- Татьяна Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Детский возраст: 4 года. Цвет: Черный
Супер, дуже теплі,
Вітаємо, Тетяно! Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що Ви цінуєте в одязі якість і вибрали саме бренд дитячого преміального функціонального одягу Reima. Будемо раді бачити Вас в якості наших клієнтів знову.
- Наталя Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Детский возраст: 4 года. Цвет: Темный синий
Рукавички сподобались, саме те, що шукали: непромокаючі для гри зі снігом, підкладка типу флісова, приємна на дотик
- Достоинства:
- Не промокають, тепленькі
Вітаємо, Наталля! Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що Ви цінуєте в одязі якість і вибрали саме бренд дитячого преміального функціонального одягу Reima. Будемо раді бачити Вас в якості наших клієнтів знову.
- Людмила Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Детский возраст: 10 лет. Цвет: Черный
Рукавички - супер!
- Достоинства:
- Теплі, легкі
- Недостатки:
Вітаємо, Людмило! Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що Ви цінуєте в одязі якість і вибрали саме бренд дитячого преміального функціонального одягу Reima. Будемо раді бачити Вас в якості наших клієнтів знову.
- Юлия С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Детский возраст: 8 лет. Цвет: Темный синий
Через два місяці використання верхній шар на одній рукавиці потріскався . Інша в нормальному стані.
Вітаємо,Юліє.Нам дуже прикро за дану ситуацію.Модель дуже популярна,це перше звернення такого характеру.Обов'язково зафіксуємо,якщо будуть ще звернення передамо інформацію офіційному виробнику.