Отзывы покупателей о Интерактивная игрушка RealFX WOW! STUFF Стич (5055394027404)
- Валерія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Синий
Прикольна іграшка - маріонетка.
Дитині цікаво, грати за Стіча. Іноді я беру його, і імітуюю кусання дитини, або поцілуйчики. Дитина у захваті, бо відчувається інтерактив.
Увага, іграшка - МАРІОНЕТКА. Сама по собі, вона тільки балакає. Що б вона кліпала, рухала вушками і т.д. треба запихати руку, і нажимати ричаги в середині голови.
Сам по собі він НЕ рухається.- Достоинства:
- Інтерактивна і розвиваюча іграшка
- Недостатки:
- Голову не тримає взагалі. Не завжди зручно.
- Євгенія М***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Синий
Після одного!!! дня використання у іграшки перестало повністю закриватись око. Зуби погано профарбовані, вірніше сказати - аби як профарбовані. На одному зубі взагалі дефект! Дитина була дуже засмучена тим що подарунок на день народження злавася на перший день. Дуже жалкую про покупку і хочу повернути назад!
Експерт RozetkaДоброго дня!
Дякуємо за звернення.
З умовами повернення товару Ви можете ознайомитися за посиланням .
- Анастасия Ш***Продавец: Rozetka. Цвет: Синий
Придбали цю іграшку тут
Підскажіть немає сертифікату
Наче в описі написано що повинен бути
В цілому іграшка вау- Представник постачальника
Добрий день! Нам дуже прикро, що у комплекті не було сертифікату. Зверніться, будь ласка, у сервісний центр: +(380) 67-561-22-94. Наші фахівці усунуть проблему у максимально короткий термін. Для нас важлива думка наших споживачів, тому сподіваємося, що після усунення проблеми дитина зможе оцінити іграшку у повному обсязі і Ви поділитеся враженнями від іграшки.
- Євген П***Продавец: Rozetka. Цвет: Синий
Іграшка не коштує своїх грошей зовсім, функцій мінімум, дитина розачарована
Видає тільки звуки, жодних автоматичних рухів
Весь механізм в голові, тулуб навіть не стоїть
Не рекомендую нікому- Достоинства:
- Ніяких
- Недостатки:
- В першу чергу ціна
Добрий день! Вдячні за Ваш відгук. Для того, щоб іграшка виконувала заявлені фунції необхідно вставити батарейки. В комплекті з іграшкою є інструкція, де зазначили розташування датчиків для їх активації. Якщо Ви вставили нові батарейки, але іграшка не виконує заявлені функції - рекомендуємо звернутися у сервісний центр: +(380) 67-561-22-94. Наші фахівці усунуть проблему у максимально короткий термін. . Для нас важлива думка наших споживачів, тому сподіваємося, що після усунення проблеми дитина зможе оцінити іграшку у повному обсязі і наступний Ваш відгук буде позитивним.