- РусланОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Придбав відразу 2 шт.
Що сподобалось:
- малий час спрацювання (не більше 0,04 с при перевищенні, не більше 1 с при зниженні);
- можна активувати професійну модель відключення (класна річ);
- можна відкалібрувати значення напруги під свій вольтметр;
- є журнал аварій.
Що не сподобалось:
- надто яскравий зелений світлодіод, що індикує заживлення споживача. Він настільки яскравий, що з боків просвічується крізь корпус. При наявності освітлення (природного, штучного) це не дуже видно, а от в темну пору доби, коли світло вимкнене, то сяє, як гірлянда. Не критично, але загальне враження псує (танцювали, танцювали, та не вклонились). Ніби дешманський китай якийсь.
Хай там як, загальна оцінка максимально висока. Не знаю, чи на ринку є кращий аналог. Якщо ще знадобиться реле напруги, то насамперед буду дивитися на цю модель.
Тепер щодо сервісу Розетки.
Перше із замовлених реле: є пломби на упаковці, є заводські налаштування уставок (198 В і 242 В), в журналі аварій 6 спрацювань (очевидно, робили перевірку на заводі). Питань немає, все нормально.
Друге реле: пломби на упаковці відсутні (це вже насторожило), налаштування уставок збиті (не заводські), в журналі аварій 50 спрацювань (більше в пам’яті не зберігається).
Тобто що сталось? Хтось купив реле, погрався з налаштуваннями, не зміг правильно виставити нижнє і верхнє значення напруги, почав отримувати постійні аварії, плюнув, запакував реле назад і повернув Розетці. А Розетка продала мені як нове реле. Хитро, хитро. Якби покупець був менше технічно обізнаний, то цілком проканало б. Повертати не планую, бо реле начебто працює як треба. Але надалі десять разів подумаю, чи купувати тут, чи в іншому магазині. За 14 років з Розеткою вперше така підстава. - Сергей Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Если у вас реле щёлкает, значит с завода задержка стоит на одну секунду на включение после достижения порогового значения. Для холодильника и ТД такое нельзя допускать, хотя это лучше чем моргание света, но чтобы у вас не щёлкало реле, его нужно настроить, жмете верхнюю кнопку, выставляете там верхний порог напряжения (смотрите рабочий диапазон напряжений на холодильнике, или что у вас там) допустим 240, нажали- оно заморгало, нижняя кнопка уменьшает значение, верхняя увеличивает, затем оно само сохранится и через секунду бездействия начнет снова показывать напряжение. Нижний порог так же ставите, нажали на нижнюю, выставили порог 190 например, и все. ЧТОБЫ ОНО НЕ КЛАЦАЛО, ЖМЕМ СРЕДНЮЮ КНОПКУ ДВА РАЗА БЫСТРО, И СРАЗУ ВЕРХНЮЮ, это выставление задержки, ставьте 9 или 12. Это в секундах. Выставили и ждёте, оно сохранится. Все, реле больше не щёлкает каждую секунду.
- Дмитро
Дякую вам! Допомогли:)
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний товар не потребує реклами)
Перший ZUBR придбали 6 років тому для холодильника в заміський будинку, де постійні гойдалки з напругою - з поставленою задачею справляється на відмінно!
Тепер замовив й для міста, бо &$!#% русня...- Достоинства:
- Зроблено в Україні. Якісний матеріал. Гнучкі налаштування. Гарантія 5 років.
- Недостатки:
- Дефіцитний товар
- Сергей А***Отзыв от покупателя. Продавец: Techparadise
Очень прошу админов опубликовать отзыв и всем его прочитать. Прошу извинения за ситуацию, которая сложилась. Проблема была в том, что реле напряжения было не калибровано, а показывало изначально завышенное значение 18 единиц. Когда у нас было 220 это укладывалось в норму. Когда напряжение в сети поднялось до 238, то напряжение, естественно, вышло на 256. Был вызван электрик, представители дтэк проверили подстанцию во дворе. В конце концов откалибровали Зубр правильно. Теперь он показывает 237-242. На мой негативный отзыв со мной связался производитель. Был длительный и очень полезный разговор. Я объяснил ситуацию и извинился перед ним. Представитель сказал, что изначально прибор должен идти с нулевой коррекцией, т. е. показывать правильное значение. Где произошел сбой, сказать трудно. В любом случае я благодарен Розетке, и производителю Зубра за помощь в разрешении этой ситуации. Всем рекомендую данное изделие к покупке, но обязательно перед использованием с помощью тестера откалибруйте прибор. В инструкции есть раздел об этом. В крайнем случае в любом магазине, мастерских вам это сделают.
