Отзывы покупателей о Детские зимние ботинки для мальчика Reima Qing 5400026A-698A 24 Темно-синие (6438557288024)

Оценка пользователей 4.89/5
  • Ярослава Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 27

Купуємо не перший рік це взуття. Ідеальне на наші зими.

Вітаємо, Ярославо! Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що Ви цінуєте в одязі якість і вибрали саме бренд дитячого преміального функціонального одягу та взуття Reima. Будемо раді бачити Вас в якості наших клієнтів знову.

• Ольга А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-синий с голубым. Размер: 26

На мене трохи менше ніж той самий розмір в іншої зимової моделі reima. Не на широку ніжку. Ледве змогла назад вкласти устілку після примірки дитини(на устілці є відмітка для вірного підбору розміра). Виглядають гарно. Так і не змогла підібрати розмір, р. 26 без запасу і ледь змогла натягнути, р. 27 завеликі і при цьому вузькі

Достоинства:
    Гарні, на вигляд якісні
    Недостатки:
    Не на широку ніжку

Вітаємо,Ольго. Дякуємо за ваш відгук!
      Раді, що вам сподобався зовнішній вигляд черевиків Reima Qing. Щодо повноти — дійсно, ця модель має більш вузьку колодку й краще підходить для ніжки середньої ширини. Дуже цінуємо ваше зауваження, воно допоможе іншим батькам під час вибору.

• Людмила А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-синий с голубым. Размер: 25

Дуже якісні

Достоинства:
    Зручність
    Недостатки:

Вітаємо, Людмило! Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що Ви цінуєте в одязі якість і вибрали саме бренд дитячого преміального функціонального одягу та взуття Reima. Будемо раді бачити Вас в якості наших клієнтів знову.

• Тарас Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-синий с голубым. Размер: 27

Дуже зручні та теплі черевики, дитина впевнено сама взуває, дуже задоволені.

Достоинства:
    Зручні, теплі, на широку стопу саме те.
    Недостатки:
    Не знайшли.

Вітаємо,Тарас! Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що Ви цінуєте в одязі якість і вибрали саме бренд дитячого преміального функціонального одягу та взуття Reima. Будемо раді бачити Вас в якості наших клієнтів знову.

• Андрій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-синий с голубым. Размер: 27

Зиму малюк відходив, нарікань немає, відпрацювали себе на ура. Комфортні, теплі, досить непогані в догляді.

Вітаємо, Андрій! Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що Ви цінуєте в одязі якість і вибрали саме бренд дитячого преміального функціонального одягу та взуття Reima. Будемо раді бачити Вас в якості наших клієнтів знову.

• Олександр З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-синий с голубым. Размер: 21

Черевики чудові по якості за першим враженням. Підйом вузьковатий за рахунок нерухомого знизу "язичка".

Достоинства:
    Непогана якість
    Недостатки:
    Ціна. Якщо в дитини високий підйом, вдягати може бути трохи складно. Міряйте обов'язково

Вітаємо, Олександр! Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що Ви цінуєте в одязі якість і вибрали саме бренд дитячого преміального функціонального одягу та взуття Reima. Будемо раді бачити Вас в якості наших клієнтів знову.

• Карина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-синий с голубым. Размер: 26

Дуже класні теплі черевики, рекомендую

Достоинства:
    Все супер
    Недостатки:

Вітаємо, Карино! Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що Ви цінуєте в одязі якість і вибрали саме бренд дитячого преміального функціонального одягу та взуття Reima. Будемо раді бачити Вас в якості наших клієнтів знову.

• Валерія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 26

Суперові черевики,теплі ,дуже зручні, водонепроникні( син стрибав в калюжі по щиколотку,ноги всередині залишились сухими)

Достоинства:
    Теплі,водонепроникні
    Недостатки:

Вітаємо, Валерія! Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що Ви цінуєте якість товару і вибрали саме бренд дитячого преміального функціонального одягу та взуття Reima . Будемо раді бачити Вас в якості наших клієнтів знову.

• Єсікова К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 27

Чоботи дуже хорошої якості. Малечі зручно й тепло, ніжки не промокають у снігу.

Достоинства:
    Якість та функціональність

Вітаємо! Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що Ви цінуєте в одязі якість і вибрали саме бренд дитячого преміального функціонального одягу Reima. Будемо раді бачити Вас в якості наших клієнтів знову.

• Анастасия П***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-синий с голубым. Размер: 27

Замовили були в наявності, а наступного дня заказ відмінили за відсутності товару