- Ольга А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-синий. Размер: 26
Сіли ідеально. Виглядають вживу ще гарніше. Прийшли трохи іншого забарвлення, лого не червоне, а блакитне
- Достоинства:
- Гарні, на вигляд якісні та теплі
- Недостатки:
- На фото трохи інше забарвлення
Вітаємо, Ольго! Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що Ви цінуєте в одязі якість і вибрали саме бренд дитячого преміального функціонального одягу та взутя Reima. Будемо раді бачити Вас в якості наших клієнтів знову.
- Альона П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый. Размер: 27
Обожнюю рейму і ці черевички не вийняток️
Розетці окреме дякую за швидку доставку та за сервіс де можна поміряти який розмір підходить- Достоинства:
- Теплі,непромокають
- Недостатки:
- Не виявила
- Катерина З***Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 27
Купляю цю модель сину третій рік поспіль. Якість супер: теплі, не промокають, не злизькі, легкі, зручно взувати, легко чистяти
Вітаємо, Каерино! Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що Ви цінуєте в одязі якість і вибрали саме бренд дитячого преміального функціонального одягу та взуття Reima. Будемо раді бачити Вас в якості наших клієнтів знову.
- Катерина З***Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-синий. Размер: 26
Дуже гарні, теплі, зручні черевики. Купляла 2 рік поспіль
Вітаємо, Катерино! Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що Ви цінуєте в одязі якість і вибрали саме бренд дитячого преміального функціонального одягу та взуття Reima. Будемо раді бачити Вас в якості наших клієнтів знову.