Отзывы покупателей о Детские спортивные сандалии для мальчика Reima Rantaan 5400067A-6980 25 Темно-синие (6438557078304)

• Анна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-синий. Размер: 27

Купила дитині на літо бігати у дворі. Хороші сандалі, якість на висоті. На ніжці виглядають гарно.

Достоинства:
    Легенькі, зручні, не парять ніжку, носок прорезинений.
    Недостатки:
    У порівнянні з іншими моделями взуття цієї фірми - трішки маломірять.
    Устілка не має розмітки.

Вітаємо, Алло! Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що Ви цінуєте в одязі якість і вибрали саме бренд дитячого преміального функціонального одягу та взуття Reima. Будемо раді бачити Вас в якості наших клієнтів знову.

• Тетяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Салатовый. Размер: 30

На р. 30 фактична довжина устілки 19.4 а не 19.8 як заявлено в таблиці!

Не враховуючи неточності з довжиною, сандалі непогані, легкі і мякенькі.

Вітаємо, Тетяно! Обов'язково приймемо до уваги Ваш відгук. Ми раді, що Ви цінуєте в одязі якість і вибрали саме бренд дитячого преміального функціонального одягу та взуття Reima. Будемо раді бачити Вас в якості наших клієнтів знову.

• Катерина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный. Размер: 23

Не відповідає розмірній сітці, замовляла кросівки та ці сандалі, розмір обох 23, АЛЕ кросівки устілка 15.3(як заявлено), а ці сандалі 14.7, посилку забрала бо кросівки підходять, а сандалі хочу обміняти на більший розмір, прошу вирішити проблему

Достоинства:
    Якість, зовнішній вигляд
    Недостатки:
    Не відповідають розмірній сітці

Вітаємо,Катерино. Обов'язково приймемо до уваги Ваше зауваження. Для обміну Вам потрібно звернуться ссылка

• Лариса Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный. Размер: 30

Хороші сандалі,беру уже не перший год.

Достоинства:
    Легенькі,акуратні.
    Недостатки:

Вітаємо, Ларисо! Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що Ви цінуєте в одязі якість і вибрали саме бренд дитячого преміального функціонального одягу Reima. Будемо раді бачити Вас в якості наших клієнтів знову.

• Анастасия Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный. Размер: 26

Легкі, гнучкі і з широким носиком для пальців. Брала в садочок, як бейрфути

Вітаємо, Анастасіє! Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що Ви цінуєте в одязі якість і вибрали саме бренд дитячого преміального функціонального одягу та взуття Reima. Будемо раді бачити Вас в якості наших клієнтів знову.

• Лариса Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-синий. Размер: 29

Крутезні сандалі. В малого не широка нога і вони лягли ідеально. М'які, зручні, не парять.

Достоинства:
    Зручні
    Недостатки:
    Не зауважила