Отзывы покупателей о Детские сандалии для мальчика Reima Bungee 5400089A-6980 25 Темно-синие (6438557184401)

Оценка пользователей 3.71/5
  • Катерина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый. Размер: 28

Сандалі супер! Легкі, яскраві, на тендітну дівчачу ніжку підійшли ідеально. Дитині дуже подобається.

Вітаємо, Катерино! Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що Ви цінуєте в одязі якість і вибрали саме бренд дитячого преміального функціонального одягу та взуття Reima. Будемо раді бачити Вас в якості наших клієнтів знову.

• Владислава Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-зеленый. Размер: 23
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

На фото салатові або світло -зелені босоніжки , насправді ні, хакі, темно-зелені

Достоинства:
    Легке, зручне
    Недостатки:
    Колір на фото не відповідає реальності , насправді колір хакі, зелено-сірий
    • Соответствие полноте

Средняя

• Соответствие по подъему

Высокий

• Соответствие размеру

Соответствует

• Комфортно для температуры до

+20°C

Вітаємо,Владиславо. Це залежить від фотопередачи Вашого монітору, та освітлення при якому фотографували сандалії.

• Аліна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий. Размер: 26

Чудові сандалії
    Беремо другий рік поспіль, в зеленому чи синьому кольорі)
    Вони зручні, легкі та швидко висихають після дощу/калюж і дитині візуально вони дуже подобаються
    Не натирають та гарно фіксуються на ніжці
    З активною дитиною сезон чудово витримують

Достоинства:
    Якість, зручність, гарно виглядають

Вітаємо, Аліно! Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що Ви цінуєте в одязі якість і вибрали саме бренд дитячого преміального функціонального одягу та взуття Reima. Будемо раді бачити Вас в якості наших клієнтів знову.

• Ганна Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий. Размер: 27
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Один трішки кривий, інший зовсім криво стоїть. Ніжкам дитини геть не зручно. До того ж повсюди видно клей і нитки стирчать.

Достоинства:
    Недостатки:
    Багато

Вітаємо,Ганно.Якщо Вас не влаштовує якість товару або не підходить модель, сандалі ще не взували,можете повернути або обміняти протягом 14 днів з момену отримання посилки.

• Ксенія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-зеленый. Размер: 23

Сандалики лише на вузьку стопу. Тому що ремінці прикріплені на саму підошву, а не збоку, що дуже з'їдає внутрішній простір сандалика. Моїй дитини явно не вистачало ширини спереду, хоч вона має непухку ніжку. Липучки проблему не вирішують, вони допомагають лише при високому підйомі.

Достоинства:
    Гарний хакі колір, немаркий. Гнучка підошва. Легкі. Якісні липучки. Гарно тримають ніжку.
    Недостатки:
    Зростаючій стопі завузько, пальці скуті по ширині.

Вітаємо,Ксеніє. Рекомендуємо обирати моделі на більш широку стопу,попередньо проконсультуватись з менеджером.

• Яна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый. Размер: 28

Якісні та яскраві сандалії. Дитині зручно їх взувати та комфортно гуляти. Саме ця модель маломірить.

Вітаємо, Яно! Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що Ви цінуєте в одязі якість і вибрали саме бренд дитячого преміального функціонального одягу Reima. Будемо раді бачити Вас в якості наших клієнтів знову.

• Анастасія О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-зеленый. Размер: 30

Нормальні тяги

Достоинства:
    Відповідають розмірній сітці
    Недостатки:
    Зависока ціна за звичайні сандалі

Вітаємо, Анастасіє! Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що Ви цінуєте в одязі якість і вибрали саме бренд дитячого преміального функціонального одягу Reima. Будемо раді бачити Вас в якості наших клієнтів знову.

• Яна Г***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Синий. Размер: 22

Не забрали
    Прийшли браковані , криві /косі

Добрий день, Яно. Нам дуже прикро, що у Вас склалося таке враження від моделі.
      Перед відправкою товар проходить перевірку, проте інколи посадка або особливості конструкції можуть візуально виглядати нерівномірно. Шкода, що модель не виправдала Ваших очікувань і Ви відмовилися від отримання.

• Катерина К***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый. Размер: 26

Задоволені на всі 100%! Пречудові сандалії: гарні, яскраві, супер легкі та зручні - синочку в них дуже комфортно))

Достоинства:
    Все подобається

• Анна Е***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Синий. Размер: 28

Невисока якість. Підошва часто крива. Обирала з трьох пар, тільки одна більш менш рівна, на це треба уважно дивитись. Паски та устілка через місяць носіння трохи повідклеювались. На сезон може вистачить, якщо не тільки в них ходити. З переваг вони дуже легкі

Вітаємо,Анно.Нам шкода, що у вас виникли зауваження щодо якості взуття. Ми прагнемо забезпечувати найкращий рівень продукції, тому обов’язково передамо вашу думку виробнику.

• Галина Л***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Синий. Размер: 24

Гарні сандалі, замовили 24 але не взяли, бо ремінець який на п‘яті не фіксує

Вітаємо,Галино.Можливо був не вірно підібраний розмір, довжина по устілці у 24р.-14,7см.У 23р.-14,4см. Або не підходить дана модель.

• Захоба Е***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый. Размер: 28

Сандали красивые, яркие. Только заказала 28й размер, а прислали коробку от 28го размера, внутри сами сандали 27го размера. Отказ

Недостатки:
    Не тот размер пришел

Вітаємо, Єлізавето! Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що Ви цінуєте в одязі якість і вибрали саме бренд дитячого преміального функціонального одягу та взуття Reima. Приносимо вибачення за за дану ситуацію з розміром. Будемо раді бачити Вас в якості наших клієнтів знову.

• Карина Г***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый. Размер: 22

Через декілька тижнів після миття (не прання), вручну, злізло та потріскало я покриття. Непрактична модель , якщо вже брати, то темні. Носилися нормально, легкі та зручні. Вартують своїх коштів, бо найдешевші з рейми. Води не бояться, але миються просто жахливо

Вітаємо,Каріно.Нам дуже прикро, що сталась така ситуація.
      Ми обов’язково передамо інформацію виробнику і будемо стежити за іншим зверненнями, щоб зрозуміти, чи має ця проблема масовий характер, чи це трапилось в результаті ряду обставин.Сподіваємось побачити Вас в якості наших клієнтів знову.