Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Женские кроссовки для бега Reebok Run Spirit 101989331 38 (7.5US) 25 см Белые (8684475015138)

Оценка пользователей 4.33/5
  • Катерина Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с белым. Размер: 37

Приблизно тиждень тому купила ці кросівки для роботи. Робота в мене вимагає активності( 23000-30000 шагів за зміну) ,тому обираю взуття для бігу.
    Покупкою розчарована оскільки в цих кросівках дуже сильно парить ноги(в першу ж годину роботи)(((. Якщо широка нога то може давити на мізинець(. Можливо кросівки підійдуть для прогулянок ,але точно не для спорту або активності.

Достоинства:
    Доставили дуже швидко
    Недостатки:
    Парять, неправильно згинаються спереду(тому може надавлювати мізинець), червона ціна кросівкам до 900 грн.
  • Світлана Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 38

Гарні та зручні, відповідають розміру

• Лідія Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с белым. Размер: 38

Кросівки сподобались,по розміру підійшли добре.Зркчні,ноги не болять після довгої ходьби .

Достоинства:
    Легкі,зручні
    Недостатки:
    Не має
  • Марина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с белым. Размер: 38

Раніше ніколи не носила Reebok, і схоже дарма) На свій 37-38 взяла 38 розмір, нозі вільно (є трохи запасу) і комфортно. Виглядають дуже акуратно, візуально не збільшують ногу. Хоча матеріал верху доволі цубкий, ногу не парять

Достоинства:
    Ціна/якість. Як довго проносяться, час покаже. Пізніше доповню відгук
    Недостатки:
    На лівому кросівку трохи негарно приклеїний носок підошви, замазано білим тканину. Але то не критично, з висоти мого невеликого зросту зовсім не помітно)
  • Христина В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 36
    • Общее впечатление

хороші для бігу, мені зайшли, амортизація нормальна, по асфальту бігти приємно, не убиваємі

• Дарина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с белым. Размер: 38
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Класні кросівки для бігу, зручні та дуже стильні

Достоинства:
    Гарна якість та дизайн
    • Соответствие полноте

Средняя

• Соответствие по подъему

Средний

• Соответствие размеру

Соответствует

• Варуха М***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 40

Неправильна табл розмірів вказана на сайті, я обрала 40 це по сайту нога 26, устілка 26.5, а по факту міряла 26 устілка 25,5 нога, розстроїлась бо сподобались(