Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Подростковые кроссовки Reima Astelu 5400066A-8920 36 Темно-зеленые (6438429971177)

• Єрмакова А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 38

Зручні кросівки, повністю дихаючі. Підошва дуже гарно гнеться, носок достатньо широкий. Непоганий приклад barefoot взуття доступного в Україні.

Вітаємо, Аліно! Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що Ви цінуєте в одязі якість і вибрали саме бренд дитячого преміального функціонального одягу та взуття Reima. Будемо раді бачити Вас в якості наших клієнтів знову.

• Ольга Л***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 38

Легкі, гнучкі та дуже зручні. Відчуття ніби ти в тапочках.

Достоинства:
    Зручні
    Недостатки:
    Не знайшли

Вітаємо, Ольго! Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що Ви цінуєте в одязі якість і вибрали саме бренд дитячого преміального функціонального одягу Reima. Будемо раді бачити Вас в якості наших клієнтів знову.

• Тетяна А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый. Размер: 27

Класні,але не перші . Заміна тим,що стали маленькими . На 18-25 зручно ,без шкарпетки . На 15.5 стопа ,підійшов 27 розмір .

Вітаємо, Тетяно! Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що Ви цінуєте в одязі якість і вибрали саме бренд дитячого преміального функціонального одягу та взуття Reima. Будемо раді бачити Вас в якості наших клієнтів знову.

• Кристина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 38

Классный вариант босоногой обуви. Единственное что она не прям широкая. Это скорее приближенный вариант к босоногой.но из-за тканевого материала стопа просто немного выпирает. Что лично для меня не критично. Размер в размер.

Достоинства:
    Вариант босоногой обуви
    Недостатки:
    Недостаточно широкие

Вітаємо, Кристино! Дякуємо за ваш відгук і корисне зауваження!
      Раді, що кросівки Reima Astelu вам підійшли та сподобались як альтернатива босоніжкам.Так, модель має анатомічну форму, але тканинний верх дійсно не дуже широкий — врахуємо це для майбутніх рекомендацій. Носіть із задоволенням!