Отзывы покупателей о Локальное средство от прыщей RE.CARE Anti-Pimple Drying lotion Подсушивающий 10 мл (4823109409231)
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Товар відповідає опису, швидка відправка, якість влаштовує
- Кирильчук Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Шо попало . Якась густа жижа яку навіть на прищ важко нанести Краще купити Каламін з Америки звичайний і то більше толку .
- ЕленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
хорошая вещь если быстро нужно убрать прыщ особенно если созрел, быстро действует
- Достоинства:
- Быстро снимает воспаление
- Анастасія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Достоинства:
- Допомагає
- Кирильчук Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ще не зрозуміла чи дієвий засіб ..поспостерігаю.
- Євгенія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Засіб насправді допомагає або швидше дозріти запаленню, або загоїти без запалення
- Достоинства:
- Ціна, якісний товар
- Ірина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працює. Чудова. Дякую
- ЛюбовОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Непоганий засіб. Але від маленьких прищиків, що тільки з'являються.
- Валентина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все хорошо
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороша річ. Підсушує хорошо.
- Достоинства:
- Не виявлено.
- Недостатки:
- Відчиняти важко
- Олександр Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороша штука.Знімає запалення,підсушує.Прищики зникають.
- Достоинства:
- Акційна ціна.Свою справу робить.
- Недостатки:
- Не виявлено.
- ЕленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний засіб. Достатньо швидко усунув почервоніння на лобі і підсушив прищіки. Брала доньки. Почала користуватися і зараз вже помітне покращення стану шкіри.
- Достоинства:
- Підсушує. Загоює.
- Діана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже хороша штука проти прищиків
- Светлана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дійсно допомагає,але маленький .Купую сину підлітку.
- Достоинства:
- Дієвий
- Недостатки:
- Мало
- Виктория С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже гарна річ за свою ціну
- Юлія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все супер
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Часто їжджу на потягах, після який на шкірі зʼявляються висипи, тому цей засіб просто спасіння
- НінаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Це моя вже третя баночка. Працює засіб добре. Мажу прищик на ніч і він підсихає. Буває пару підряд ночей так роблю.
- Достоинства:
- Гарно підсушує
- Дарина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Краще не беріть зразу а праві рятуйте. Замовляла два рази приїхала розлита та пошкоджена. Не рекомендую!!!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Є
- Дарина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже гарно зменшує запалення, підсушує. Вже купляла і буду купляти ще.
- Елена Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не допоміг, мазала по два рази на день той прищик, як був так прищ і залишився тільки назрівав. Швидко засихає, навіть не встиг нанести вже сухе.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Безкорисний засіб, швидко засихає
Олена, дякуємо за Ваш відгук! Нам прикро, що продукт не виправдав Ваших очікувань. Засіб розроблений для точкового усунення прищів та почервонінь, проте ефективність може залежати від індивідуальних особливостей шкіри.
Щоб уникнути швидкого висихання, рекомендуємо наносити засіб ватною паличкою у невеликій кількості та щільно закривати баночку одразу після використання. Бажаємо, щоб Ваш догляд за шкірою приносив тільки гарні результати!
- ЕленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Невозможно нормально пользоваться. Написано «взболтать» - ок. Но только после этого все это средство лезет наружу ( даже при максимально закрученной крышке). Вытер руки, намазал и потом еще и баночку протирать , чтобы потом все в ящике с косметикой в этой розовой жиже не было. Кошмар. Толку от него не заметила. Кроме как подсушить. Выброшенные деньги. Попытка поддержать наше украинское провалилась. Израильское средство дешевле , работают лучше, в баночке его больше и проблем от него нет, потому что пузырек продуман для комфортного использования.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Упаковка, бестолковое , дорогое
Олена, вітаємо! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Нам прикро, що засіб не виправдав Ваших очікувань. Ми врахували Ваші зауваження та цінуємо Вашу підтримку українського бренду.
Щодо результативності: кожна шкіра унікальна, тому реакція на продукт може відрізнятися. Для досягнення найкращих результатів важливо враховувати комплексний підхід до догляду: очищення, тонізація, зволоження та локальне застосування відповідних засобів.
