- Ярослава Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 27
Купуємо не перший рік це взуття. Ідеальне на наші зими.
Вітаємо, Ярославо! Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що Ви цінуєте в одязі якість і вибрали саме бренд дитячого преміального функціонального одягу та взуття Reima. Будемо раді бачити Вас в якості наших клієнтів знову.
- Ольга А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-синий с голубым. Размер: 26
На мене трохи менше ніж той самий розмір в іншої зимової моделі reima. Не на широку ніжку. Ледве змогла назад вкласти устілку після примірки дитини(на устілці є відмітка для вірного підбору розміра). Виглядають гарно. Так і не змогла підібрати розмір, р. 26 без запасу і ледь змогла натягнути, р. 27 завеликі і при цьому вузькі
- Достоинства:
- Гарні, на вигляд якісні
- Недостатки:
- Не на широку ніжку
Вітаємо,Ольго. Дякуємо за ваш відгук!
Раді, що вам сподобався зовнішній вигляд черевиків Reima Qing. Щодо повноти — дійсно, ця модель має більш вузьку колодку й краще підходить для ніжки середньої ширини. Дуже цінуємо ваше зауваження, воно допоможе іншим батькам під час вибору.
- Людмила А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-синий с голубым. Размер: 25
Дуже якісні
- Достоинства:
- Зручність
- Недостатки:
Вітаємо, Людмило! Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що Ви цінуєте в одязі якість і вибрали саме бренд дитячого преміального функціонального одягу та взуття Reima. Будемо раді бачити Вас в якості наших клієнтів знову.
- Тарас Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-синий с голубым. Размер: 27
Дуже зручні та теплі черевики, дитина впевнено сама взуває, дуже задоволені.
- Достоинства:
- Зручні, теплі, на широку стопу саме те.
- Недостатки:
- Не знайшли.
Вітаємо,Тарас! Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що Ви цінуєте в одязі якість і вибрали саме бренд дитячого преміального функціонального одягу та взуття Reima. Будемо раді бачити Вас в якості наших клієнтів знову.
- Андрій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-синий с голубым. Размер: 27
Зиму малюк відходив, нарікань немає, відпрацювали себе на ура. Комфортні, теплі, досить непогані в догляді.
Вітаємо, Андрій! Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що Ви цінуєте в одязі якість і вибрали саме бренд дитячого преміального функціонального одягу та взуття Reima. Будемо раді бачити Вас в якості наших клієнтів знову.
- Олександр З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-синий с голубым. Размер: 21
Черевики чудові по якості за першим враженням. Підйом вузьковатий за рахунок нерухомого знизу "язичка".
- Достоинства:
- Непогана якість
- Недостатки:
- Ціна. Якщо в дитини високий підйом, вдягати може бути трохи складно. Міряйте обов'язково
Вітаємо, Олександр! Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що Ви цінуєте в одязі якість і вибрали саме бренд дитячого преміального функціонального одягу та взуття Reima. Будемо раді бачити Вас в якості наших клієнтів знову.
- Карина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-синий с голубым. Размер: 26
Дуже класні теплі черевики, рекомендую
- Достоинства:
- Все супер
- Недостатки:
Вітаємо, Карино! Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що Ви цінуєте в одязі якість і вибрали саме бренд дитячого преміального функціонального одягу та взуття Reima. Будемо раді бачити Вас в якості наших клієнтів знову.
- ВалеріяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 26
Суперові черевики,теплі ,дуже зручні, водонепроникні( син стрибав в калюжі по щиколотку,ноги всередині залишились сухими)
- Достоинства:
- Теплі,водонепроникні
- Недостатки:
Вітаємо, Валерія! Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що Ви цінуєте якість товару і вибрали саме бренд дитячого преміального функціонального одягу та взуття Reima . Будемо раді бачити Вас в якості наших клієнтів знову.
- Єсікова К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 27
Чоботи дуже хорошої якості. Малечі зручно й тепло, ніжки не промокають у снігу.
- Достоинства:
- Якість та функціональність
Вітаємо! Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що Ви цінуєте в одязі якість і вибрали саме бренд дитячого преміального функціонального одягу Reima. Будемо раді бачити Вас в якості наших клієнтів знову.
- Анастасия П***Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-синий с голубым. Размер: 27
Замовили були в наявності, а наступного дня заказ відмінили за відсутності товару