- Оксана Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Беру вже вдруге. Використовую не тільки для волосся, а й для шкіри рук та ніг. Прекрасний засіб, гарно очищає шкіру
- Недостатки:
Добрий день, Оксано. Щиро дякуємо за ваш відгук і за те, що обираєте нашу продукцію. Раді, що ензимна пудра вам сподобалась і виправдала ваші очікування. Бажаємо вам лише приємних вражень та чудових результатів у догляді!
- Вікторія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Суцільний тальк, після нього волосся як пакля
Вікторіє, добрий день. Дякуємо за Ваш відгук. Нам щиро шкода, що у Вас залишилися негативні враження після використання продукту. Ензимна пудра Re:form De:tox створена для глибокого та делікатного очищення шкіри голови. На жаль, підбір засобів для догляду — індивідуальний, адже кожен тип волосся має свої особливості та потреби. Беручи до уваги Ваш досвід, рекомендуємо після очищення використовувати зволожуючий догляд для досягнення найкращого доглядового ефекту. Бажаємо Вам здорового і красивого волосся на кожному етапі догляду!
- Наталка Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пудра гарно розмішується, приємний аромат, волосся аж скрипить після неї. Загалом не погана.
- Достоинства:
- Аромат, виконує свою роботу)
- Недостатки:
- Не економна в розході.
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Маю фарбоване більш сухе волосся по довжині.Після першого застосування відчуття позитивні,використовувала у комплексі із маскою. Волосся більш очищене та росипчасте. З'явився невеликий прикореневий об'єм. Хочу спробувати інші засоби з цієї серії та буду спостерігати у динаміці за результатом. Сподіваюсь не розчарує.
- Недостатки:
- Поки не виявлені