- Достоинства:
- Всем хорош.
- Недостатки:
- Требует возможно калибровки шкалы. Это для женщин проблема.
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Money Tree
Перше, що кидається в очі - це якість матеріалів з яких виготовлений пристрій. Він добре тримається в розетці, як з заземленням так і без. Налагодження з заводу підійдуть, щоб відразу почати користуватися. Мені меню налагоджень було інтуїтивно не дуже зрозуміле, хоча досвід роботи з такими пристроями є. Інструкція написана просто. розібратись не складно. Підсвітка досить яскрава, вночі в кімнаті чи коридорі можна спокійно орієнтуватися. Для когось це плюс (якщо ви любите нічну підсвітку), а комусь може заважати відпочивати. Якщо ви будите використовувати його при роботі за комп'ютером і вона буде в полі вашого зору, то підсвітка буде відволікати. Працює пристрій добре. Вже не раз спрацьовував. Вночі часто напруга піднімається вище 240в, одного разу впала нижче 110в. Дуже корисна функція запам'ятовування спрацювань. Вона не може показати дату та час спрацювання. Та статистику роботи вашої мережі можна відслідковувати. Наприклад, ви можете переглядати цю інформацію в оин і той-же час кожного дня і стирати статистику. А наступного дня бачити, коли і скільки раз воно спрацювало за добу. Можете частіше, тоді результати будуть більш конкретні. Цей пристрій особливо корисний тим, хто заряджає гаджети вночі. Якщо будуть проблеми з мережею, він просто вимкне їх від мережі і ви збережете аккумулятор, зарядний пристрій і гроші на їх ремонт чи навіть попередите пожежу, бо літієві аккуммулятори добре горять ( за останній час потрапило на очі декілька таких новин ). В цілому пристрій і обслуговування продавця мені сподобалося.
- Достоинства:
- Зроблений з якісних матеріалів, є всі заявлені функції, добре тримається в розетці, є память спрацювань.
- Недостатки:
- Ярка підсвітка, не дуже інтуїтивно зрозуміле меню налагоджень.
- Юрій Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Рі-і-і-іч. Виявилося в мене зранку опскається до 198 вольт, а увечері зростає до 254 вольт в розетках. Хоча б для тестування стабільності напруги в електромережі вже варто його придбати. І вберегти вартісну електротехніку.
Налаштував 208 - 244. Бо при відхиленні хоч на 0,3 секунди від граничних завдоських установок 210-242 вирубає.
Заводська установка затримки увімкнення в 3 секунди - малувато. Техніка при частих перепадах електрики починає так само часто вмикатися і вимикатися, що може призвести до її пошкодження струмом через це реле. Тому я одразу встановив 120 секунд затримки перед відновленням струму через реле після коливань вольтажу.- Достоинства:
- Відповідає заявленим характеристикам. Якщо прочитати уважно інструкцію і "поклацати" відповідно інструкції то налаштувати зможе і не фахівець по таких пристроях.
- Недостатки:
- Інструкція в коробці по одному з пунктів налаштувань не відповідала керуванню пристроєм. Стягнув на сайті виробника інструкцію відповідну пристрою.
- Георгій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Di & Yu
Рятує холодильник. Дуже корисна річ від відчизняного виробника.
Поміняв на цей, після того, як спробував "европейського виробника" китайського розливу.
Цей набагато кращий. Якщо треба - можна точно відкалібрувати.- Достоинства:
- Включив і забув. Підсвічує кухню.
- Недостатки:
- Перекриває як мінімум ще одну розетку, якщо вона не одинарна, але то не критично.
- Продавец Di & Yu
Дякуємо за зворотній зв'язок)
- Святослав С***
Як налаштувати затримку на декілька хвилин?
- Георгій К***
Два рази тисните на кнопочку вибору пункту меню.
З'явиться зображення (або текст) "ton".
