Отзывы покупателей о Детская демисезонная термо куртка Reima Sihvo 5100169S-89A3 110 см Зеленая (6438557139029)
- Світлана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Рост: 122. Цвет: Темный синий
Дуже класна куртка на осінь та зиму. Купила сину зимову, але він її жодного разу не вдягнув, бо ця йому дуже сподобалась. Не продуває, зручна. носили її і в морози, син задоволений
- Достоинства:
- Зручна, гарно сідає навіть на виріб виріст, брала з запасом
- Недостатки:
Комфортно для температуры до
-15°C
Соответствие размерной сетке
Соответствует
- Світлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Рост: 134. Цвет: Зеленый
Знімаю одну зірочку за те, що при відкритті пакета був сильний запах клею. Він вивітрився за два дні. Раніше купляла речі цієї фірми, але ніякого хімічного запаху небуло.
- Недостатки:
- Запах
Вітаємо,Світлано! Дякуємо за Ваш відгук і що поділилися враженнями. Нам шкода, що під час розпакування Ви відчули неприємний запах. Іноді після виробництва та пакування нові вироби можуть мати запах матеріалів, який зазвичай швидко вивітрюється. Ми цінуємо Вашу довіру до бренду і сподіваємось, що куртка буде приносити лише комфорт та задоволення від носіння.
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Рост: 128. Цвет: Зеленый
Reima ван лав
Вітаємо, Тетяно! Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що Ви цінуєте в одязі якість і вибрали саме бренд дитячого преміального функціонального одягу та взуття Reima. Будемо раді бачити Вас в якості наших клієнтів знову.
- Інна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Рост: 104. Цвет: Зеленый
Чудова якість і функціональність, як завжди у Рейми. Завжди купую їхній верхній одяг для сина, тому що, щоб він не утнув на вулиці- вкинув куртку у пралку і вона як нова!
Вітаємо,Інно! Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що Ви цінуєте в одязі якість і вибрали саме бренд дитячого преміального функціонального одягу та взуття Reima. Будемо раді бачити Вас в якості наших клієнтів знову.