- Ольга А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 25
Якість хороша, гарний вигляд.
- Достоинства:
- Гарні, якісні
- Недостатки:
- На вузьку ногу. Дитині набагато зручніше в моделях barefoot хоча в сина не широка стопа. Ця модель на нормальну стопу завузька, на широку не підійде.
Вітаємо, Ольго! Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що Ви цінуєте в одязі якість і вибрали саме бренд дитячого преміального функціонального одягу та взуття Reima. Будемо раді бачити Вас в якості наших клієнтів знову.
- Марина Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий. Размер: 28
Відносили 1.5 місяців почала відклеіватися підошва , в минулому році купували такі самі дитина відносила сезон
Вітаємо,Марино.
Дуже прикро, що взуття не задовольнило Ваших потреб. З огляду на тип пошкодження, ми не можемо кваліфікувати цей випадок як брак взуття, адже носак дуже пошкоджений, що могло статись в результаті катання на біговелі чи інших видів активностей, в процесі яких відбувалось тертя передньої частини з поверхнями, що і призвело до пошкодження та відклеювання підошви. Для уникнення подібних ситуацій в майбутньому, радимо обирати моделі із цільною підошвою та більш міцним бампером спереду.
- Олександр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 25
Хорошие кроссы. В принципе как и вся reima
Вітаємо, Олександр. Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що Ви цінуєте в одязі якість і вибрали саме бренд дитячого преміального функціонального одягу та взуття Reima. Будемо раді бачити Вас в якості наших клієнтів знову.
- Тетяна А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий. Размер: 27
чудові кросівки, рекомендую!
Вітаємо, Тетяно! Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що Ви цінуєте в одязі якість і вибрали саме бренд дитячого преміального функціонального одягу та взуття Reima. Будемо раді бачити Вас в якості наших клієнтів знову.
- Ліана Л***Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 27
на осінній період данна модель не підійде більш підходить весна- літо.
Вітаємо,Ліано.Дякуємо за Ваш відгук!
Хочемо уточнити, що модель кросівок Reima Ekana більше підходить для весняно-літнього періоду, а також теплої осені, адже вони легкі та дихаючі. Для осені, особливо прохолодної чи дощової, краще обирати взуття з мембраною або утепленням, щоб дитині було комфортно й сухо.
- Елена У***Продавец: Rozetka. Цвет: Синий. Размер: 27
Чудові кросівки
Вітаємо,Олено! Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що Ви цінуєте в одязі якість і вибрали саме бренд дитячого преміального функціонального одягу та взуття Reima. Будемо раді бачити Вас в якості наших клієнтів знову.