- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 20
Доставлено вчасно, все чудово.
- Достоинства:
- Ирина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 20
Рекомендую
- Артем А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 20
оптом все хорошо и прекрасно доставили)
- Юрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 20
Краще мівини, у 85 грамовій пачці локшина краща ніж у 65 грамовій.
- Александр Д***
Так! Мені також по якості вона біль подобається.
Але це стосуется тільки якщо її заливати окропом, а якщо суху їсти, то думаю краще маленької с ядерною приправою нічого краще в світі не вигадали.
- Віталік Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 20
Непросто!
А Дуже подобається! - Олексій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 20
Швидко прийшли, запаковані без пошкоджень. Чудовій смак, ситна і ідеальні для роботи, коли часу на готування їжі просто не вистачає. Заварив і заряд енергії в наявності. Завжди під рукою.
Вітаю)
Дякую, що поділилися своїми враженнями
- Юрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 20
Проблем з приправами немає, не вірте відгукам. Дуже зручна вермішель через великий розмір порції.
- Достоинства:
- Велика порція
- Морозова С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 20
Купую цю локшину вже не вперше, задоволена як якістю продукта, так і обслуговуванням.
- Ірина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 20
все добре, але не в кожної другої локшини нема пакетика з овочами
- Данило С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 20
Відкрив пачок 10, всі погано пахнуть, колір локшини нерівномірний, зарослі мохом. Герметичність упакування не була порушена
- Недостатки:
- Зіпсовані
- Руслан Г***
Так все вірно. Напмсано ж що з грибами :)
- Максим Р***Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 20
Найсмачніший різновид з асортименту цієї марки. І не лише через те, що люблю гриби.
Бульйон ароматний, темного кольору. Пахне печерицями. Відчувається легка гострота. Нормальна солоність. Локшина смачна, при запарюванні значно збільшується в розмірах.
Рекомендую.- Достоинства:
- 1. Гриби у складі. 2. Велика, пружня локшина. 3. Велика порція готової страви. 4. Насичений аромат.
- Недостатки:
- 1. Наявність підсилювачів смаку