Отзывы покупателей о Наушники Real-El Z-1400 Black
- Тамара В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Деньги на ветер, не рекомендую
- Недостатки:
- Правый наушник работает через раз в первый же день.
- Вячеслав П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Не рекомендую
- Достоинства:
- Недостатки:
- Одразу не працює правий навушник
- Назаров А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
На свою ціну друже добре
- Достоинства:
- Звук
- Недостатки:
- Немає запасних накладок
- Катя В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Купувала дитині їй дуже сподобалися.
- Алексей Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
я не меломан, поэтому нужны были самые простые наушники для аудиокниг и фильмов. звук действительно хороший. по крайней мере искажений никаких нет. уши от них не устают. сидят удобно.
- Достоинства:
- удобно сидят, хороший звук, цена
- Алексей Д***
пока были в наличии, купил вторые)))
рано или поздно любые наушники ломаются, а потом выясняется, что данная модель снята с производства. и начинается лотерея с покупкой новых наушников, без какой-либо гарантии, что они будут не хуже.
- ЯрославОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Замовлення-отримання товару просто супер! Це просто навушники ,не гарнітура.
- Достоинства:
- Звук ніби норм. з вух не випадають.
- Недостатки:
- Дуже неприємний запах. Пахнуть якоюсь резиною . Запах чути навіть після протирання спиртом. колись придбав ремінець дешевий до ел. годинника . Запах був аналогічний. Навіть через півроку.
- СофіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Навушники хороші, працюють, я не спец в тому, як мають працювати навушники, але мені комфортно слухати в них музику
- Достоинства:
- Зручні у вухах
- Недостатки:
- Тоненький провід, мабуть швидко перетреться
- Петро В***Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Норм
- Степан Ч***Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Купував ці навушники десь два місяці тому для простих щоденних завдань. З цим вони справляються прекрасно. Ціна дуже невелика, але за ці гроші я отримав якісну, надійну та дуже довговічну річ, що доводить гарантія. Звук непоганий, чистий та без шумів, для ігор та музики підійде ідеально. Дизайн сучасний, дуже добре, що на навушнику написано який він: чи правий, чи лівий. У вухах сидять зручно, не випадають навіть при бігу. Простий варіант, але без недоліків. Рекомендую замовити.
- Достоинства:
- Ціна, звук, компатні, якість, гарантія, зручні, дизайн
- Недостатки:
- Не мають
- Дмитро Щ***Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Користуюся лише вакуумними навушниками, в них чіткіший звук, в цих навушниках звук подобається, а басів як на мене не вистачає, для того щоб подивитися фільм вони підійдуть, для музики ні
- Достоинства:
- Ціна, звук, вакуумні
- Недостатки:
- Мало басів
- Ирина К***Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Яка форма штекера?
Представитель компанииИрина, форма штекера прямая, разъем "мини-джек" 3,5 мм (3 pin).
- Антон С***Отзыв от покупателя. Продавец: Partner IT. Цвет: Black
для прослуховування музики в офісі саме те що треба. сторонніх шумів не має.
- Достоинства:
- гарна якість