- Юлія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-бордовый. Размер: 33
Те що треба навіть зараз. До перших морозів
Вітаємо, Юліє! Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що Ви цінуєте в одязі якість і вибрали саме бренд дитячого преміального функціонального одягу та взуття Reima. Будемо раді бачити Вас в якості наших клієнтів знову.
- Елена Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-бордовый. Размер: 33
Хорошие сапожки,да как я и думала размер взяла великоватый,но это даже плюс)Добротные,тепленькие
- Достоинства:
- Симпатичные по приятной цене
- Недостатки:
- Пока нет
Вітаємо, Олено Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що Ви цінуєте в одязі якість і вибрали саме бренд дитячого преміального функціонального одягу та взуття Reima. Будемо раді бачити Вас в якості наших клієнтів знову.
- Максим Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-бордовый. Размер: 30
Вітаємо,Максиме! Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що Ви цінуєте в одязі якість і вибрали саме бренд дитячого преміального функціонального одягу та взуття Reima. Будемо раді бачити Вас в якості наших клієнтів знову.
- Анна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-бордовый. Размер: 37
Вони чудові
Вітаємо, Анна! Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що Ви цінуєте в одязі якість і вибрали саме бренд дитячого преміального функціонального одягу та взуття Reima. Будемо раді бачити Вас в якості наших клієнтів знову.
- Тамара Д***Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-бордовый. Размер: 28
Отличные сапоги
- Достоинства:
- Модель, качество
- Недостатки:
- Цена вне акции
Вітаємо, Тамаро! Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що Ви цінуєте в одязі якість і вибрали саме бренд дитячого преміального функціонального одягу та взуття Reima. Будемо раді бачити Вас в якості наших клієнтів знову.