Тисните стрілочку вгору, або вниз до потрібного значення.
Затримка в межах від 3 до 600 сек.
- АлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличное реле, хоть в квартирном щитке и стоит общее на всю квартиру реле напряжения Schneider Electric R9A12663, но оно нерегулируемое по времени включения, а для холодильника при скачках напряжения важно чтобы между вылючением и включением прошло некоторое время, поэтому было дополнительно установлено непосредственно на розетке холодильника данное реле от хорошо себя зарекомендовавшего украинского производителя Zubr, и выставлена задержка включения 300 секунд.
Напряжение показывает верно.
Все работает, мы довольны!- Достоинства:
- Тонкая регулировка
- Технически П*** Юзер
Доброго времени суток! Тоже выставил 300 секунд, а какой вы выставили верхний и нижний вольтаж ?
- Александр
Нижний 195 так как меньшее напряжение уже часто вредно для компрессоров в холодильниках, верхний порог 250 вместо стоковых 242
- Антон В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все чітко. Працює як заявлено. Налаштування просте.
- Достоинства:
- Для тих, у кого немає стабілізатора.
- Владимир М***
стабілізатор не допоможе :)
краще купуйте це релє
- Валентин Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Techparadise
В зв'язку з нинішньою ситуацією в країні та перебоями в електро мережі в період з травня по жовтень перегоріли двигуни на пральній машині, компресор холодильник та терморегулятор на духовій шафі. Автомати на лічильнику залишилися цілими, тому вирішив поставити на окремі побутові прибори реле напруги. Замовив два через Розетку. Того ж дня зателефонував адміністратор. Замовив. Наступного дня товар прибув на НП. Покупкою задоволений. Впродовж тижня працює без нарікань.
- Достоинства:
- Параметри відповідають заявленим. Корпус реле прочний, зроблений добротно. Порадувала гарантія від виробника 5 років.
- Недостатки:
- На даний час не виявлені.
- Алла Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
До реле взагалі ніяких зауважень, дякуючи зрозумілій інструкції все дуже швидко налаштовується і добре працює! Є зауваження до Розетки! якийсь дикий варіант з кешбеком: він нараховується тільки коли сплачуєш на сайті! а сплата при отриманні товара не дає права на кешбек! я і купувала це реле тому що 1 - український виробник, 2 - право не кешбек. Сплачуючи в пункті видачі - я ще і комісію сплатила за перерахування коштів! якесь здирництво! Я не можу зрозуміти: не вже пункти видачі оформлені на якись ФОПів в яких не працює держпрограма??
- Достоинства:
- Все працює
- Ярослава
Теж придбала реле два дні тому. Також не отримала кешбек та вважаю цю ситуацію шахрайством.
- ДимаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купил 15 апреля.работает хорошо.кпил для холодильника.поставил таймер задержки на 500 секунд.был случай.отключили свет.потом дали на 5 минут и потом опять выключили.благодаря этому прибору.холодильник не включился.и всегда понятно, какое напряжение в сети.в такое время ,такой прибор будет полезен.если раньше ,когда свет отключали ,приходилось с розетки отключать.а теперь если даже дома нет.или ночью.я знаю,что прибор поможет
- Достоинства:
- Работает))
- Недостатки:
- Не выявил
- Сергій Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Реле працює так як і повинно, просте меню налаштування, точні показники напруги, порівнював з мультиметром все чітко, при пропаданні живлення настройки зберігаються.
- Евгений С***
Ви впевнені що ваш прибор показує точні показники? калібрували перевіряли?
- Алёна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartGray
Гарний вигляд, підсвічує кухню вночі, поки що працює за параметрами, що я задала: 200 мін. 250 макс., 600 сек.
- Максим К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Покупайте непожалеете,я думаю за такие деньги товар просто отличный!!!!
- Достоинства:
- Красивый дизайн,доступное меню состоящее из трех кнопок,качественный пластмасс,самое главное отсутствие неприятного запаха от него,доступность изложения инструкции.И самое главное сделано в Украине.
- Недостатки:
- Пользуюсь 2 недели,все хорошо,отсекатель высокого напряжения срабатывает четко,пока недостатков незаметил
- Александр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Techparadise
Работает уже больше года, отключает холодильник при скачках напряжения (обычно ночью, под утро). Пока всё как положено.
