Отзывы покупателей о Детские резиновые сапоги для мальчика Reima Ankles 5400039A-9990 22 (6438429783374)

• Ставнист М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 37

Отримала товар з якоюсь плямою, дуже засмутились, тому що розмір підійшов і потрібен був на зараз. Чому не перевіряєте якість товару перед відправкою?

Достоинства:
    Розмір підійшов
    Недостатки:
    Товар з браком

• Наталья
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 35

Дуже круто виглядають,йдуть у розмір.В 35 розмірі устілка 23см

Вітаємо, Наталіє. Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що Ви цінуєте в одязі якість і вибрали саме бренд дитячого преміального функціонального одягу Reima. Будемо раді бачити Вас в якості наших клієнтів знову.

• Оксана М***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Красный. Размер: 36

Промокають!

Достоинства:
    Недостатки:
    промокають

Вітаємо,Оксано. Дякуємо за відгук!
      Гумові чоботи Reima виготовлені з цільнолитого водонепроникного матеріалу, тому вони не можуть промокати через корпус.
      Можливо, волога потрапила всередину зверху — під час активних ігор або якщо штанина не повністю закривала халяву.
      Радимо звернути увагу на це під час носіння. Сподіваємось, чоботи ще добре послужать у дощову погоду!

• Ольга Л***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый. Размер: 38

Дуже сподобались, зручні та гарно виглядають.

Достоинства:
    Не потрапляє вода в середину зовсім
    Недостатки:
    Не знайшли

Вітаємо, Ольго! Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що Ви цінуєте якість товару і вибрали саме бренд дитячого преміального функціонального одягу та взуття Reima. Будемо раді бачити Вас в якості наших клієнтів знову.