- Наталя І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коралловый. Размер: 36
Доні сподобалися кросівки. Носить із великим задоволенням. Дякуємо виробнику та магазину за якісний товар!))
- Достоинства:
- На ніжках виглядають акуратними та красивими. Зручні. Легкі. Ніжка "дихає". Легко вимивати або прати. Швидко сохнуть. Витримують шалені навантаження дитини.
- Недостатки:
- Не виявили. Відсутні.
Вітаємо,Наталлю! Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що Ви цінуєте в одязі якість і вибрали саме бренд дитячого преміального функціонального одягу та взуття Reima. Будемо раді бачити Вас в якості наших клієнтів знову.
- Ганна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой. Размер: 34
Класні кросівки. Зручні. Якісні. Красиві. Легкі на нозі. На прохолодну погоду саме те, що треба. Відповідають розміру.
- Достоинства:
- Reima цим все сказано.
- Недостатки:
- Відсутні.
Вітаємо, Ганно! Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що Ви цінуєте в одязі якість і вибрали саме бренд дитячого преміального функціонального одягу та взуття Reima. Будемо раді бачити Вас в якості наших клієнтів знову.
- Наталія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый. Размер: 37
Дуже задоволені. Дякуємо)
Вітаємо, Наталіє! Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що Ви цінуєте в одязі якість і вибрали саме бренд дитячого преміального функціонального одягу та взуття Reima. Будемо раді бачити Вас в якості наших клієнтів знову.
- Вікторія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Сиреневый. Размер: 37
Дуже гарні кросівки. Легкі, зручні. Донька
задоволена- Представник постачальника
Вітаємо, Вікторіє! Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що Ви цінуєте в одязі якість і вибрали саме бренд дитячого преміального функціонального одягу та взуття Reima. Будемо раді бачити Вас в якості наших клієнтів знову.