- Ігор Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працює всього кілька днів, але жодних претензій. Перед ним для захисту холодильника ставив дешевий Startex - були позитивні відгуки про нього, але мені, очевидно, не пощастило - він працював лише до першого стрибка, а далі в нього все розладнувалося, треба було вручну перезавантажувати. Zubr працює нормально, ще один Zubr захищає всю квартиру - але там вищий поріг, для холодильника краще індивідуальний захист. При цьому покази у обох співпадають і відповідають показам контрольного вольтметра.
- Достоинства:
- За розумну ціну хороше реле
- Недостатки:
- Не виявив
- Сергей С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Изначально уже настроены верхний и нижний потолок срабатывания. Установленном 198В и 242В (- и + 10% от сети 220В). Продолжительность отключения переустанавливать сам под холодильник и установил рекомендованные 180сек (3мин). Изначально предустановлено всего 3сек. Рекомендуют на приборы со своим двигателем устанавливать 3-5мин. Больше то и описывать нечего: прибор прост и понятен в эксплуатации. Вчера и сегодня с 06:00 и до 07:30 по 5-7 раз срабатывала защита, так как напряжение в сети переваливало за 242В. Холодильник наверняка скажет "спасибо". Рекомендую.
- Достоинства:
- Со своей задачей справляется на все 100%. Легко настраиваются вами заданные параметры.
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якісна річ. Працює більше двох років
- Недостатки:
- Подорожчала в три рази за два роки
- Олександр М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
#моєрозпакування
Замовлення було швидко оброблено, а посилка в цілості прибула навідь раніше зазначеної дати, що виявилось для мене дуже доречно!
Вже починаючи з того як виглядає прилад в оригінальній упаковці, виникло бажання скоріше дізнатись чи викликатиме такі ж позитивні емоції те, що всередині. І тут я можу точно сказати - тверде Так! Річ виготовлена з доволі якісних матеріалів та має відповідний вигляд. Євровилка добре під'єднується, нічого не тріщить, реле за розмірами точно не більше своїх аналогів, а можливо і трохи менше.
З приводу функціональності можна відмітити легке та інтуїтивно зрозуміле налаштування приладу. Верхню та нижню межі струму, якщо є така необхідність, можна змінювати просто натискаючи верхню та нижню кнопки. Чому про це написав?, тому, що прочитав декілька відгуків, що прилад скоріше за все має невеликі відхилення від реальних показів струму. Після того як прилад вимикав напругу, фіксуючи 244 В, поставив верхню межу не 242 В як в заводських налаштуваннях, а 247 В, але потрібно ще виміряти напругу вольтметром, який буде заслуговувати на довіру, щоб точно знати відповідність напруги і якщо потрібно підкалібрувати реле, тому поки це лише припущення.
Для того, щоб змінити затримку вмикання навантаження (що якраз треба зробити обов'язково, відповідно до інструкції, 120-180 с., якщо прилад використовується у парі з холодильником, а саме компресором холодильника) потрібно натиснути середню кнопку два рази, а далі за аналогією з "межами струму" верхня та нижня кнопки.
Також в реле є можливість блокувати кнопки від випадкового натискання, що є дуже корисною функцією, присутній захист від внутрішнього перегріву та скидання до заводських налаштувань.
Вся детальна інформація з експлуатації, та можливостей приладу стисло та зрозуміло описана в технічному паспорті приладу.
Поки що мої враження від реле напруги ZUBR R116y лише позитивні, далі покаже час. Але об'єктивно можна сказати точно, що прилад зроблено якісно і починаючи від першого знайомства його в коробці, викликає бажання принаймні на його подивитись, хоч це і всього лише реле напруги))!
Сподіваюсь мій відгук та відео з розпакуванням комусь допоможуть скоріше зробити свій вибір! Бажаю всім гарних покупок і разом з тим гарного настрою!- Достоинства:
- Якість материалів та збірки, сучасний вигляд, доволі багатий функціонал
- Недостатки:
- Можливі відхилення показів струму, що на даний момент лише припущення
- Владимир
Привет, к этому реле можно подключить несколько приборов через двойник или тройник?
