- Андрій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый. Размер: 31
Мороз, дощ, сніг - найкраще взуття для 6 років.
Вітаємо, Андрію! Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що Ви цінуєте в одязі якість і вибрали саме бренд дитячого преміального функціонального одягу та взуття Reima. Будемо раді бачити Вас в якості наших клієнтів знову.
- Олександр Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-бордовый. Размер: 30
Дуже круті
- Достоинства:
- Якість, тепло, не промокають, не брудняться
- Недостатки:
Вітаємо, Олександре! Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що Ви цінуєте в одязі якість і вибрали саме бренд дитячого преміального функціонального одягу та взуття Reima. Будемо раді бачити Вас в якості наших клієнтів знову.
- Ірина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-бордовый. Размер: 35
Дуже комфортні черевики, носимо вже 2 тижні! Дитині подобаються і головне зручні! Не промокають, мені це було дуже важливо!
Вітаємо,Ірино! Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що Ви цінуєте в одязі якість і вибрали саме бренд дитячого преміального функціонального одягу та взуття Reima. Будемо раді бачити Вас в якості наших клієнтів знову.
- Возна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый. Размер: 31
Супер!
Вітаємо,Наталіє! Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що Ви цінуєте в одязі якість і вибрали саме бренд дитячого преміального функціонального одягу та взуття Reima. Будемо раді бачити Вас в якості наших клієнтів знову.