Отзывы покупателей о Детские сандалии для девочки Reima Bungee 5400089A-4370 28 (6438429964049)

Оценка пользователей 3.56/5
  • Марія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый. Размер: 26
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Зайшла в минулі замовлення подивитись розмір і здивувалвмь від оцінок.
    Від нас цим тапкам тверді 5*.
    Купили в травні, носимо щодня. Функціонально з взуттям все ок, думаю після прання ще віддамо комусь - ще сезон послужать.
    Липучкм зручні, щоб дітям не складно було вдівати.
    Донька ці тапки любить, і сама обирала.

Достоинства:
    Зручні липучкі, малій побобається
    Недостатки:
    Супінатора немає, кому важливо
    • Соответствие полноте

Средняя

• Соответствие по подъему

Средний

• Соответствие размеру

Соответствует

Вітаємо,Маріє. Щиро дякуємо за ваш відгук і високу оцінку!
      Раді чути, що сандалі Reima Bungee стали улюбленим взуттям вашої донечки та щодня дарують комфорт. Дякуємо, що поділилися досвідом і відзначили зручність липучок – впевнені, ця інформація буде корисною й іншим батькам.

• Ольга М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Сиреневый. Размер: 25

Сандалі сподобались. Бо хорошо сидять, дуже легенькі, ніде не натирають, гарна якість (миємо кожні 3 дні й з ними все гаразд) ще швидко сохнут.

Достоинства:
    Якість хороша.
    Недостатки:

Вітаємо, Ольго Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що Ви цінуєте в одязі якість і вибрали саме бренд дитячого преміального функціонального одягу та взуття Reima. Будемо раді бачити Вас в якості наших клієнтів знову.

• Илона М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый. Размер: 33

Верхня частина все добре. Підошва просіла, п'ятка і носок. Ходити стало незручно. Про малюнок, що стерся написано багато. Взуття або підробка, або не пристосоване для щоденного використання. Як запасний варіант, чи для пляжу цілком можливо.

Достоинства:
    Легенькі
    Недостатки:
    Підошва не зносостійка.

Вітаємо,Ілоно.Дякуємо за Ваш зворотний зв’язок. Нам прикро, що сандалі не виправдали очікувань. Взуття Reima виготовляється відповідно до високих стандартів якості та проходить тестування, однак ми розуміємо, що у щоденному активному використанні комфорт може бути дуже індивідуальним.Будемо вдячні, якщо надішлете фото пошкоджень – це допоможе нам краще розібратися та запропонувати рішення.

• Марина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый. Размер: 27

Сандалі легкі та зручні, але в перший день нитки поторочилися, за 3 дні підошва постиралася, за що така висока ціна, незрозуміло

Достоинства:
    Легкі
    Недостатки:
    Неякісне взуття, швидко стирається підошва та поторочилися нитки.

Вітаємо,Марино.Дякуємо за відгук! Нам прикро, що сандалі не виправдали очікувань.
      Будь ласка, надайте фото пошкоджень, щоб ми могли детальніше розглянути ситуацію .

• Русудан У***

Очень удобные, ребенку нравится

Недостатки:
    Нету

Вітаємо! Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що Ви цінуєте в одязі якість і вибрали саме бренд дитячого преміального функціонального одягу Reima. Будемо раді бачити Вас в якості наших клієнтів знову

• Жанна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый. Размер: 24

Не розумію чому їх так хвалять і ціна надто завищена. Дуже швидко брудняться і не відмиваються

Вітаємо, Жанно! Ця модель від Reima користується дуж великим попитом,завдяки легкості, зручності,також у пранні.Спробуйте спеціальні засоби для прання.Ціна дуже оправдана,враховуючи подорожчання логістики та закупівлі.

• Наталія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый. Размер: 28

Підробка, за декілька разів стерлися в середині, повне розчарування..

Добрий день, Наталіє! Зверніться, будь ласка, до підтримки "розетка" ссылка
      Гарантія на літнє взуття 30 днів з моменту покупки

• Марина Ш***

я купляла в магазині і теж за тиждень стерлись( і пагано видмивалися,

• Анна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый. Размер: 27

Якість відмінна і зручна розмірна сітка. Носимо із задоволенням. Зручні.

Вітаємо, Ганно! Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що Ви цінуєте в одязі якість і вибрали саме бренд дитячого преміального функціонального одягу Reima. Будемо раді бачити Вас в якості наших клієнтів знову.

• Ксенія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый. Размер: 22

Я отримала саме те, на що розраховувала - зручне взуття для бебі для її першого активного літа від надійного бренда. Те, що рекомендують ортопеди - гнучка нетовста підошва без супінаторів та гарна фіксація ніжки. Дитинка бігає впевнено.

Достоинства:
    Об'єм сандалика регулюються двома липучками. Не спадають, навіть якщо будуть величеньки по устілці. Можна прати в пралці, і вони це дійсно витримують.
    Недостатки:
    За місяць не дуже активного користування почали виглядати так собі - в районі липучок стирчать нитки, бруд десь в'ївся і не відпирається. Наступного разу я б обрала темніший колір, не такий маркий.

Вітаємо, Ксеніє! Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що Ви цінуєте в одязі якість і вибрали саме бренд дитячого преміального функціонального одягу Reima. Будемо раді бачити Вас в якості наших клієнтів знову.

• Дар'я Б***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-розовый. Размер: 25

Попри чудовий вигляд та легкість на ніжці не підійшли дитині.
    Регулювання стопи відсутнє…Дуже розчарована даною моделлю, довелось відмовитись, бо ні 24, ні 25 не прилягав щільно до ноги

Достоинства:
    Вага, дизайн
    Недостатки:
    Регулювання пʼяти

Добрий день, Даріє.Дякуємо, що поділилися враженням про модель. Нам дуже прикро, що сандалії не підійшли по посадці.

Дійсно, у моделі Bungee п’ятка не регулюється, тому посадка може відрізнятися залежно від особливостей ніжки дитини. Водночас модель має легку вагу та м’яку конструкцію, за що її часто обирають для активного літа.

• Ірина
    Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-розовый. Размер: 25

Якість просто жахлива!!!!
    Через тиждень носіння всередині почали обдиратися смужки.
    Пʼятка не фіксується добре
    Зовсім не відповідають вартості

Недостатки:
    Зовсім не відповідають вартості

Вітаємо,Ірино.Дякуємо за ваш відгук. Нам дуже шкода, що сандалії не виправдали ваших очікувань. Якість і комфорт – наш пріоритет, тому прикро чути про подібну ситуацію. Ми обов’язково передамо ваше звернення до виробника. Будемо вдячні, якщо надішлете фото пошкоджень – це допоможе нам краще розібратися та запропонувати рішення.