- Марина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-серый. Размер: 26
Дуже задоволені взуттям. Жодного разу ноги в дитини не були мокрими. Витримали всі випробування) мокрим снігом, калюжами, брудом, багнюкою в полі)). Варті кожної витраченої копійки.
На наступний сезон візьмем такі самі.
Дуже зручні. Легко вдіваити і знімати, дитина самостійно впоралась. Ноги в мороз були теплими із додатковими шкарпетками.
Прості в догляді, легко миються і швидко сохнуть, зберігають гарний зовнішній вигляд.- Достоинства:
- Недостатки:
- Окрім ціни, жодного.
Вітаємо, Марино! Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що Ви цінуєте в одязі якість і вибрали саме бренд дитячого преміального функціонального одягу та взуття Reima. Будемо раді бачити Вас в якості наших клієнтів знову.
- Олексій
у нас цілком протилежний досвід - мокрий сніг і ноги в дитини 100% мокрі.
Вітаємо, Марино! Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що Ви цінуєте в одязі якість і вибрали саме бренд дитячого преміального функціонального одягу Reima. Будемо раді бачити Вас в якості наших клієнтів знову.
- Антонина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-серый. Размер: 28
Візуально милі
Якщо побігати по снігу - підпускають вологу(((
Враховуючи ціну і відомість бренду - розчарована
На наступний сезон більше не придбаю.
Користувалися Geox Amphibiox могли плавати в снігу і ноги були сухі .- Представник постачальника
Вітаємо. Дана модель розрахована на морозну погоду від -10 до -20 градусів.
- Мельник С***
Ахаха, реально? Тобто в -5 їх носити неможна? Краще вже нічого не відписуйте. У всіх зазначена мембрана, до чого тоді тут тулити -10-20?
Вітаємо. Акцентуємо, що дана модель розрахована на температурний режим від -10 до 20 градусів. На суху морозну погоду. Якщо носити на погоду при 0 нога може пітніти і буде волога.
- К.Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-серый. Размер: 32
Чудові черевики, добре сидять на ніжках, водовідштовхуючі. Верх із синтетичного матеріалу та текстилю, підкладка зі штучного хутра. Устілки змінні, проста застібка на липучці. Покупкою задоволені!
- Недостатки:
Вітаємо! Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що Ви цінуєте в одязі якість і вибрали саме бренд дитячого преміального функціонального одягу та взуття Reima. Будемо раді бачити Вас в якості наших клієнтів знову.
- Людмила П***
Підскажіть а скільки см. ножка дитини ? Я просто бачу , що розмір 32 , я теж думаю між 32 і 33 ?
- ОлексійПродавец: Rozetka. Цвет: Темно-серый. Размер: 26
Дуже подобалась ця модель візуально, загалом подобався цей бренд до того, як купили таку пару - яке ж було наше розчарування, що вони протікають. Мокрий сніг і ноги в дитини мокрющі - цього року дивимось на інші бренди.
- Достоинства:
- симпатичне
- Недостатки:
- дороге, протікає
Вітаємо,Олексію. Дана модель розрахована на температурний режим від -10 до 20 градусів,на суху морозну погоду. На мокрий сніг радимо обирати моделі на відповідну температуру та з захистом від вологи,наприклад з прорезиненою колошею.Будемо раді бачити Вас в якості наших клієнтів знову.