополнительное усиление +20 dB. Теперь хорошо. Наличие переходника здорово повышает универсальность наушникам - можно пользоваться универсальным штекером для смартфона и отдельными (микрофон и наушники) для PC. Присутствующий на наушниках USB создал обманчивое впечатление, что можно пользоваться и этим разъемом - это актуально для современных ноутбуков, не имеющих 3,5 мм гнёзд. Однако оказалось, что USB используется всего лишь как источник питания для подсветки наушников. И не более того. Ну ...., что сказать, можно и так.

Достоинства:
    Выглядят надежными. Приложен разветвитель 3,5 мм - 2x3.5 мм
    Недостатки:
    Тихий микрофон, но это можно поправить программно
      Представитель бренда

Ильченко Александр, благодарим Вас за выбор продукции REAL-EL, рады, что наушники Вам понравились, желаем приятного использования.

• VLAD I***

Здравствуйте, я забрал наушники с почты ,дома подключил , микрофон работает , а звук нет. Как мне настроить звук подскажите пожалуйста?

• VLAD I***

Извините я просто не заметил регулятор звука

• Назаренко І***

поламався мікрофон як можна використати гарантію?

Представитель бренда

Назаренко Ігор, рекомендуємо звернутись до найближчого сервісного центру, всі адреси та номери телефонів вказані на офіційному українському сайті бренду. Гарантія на виріб 1 рік із дня покупки.

• Назаренко І***

Добрий день прийшли навушники після сервісного центру заплатили 100 грн і з ними акт на обмін і несправні навушники що робити?

Представитель бренда

Назаренко Ігор, якщо Вам видали акт на обмін - вам повинні їх обміняти, обмін проводить магазин де ви їх придбали, в вашому випадку це Розетка.

• Козир М***

Достоинства:
    Мікрофон,качество звука
    Недостатки:
    давлять на уши,звук в наушныках чути другим людям
    • Денис

сильно чути?

• Оксана М***

Перестав працювати мікрофон,що робити?

Представитель бренда

Оксана Марчук, рекомендуємо звернутись до найближчого сервісного центру, всі адреси та номери телефонів вказані на офіційному українському сайті бренду.

• Эксперт R***

• Nara

Дуже хороші навушники. Топ за свої гроші.

• Назаренко І***

Навушники не погані за свої гроші навіть дуже добрі. Єдиний мінус те що коли слухаєш щось іншим це також добре чути але якщо не на всю гучність то більш менш.

Достоинства:
    Хорший звук і мікрофон
    Недостатки:
    Сильно чути іншим що слухаєш
  • Елизавета М***

Добрый день, заказала наушники, сегодня получила, а они не совмещаются с моим нотбуком. Как мне их вернуть.

• Максим

Алгоритм тут: ссылка