Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Энзимная пудра для кожи головы Re:form De:tox Очищение и Детоксикация волос 80 г (4823115501783)

Оценка пользователей 3.75/5
  • Оксана Н***

Беру вже вдруге. Використовую не тільки для волосся, а й для шкіри рук та ніг. Прекрасний засіб, гарно очищає шкіру

Недостатки:

Добрий день, Оксано. Щиро дякуємо за ваш відгук і за те, що обираєте нашу продукцію. Раді, що ензимна пудра вам сподобалась і виправдала ваші очікування. Бажаємо вам лише приємних вражень та чудових результатів у догляді!

• Вікторія В***

Суцільний тальк, після нього волосся як пакля

Вікторіє, добрий день. Дякуємо за Ваш відгук. Нам щиро шкода, що у Вас залишилися негативні враження після використання продукту. Ензимна пудра Re:form De:tox створена для глибокого та делікатного очищення шкіри голови. На жаль, підбір засобів для догляду — індивідуальний, адже кожен тип волосся має свої особливості та потреби. Беручи до уваги Ваш досвід, рекомендуємо після очищення використовувати зволожуючий догляд для досягнення найкращого доглядового ефекту. Бажаємо Вам здорового і красивого волосся на кожному етапі догляду!

• Наталка Г***

Пудра гарно розмішується, приємний аромат, волосся аж скрипить після неї. Загалом не погана.

Достоинства:
    Аромат, виконує свою роботу)
    Недостатки:
    Не економна в розході.
  • Наталія

Маю фарбоване більш сухе волосся по довжині.Після першого застосування відчуття позитивні,використовувала у комплексі із маскою. Волосся більш очищене та росипчасте. З'явився невеликий прикореневий об'єм. Хочу спробувати інші засоби з цієї серії та буду спостерігати у динаміці за результатом. Сподіваюсь не розчарує.

Недостатки:
    Поки не виявлені