- Маріанна Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Уке
Представник постачальникаДякуємо за високу оцінку!
- АнастасіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Представник постачальникаАнастасіє, дякуємо за Ваш відгук!
- Денис Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Я заказал ред бул 5 дней назад мне его отправили посилку потеряли потом сказали отправят 8 числа і не відправили
Представник постачальникаДенисе,
сподіваємось, що наші партнери допомогли з вирішенням питання, і ми разом змогли надати Вам крииила!
- Олександер М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарно обслуговування
Нормальна бодряща штука
- Достоинства:
- Бодрить нормально
- Недостатки:
Представник постачальникаОлексію, ми раді що можемо Вас збадьорити та надати Вам крииила!
Сподіваємось, Ви вже спробували наш Red Bull зі смаком тропічних фруктів або зі смаком кавуна.
Чекатимемо на Ваш відгук!
- Анна О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все супер! Швидка доставочка , грамотні консультанти. Рекомендую!
- Достоинства:
- Все чудово
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо за таку високу оцінку Red Bull та сервісу наших партнерів.
Щасливі, що надаємо Вам крииила!
- Александр Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже сподобалось замовляти
Представник постачальникаОлександре, дякуємо за Вашу оцінку!
Отличная вещь
- Достоинства:
- Качественная энергия на весь день
- Недостатки:
Представник постачальникаОлексію, дякуємо за Вашу високу оцінку!
- Олексій Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
классный, вкусный бодрящий напиток.
- Достоинства:
- прекрасный бодрящий напиток
Представник постачальникаОлексію, дякуємо!
Щасливі, що надаємо Вам крииила!
Сподіваємось, що Вам також смакуватиме Red Bull зі смаком тропічних фруктів або зі смаком кавуна.
- Волошок К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Достоинства:
- Вкусненько
- Недостатки:
- Подорожало
Представник постачальникаКириле, дякуємо за Ваш відгук!
Щасливі, що надаємо Вам крииила. Сподіваємось, що Вам також буде смачненько спробувати Red Bull зі смаком тропічних фруктів або зі смаком кавуна.
- Goxel L***Продавец: Rozetka
Очень вкусный энергетик, пью его больше 10-и лет, проблем со здоровьем никаких нет.
Советую хотя бы раз попробовать. Подходит под коктейли, на ура!- Достоинства:
- Вкус, бодрость, не вредит здоровью
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо Вам за такий чудовий відгук!
Щасливі, що надаємо Вам крииила вже стільки часу!
- JjПродавец: Rozetka
Мой любимый энергетик!
Содержит много витаминов и отлично бодрит
5/5- Достоинства:
- Вкус,
Бодость,
Крылья - Недостатки:
Представник постачальникаКрииила - це обовʼязково!
Дякуємо Вам за Ваш коментар!
- вова к***Продавец: Rozetka
Подскажите со скольки лет можно купить red bull ?
- Максим Л***
Напиток не рекомендуется употреблять детям до 18 лет, беременным и кормящим женщинам, а также лицам, страдающим повышенной нервной возбудимостью, бессонницей, артериальной гипертензией.
Представник постачальникаМаксиме, абсолютно вірно!
Багато установ навколо всього світу розглядали вплив кофеїну на організм. Європейське агентство з безпеки харчових продуктів (EFSA) дійшло наукового обґрунтованого висновку щодо безпечності кофеїну (2015 рік), у якому зокрема було зазначено, що вживання кофеїну щоденно у кількості до 400 мг (п'ять банок на 250 мл або п'ять чашок кави) не завдає ризику для здоров'я середньостатистичного дорослого населення з нормальним самопочуттям. Ці знахідки співпадають з результатами, отриманими Управлінням продовольства і медикаментів США, а також Міністерства охорони здоров'я Канади. Проте, підліткам, вагітним та годуючим жінкам слід обмежувати споживання кофеїну.
- РоманПродавец: Rozetka
Можно узнать когда появится товар?