Сток. Уцінені, вживані, відновлені товари. До -60% на обране

Отзывы покупателей о Гармонизирующий тонер-мист RE.CARE Harmonize Skin Toner Mist 100 мл (4823109410954)

• Вікторія

Товар відповідає опису, швидка відправка, якість влаштовує

• Світлана

Сподобався тонер, зручно наносити за допомогою спрею. На літо взагалі класно користуватися

• Вікторія

Спробувала всю нову лінійку і залишилась дуже задоволена. В складі гіалурована кислота та екзосоми тому тонер не пересушує, а гарно зволожує та освіжає шкіру обличчя, завдяки спрею зручно рівномірно розпиляти засіб, комфортно буде використовувати в дорозі.

• Аліна

Тонер дуже подобається у формі місту, що полегшує нанесення і не потрібно мати під рукою спонжів. Миттєве зволоження

• Леся

Це моя знахідка. Користуюся щовечора перед сном. Шкіра зволожена, доглянута.
    На літо думаю цей міст буде незамінним.

• Юля Ш***

Тонер наношу після вмивання, відчуваю як гарно зволожена моя шкіра, чудовий легкий запах. Я задоволена.

• Олександра

Міст сподобався, освіжає та гарно зволожує шкіру, надає сяючого кольору шкіри, беру з собою в сумочку для миттєвого зволоження

• Ірина

Класний тонер, спробувала у подруги і купила собі, в дорогу дуже допомагає зволожити та тонізувати шкіру, після використання шкіра дуже приємна, без відчуття липкості, рекомендую)

Достоинства:
    Тонізує, зволожує, приємний у використанні
    Недостатки: