- Катерина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый. Размер: 28
Сандалі супер! Легкі, яскраві, на тендітну дівчачу ніжку підійшли ідеально. Дитині дуже подобається.
Вітаємо, Катерино! Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що Ви цінуєте в одязі якість і вибрали саме бренд дитячого преміального функціонального одягу та взуття Reima. Будемо раді бачити Вас в якості наших клієнтів знову.
- Владислава Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-зеленый. Размер: 23
На фото салатові або світло -зелені босоніжки , насправді ні, хакі, темно-зелені
- Достоинства:
- Легке, зручне
- Недостатки:
- Колір на фото не відповідає реальності , насправді колір хакі, зелено-сірий
Соответствие полноте
Средняя
Соответствие по подъему
Высокий
Соответствие размеру
Соответствует
Комфортно для температуры до
+20°C
Вітаємо,Владиславо. Це залежить від фотопередачи Вашого монітору, та освітлення при якому фотографували сандалії.
- Аліна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий. Размер: 26
Чудові сандалії
Беремо другий рік поспіль, в зеленому чи синьому кольорі)
Вони зручні, легкі та швидко висихають після дощу/калюж і дитині візуально вони дуже подобаються
Не натирають та гарно фіксуються на ніжці
З активною дитиною сезон чудово витримують- Достоинства:
- Якість, зручність, гарно виглядають
Вітаємо, Аліно! Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що Ви цінуєте в одязі якість і вибрали саме бренд дитячого преміального функціонального одягу та взуття Reima. Будемо раді бачити Вас в якості наших клієнтів знову.
- Ганна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий. Размер: 27
Один трішки кривий, інший зовсім криво стоїть. Ніжкам дитини геть не зручно. До того ж повсюди видно клей і нитки стирчать.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Багато
Вітаємо,Ганно.Якщо Вас не влаштовує якість товару або не підходить модель, сандалі ще не взували,можете повернути або обміняти протягом 14 днів з момену отримання посилки.
- КсеніяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-зеленый. Размер: 23
Сандалики лише на вузьку стопу. Тому що ремінці прикріплені на саму підошву, а не збоку, що дуже з'їдає внутрішній простір сандалика. Моїй дитини явно не вистачало ширини спереду, хоч вона має непухку ніжку. Липучки проблему не вирішують, вони допомагають лише при високому підйомі.
- Достоинства:
- Гарний хакі колір, немаркий. Гнучка підошва. Легкі. Якісні липучки. Гарно тримають ніжку.
- Недостатки:
- Зростаючій стопі завузько, пальці скуті по ширині.
Вітаємо,Ксеніє. Рекомендуємо обирати моделі на більш широку стопу,попередньо проконсультуватись з менеджером.
- Яна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый. Размер: 28
Якісні та яскраві сандалії. Дитині зручно їх взувати та комфортно гуляти. Саме ця модель маломірить.
Вітаємо, Яно! Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що Ви цінуєте в одязі якість і вибрали саме бренд дитячого преміального функціонального одягу Reima. Будемо раді бачити Вас в якості наших клієнтів знову.
- Анастасія О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-зеленый. Размер: 30
Нормальні тяги
- Достоинства:
- Відповідають розмірній сітці
- Недостатки:
- Зависока ціна за звичайні сандалі
Вітаємо, Анастасіє! Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що Ви цінуєте в одязі якість і вибрали саме бренд дитячого преміального функціонального одягу Reima. Будемо раді бачити Вас в якості наших клієнтів знову.
- Яна Г***Продавец: Rozetka. Цвет: Синий. Размер: 22
Не забрали
Прийшли браковані , криві /косі- Представник постачальника
Добрий день, Яно. Нам дуже прикро, що у Вас склалося таке враження від моделі.
Перед відправкою товар проходить перевірку, проте інколи посадка або особливості конструкції можуть візуально виглядати нерівномірно. Шкода, що модель не виправдала Ваших очікувань і Ви відмовилися від отримання.
- Катерина К***Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый. Размер: 26
Задоволені на всі 100%! Пречудові сандалії: гарні, яскраві, супер легкі та зручні - синочку в них дуже комфортно))
- Достоинства:
- Все подобається
- Анна Е***Продавец: Rozetka. Цвет: Синий. Размер: 28
Невисока якість. Підошва часто крива. Обирала з трьох пар, тільки одна більш менш рівна, на це треба уважно дивитись. Паски та устілка через місяць носіння трохи повідклеювались. На сезон може вистачить, якщо не тільки в них ходити. З переваг вони дуже легкі
Вітаємо,Анно.Нам шкода, що у вас виникли зауваження щодо якості взуття. Ми прагнемо забезпечувати найкращий рівень продукції, тому обов’язково передамо вашу думку виробнику.
- Галина Л***Продавец: Rozetka. Цвет: Синий. Размер: 24
Гарні сандалі, замовили 24 але не взяли, бо ремінець який на п‘яті не фіксує
Вітаємо,Галино.Можливо був не вірно підібраний розмір, довжина по устілці у 24р.-14,7см.У 23р.-14,4см. Або не підходить дана модель.
- Захоба Е***Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый. Размер: 28
Сандали красивые, яркие. Только заказала 28й размер, а прислали коробку от 28го размера, внутри сами сандали 27го размера. Отказ
- Недостатки:
- Не тот размер пришел
Вітаємо, Єлізавето! Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що Ви цінуєте в одязі якість і вибрали саме бренд дитячого преміального функціонального одягу та взуття Reima. Приносимо вибачення за за дану ситуацію з розміром. Будемо раді бачити Вас в якості наших клієнтів знову.
- Карина Г***Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый. Размер: 22
Через декілька тижнів після миття (не прання), вручну, злізло та потріскало я покриття. Непрактична модель , якщо вже брати, то темні. Носилися нормально, легкі та зручні. Вартують своїх коштів, бо найдешевші з рейми. Води не бояться, але миються просто жахливо
Вітаємо,Каріно.Нам дуже прикро, що сталась така ситуація.
Ми обов’язково передамо інформацію виробнику і будемо стежити за іншим зверненнями, щоб зрозуміти, чи має ця проблема масовий характер, чи це трапилось в результаті ряду обставин.Сподіваємось побачити Вас в якості наших клієнтів знову.