- Представник бренду
Добрый день, можно, если суммарная мощность приборов не превышает 3000 ВА при 230 В.
- Владимир
3000 ВА - это реактивная+активная. У этого реле - 3500 Вт?
- СергейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
работают исправно 3 штуки уже около полугода,были скачки напряжения и свет пропадал- срабатывают в рамках заданных параметров,техника в порядке
- Достоинства:
- работает
- Катерина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Куплю вдруге. Попередне подібне реле працює вже шостий рік. Дуже потрібна річ, особливо зараз, при нестабільній напрузі у мережі.
- Достоинства:
- Просте у користуванні. Налаштування легко виконати, діючи за інструкцією.
- Недостатки:
- Не виявлені.
- Лариса К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Реле працює вже 2 роки, функції виконує, нарікань немає. Гарний і якісний український прилад, рекомендую.
- Достоинства:
- Виконує свої функції
- Богдан О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Підключив холодильник . Налаштував . Сподіваюсь що працюватиме довго і як треба .
- Достоинства:
- Ціна / якісь
- Недостатки:
- Інструкція - "витвір мистецтва"
- Величко И***Отзыв от покупателя. Продавец: Techparadise
Супер!
- Достоинства:
- Легко налаштовується
- Недостатки:
- Не побачила
- Archangel T***Отзыв от покупателя. Продавец: VITEZ
Файно працює вже не раз рятував! всім дякую за увагу
- Продавец VITEZ
Шановний клієнт! Дякуємо Вам за відгук!
- Олена Д***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartGray
Все підійшло,гарна і необхідна річь,дякую.
- Недостатки:
- Незнайшла
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Замовив три таких реле, на випадок перепадів напруги. Всі три працюють справно. Вже кілька разів спрацьовувало при падінні напруги. Багато налаштувань, журнал спрацьовувань, простота у користуванні. Добротний пластик і чітке відображення на дисплеї. Гарантія - 5 років!
- Достоинства:
- Все ок! Працює справно!
- ЕвгенийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Беру уже второй, на данный момент показывают себя хорошо. Особенно с нынешними скачками и тд.
- Сергей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працює вже 2 роки без нарікань.
- Маргарита П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
За п'ять місяців роботи так і не визначила, що постійно клацає при перемиканні - морозилка чи реле ;)
- Достоинства:
- Надійний, наявність індикатора
- Олексій
Клацає саме реле
- Представник бренду
Реле вимикає та вмикає навантаження шляхом розмикання та змикання контактів силового реле всередині. Це і супроводжується характерним звуком. В іншому робота реле не супроводжується додатковими звуками. Звертаємо Вашу івагу, що часті відключення морозилки скорочує термін її служби. Тому перевірте причини спрацьовуван реле. Збільште межі спрацьовування реле так, щоб техніка, що захищається, була терпима до них. Задійте професійну модель часу відключення при виході напруги за межі. Встановіть затримку включення навантаження 120–180 с.
- Ольга З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
У нас большие перепады напряжения,если холодильник не дешёвый, то это реле экономит и успокаивает нервы!
- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
С поставленной задачей справляется. Брал для холодильника, чтоб при скачках напряжения включение было с некоторой задержкой.
- Достоинства:
- . Простое управление, продолжительная гарантия.
- Недостатки:
- Нет.
- Фуртак Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
#моєрозпакування
Є функція блокування кнопок від дітей. Також має енергозалежну память - тобто коли не буде напруги в мережі і пристрій буде вимкнений всі попередні налаштування будуть збережені. Вбудований термозахист. Основне призначення- це захист холодильника, також підійде до телевізорів, але потрібен там де дійсно нестабільна напруга в мережі. Точність показів напруги викликає певні запитання (є припущення що показує завищену напругу)- Недостатки:
- ЄвгенОтзыв от покупателя. Продавец: VITEZ
Быстро отправили. Реле супер. Ещё и 5 лет гарантии. Легко настроил под свою аппаратуру ( руководство в комплекте ). Спасибо!
- Достоинства:
- Качество ÷ 5 лет гарантии = достойная цена.
- Недостатки:
- Не играет в карты.
- Дмитро М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Реле працює без нарікань, якісно виготовлене!
- Достоинства:
- Ціна/якість
- Недостатки:
- Не виявив!