Отзывы покупателей о Детские зимние сапоги для мальчика Reima Nefar 5400024A-6985 24 Темно-синие (6438557125213)

Оценка пользователей 4.67/5
  • Елена М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-синий. Размер: 29

Дуже сподобалися і по качеству і на вигляд. Дякую

Достоинства:
    Сухі ніжки дитини
    Недостатки:

Вітаємо, Олено! Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що Ви цінуєте в одязі якість і вибрали саме бренд дитячого преміального функціонального одягу та взуття Reima. Будемо раді бачити Вас в якості наших клієнтів знову.

• Дария
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 27

2 зима як вони з нами
    Супер чобітки !

Достоинства:
    Не промокають , теплі
    Недостатки:

Вітаємо, Даріє! Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що Ви цінуєте в одязі якість і вибрали саме бренд дитячого преміального функціонального одягу та взуття Reima. Будемо раді бачити Вас в якості наших клієнтів знову.

• Аліна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный. Размер: 26

Теплі зручні супер

Вітаємо,Аліно! Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що Ви цінуєте в одязі якість і вибрали саме бренд дитячого преміального функціонального одягу та взуття Reima. Будемо раді бачити Вас в якості наших клієнтів знову.

• Артем
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 33

Вже 5 років користуємося взуттям цього виробника та цією моделью (менших розмірів) - питань з якістю не було. Цього разу - або підробка, або якість вже втрачена. Виріб пропускає воду. Спочатку думали, що ніжки у дитини - потіють, але НІ - при снігопадах та дощу, ноги мокрі....

Не рекомендую.
    Використовуємо 2.5 місяці

Достоинства:
    Репутація виробника
    Недостатки:
    Брак або втрата якості товару, протікають.

Вітаємо,Артем.
      Дуже несподіваний відгук, адже саме ця модель зарекомендувала себе як надійне взуття як на суху, так і на вологу погоду
      Якщо сніг був сухий, то, можливо, ніжка спітніла і дала це відчуття вологи?
      Щоб це перевірити, висушіть взуття, покладіть всередину паперові рушники та занурьте їх в ємність з водою не вище за гумову колошину , на кілька хвилин. Перевірте папір на сухість.

Доброго дня!
      Дякуємо за звернення.
      Запевняємо Вас, що даний товар оригінальний.

• Анатолій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 34

Класні чоботи. Беремо вже другу пару.

Недостатки:

Вітаємо, Анатоліє! Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що Ви цінуєте в одязі якість і вибрали саме бренд дитячого преміального функціонального одягу та взуття Reima. Будемо раді бачити Вас в якості наших клієнтів знову.

• Людмила Д***

Скажіть будь ласка,чи зручно іх взувати?Бо в дитини високий підйом

Вітаємо,Людмило! Дякуємо за запит.Чоботи Reima Nefar мають досить вільний та анатомічний крій, тому зазвичай добре сідають навіть на ніжку з високим підйомом.
      Проте виріб може індивідуально відрізнятися залежно від форми стопи, тому, якщо є можливість, радимо приміряти перед покупкою. Якщо модель не підійде, завжди можна скористатися поверненням за умови збереження товарного стану, бірок та пакування.

• Марія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 23

Супер чоботи, вони пройшли сніг, дощ та болото. Нога завжди суха та тепла.

Вітаємо,Маріє! Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що Ви цінуєте в одязі якість і вибрали саме бренд дитячого преміального функціонального одягу та взуття Reima. Будемо раді бачити Вас в якості наших клієнтів знову.

• Гермине Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 25

Дуже круті, брала щоб дитина пригала по калюжах і по снігу, нога не мокне
    Все супер )

Достоинства:
    Всі
    Недостатки:

Вітаємо, Герміне! Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що Ви цінуєте в одязі якість і вибрали саме бренд дитячого преміального функціонального одягу та взуття Reima. Будемо раді бачити Вас в якості наших клієнтів знову.

• Анастасія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 29

Доброго вечора, забрали сапоги, але там немає устілки. Підкажіть чому?

Достоинства:
    Гарні
    Недостатки:
    Ще не носили

Вітаємо,Анастасіє.В даній моделі устілка не вийматься.

• Арушанян А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 29

Супер)

Вітаємо, Олександр! Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що Ви цінуєте в одязі якість і вибрали саме бренд дитячого преміального функціонального одягу Reima. Будемо раді бачити Вас в якості наших клієнтів знову.

• Олег В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 31

Гарні та зручні дитячі чобітки

• Анатолій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 32

Дуже зручні та теплі чоботи)

Недостатки:

Вітаємо, Анатолій! Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що Ви цінуєте в одязі якість і вибрали саме бренд дитячого преміального функціонального одягу та взуття Reima. Будемо раді бачити Вас в якості наших клієнтів знову.

• Юлия П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 30

Класні чоботи. Вже третю пару купуємо. На зиму для активної дитини ідеально просто!

Достоинства:
    Не пропускають вологу, зручні
    Недостатки:
    Ціна кусається

Вітаємо, Юліє! Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що Ви цінуєте в одязі якість і вибрали саме бренд дитячого преміального функціонального одягу та взутя Reima. Будемо раді бачити Вас в якості наших клієнтів знову.

• Ульяна Л***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-синий с голубым. Размер: 32
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

В шоці від якості, адже відрасу почали промокати. Навіть дешевше взуття відразу після користування не пропускає вологу. А тут бренд, ноги у дитини мокрі.

Вітаємо,Ульяно. Чоботи Reima Nefar мають водовідштовхуючу гумову нижню частину, яка добре захищає від снігу та вологи під час звичайних зимових прогулянок. Водночас верх із текстилю не є повністю герметичним, тому при тривалому контакті з водою можливе потрапляння вологи. Також інколи волога всередині з’являється через природне потовиділення, тому для кращого комфорту рекомендуємо обирати термошкарпетки.

• Ulya
    Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-синий. Размер: 31
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Обувь ужасная! Цена завышенная!
    Это самые обычные резиновые сапоги в дождь. А рекомендуют их как зимние! Ножки у ребенка были слегка влажные, в мороз он замерзал в них дико, не помогали утеплённые, с отражателем стельки! Не рекомендую.

Вітаємо,Юлія. Це одна з популярних моделей Reima. Незамінне взуття на снігову кашу та невеликий мороз. Також потрібно розуміти, які шкарпетки були на дитині. Якщо бавовняні, то бавовна при намоканні довго не сохне і призводить до швидкого охолодження ніжок. Зігріти холодні ніжки взуття вже не зможе, бо виконує функцію теплозбереження, а не нагрівання.