Бажаємо лише позитивного досвіду від догляду за шкірою!
- Ірина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купила засіб для доньки-підлітка. Засіб необхідно обовʼязково збовтати перед використанням. Він ніжний пудровий колір та приємну текстуру. Донька спочатку очищує обличчя, та витирає на сухо. Потім наносить засіб точково ватною паличкою на прищіки і навіть на почервоніння, як рекомендовано саме перед сном, на ніч.
Склад чудовий: і каламин, і цинк, і камфора, і бісаболол. За ніч почервоніння зменшуються, а прищіки підсушуються.
Донька довольна- Достоинства:
- Економний у використанні. Якісний склад - працює на відмінно.
- Ольга Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купила дочці. Повне розчарування.Результату ноль. Користуватися можна тільки вдома щоб ніхто не бачив. Що розова глина на лиці присохша як поставиш точку. умивачка.
Ольга, добрий день. Дякуємо за зворотний зв’язок. Нам дуже шкода, що Ви залишилися розчаровані покупкою. Засіб розроблений для локального застосування з метою боротьби з окремими недоліками шкіри, однак результат може варіюватися залежно від індивідуальних особливостей шкіри.
Для досягнення найкращих результатів ми рекомендуємо використовувати засіб у поєднанні з комплексним доглядом, який відповідає потребам шкіри. Сподіваємося, Ваші наступні придбання будуть тільки вдалими!
- Алла Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Взяла цей засіб для підлітка. Подобається результат після використання. Гарно справляється з прищами. Наносить на ніч на уражені ділянки шкіри, зранку маємо майже непомітні сліди від прищів. Рекомендую спробувати. Гарний продукт
- Екатерина О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Я розчарована відкрила і навіть немає кришечки яка захищає від витікаття. Продукту в банці немає. Гроші в смітник
- Недостатки:
- Товар протік
Катерина, дякуємо за Ваш відгук. Нам дуже шкода, що Ви зіткнулися з такою ситуацією. Ми розуміємо, як це може бути неприємно, і хочемо розібратися в цьому випадку. Ваші зауваження вже передано до відділу контролю якості, і ми зробимо все можливе, щоб уникнути подібних випадків у майбутньому. Дякуємо за Вашу довіру та зворотний зв’язок. Прагнемо надалі забезпечити тільки позитивний досвід від використання наших продуктів.
У випадку подібних ситуацій, рекомендуємо одразу звертатися до нас. Ви можете зв’язатися з нами через контактні дані на нашому сайті або через соціальні мережі, і ми оперативно вирішимо питання. - Представник постачальника
Катерина, вітаємо! Ми дуже цінуємо Вашу думку і завжди прагнемо вдосконалювати нашу продукцію.
Ми раді повідомити, що проблему було вирішено: тепер у флаконах передбачено захисну заглушку, яка запобігає витіканню продукту.
Якщо у Вас виникнуть будь-які питання або ситуації, будемо раді оперативно допомогти. Дякуємо, що допомагаєте нам ставати кращими!
- Таня М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже сподобався засіб. Дійсно на ранок зникає подразнення і прищик зникає. Дуже швидко і просто шкіра приводиться в порядок. Рекомендую!
- Марія Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже ефективний засіб, з запаленнями справляється на ура, тепер завжди в моїй косметичці!
- ОлександраОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сподобався засіб, він миттєво зменшує запалення. Важливо, що його не потрібно взбольувати. Бо я на початку робила таку помилку.
Не осипається, як інші засоби - Юля Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий засіб, гарно підсушує мої висипання, знімає зуд. Колір блідо рожевий, запах не виражений. Перед сном мажу, зранку бачу результат.
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Цей локальний засіб від прищів став справжнім порятунком для швидкої боротьби з висипаннями. Його головною перевагою є те, що він починає діяти практично відразу після нанесення. За одну-дві ночі помітно зменшуються почервоніння і запалення.
- Достоинства:
- Зменшує висипання
- Настасия Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий засіб від висипань. Наношу на ніч точково, на ранок висипання майже повністю зникають, почервоніння немає. Однозначно рекомендую!