Отзывы покупателей о Реле напряжения в розетку 16А для защиты счетчик для бытовой техники прибор от скачков напряжения BRS White
Есть в наличии
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Працює
- Кирило М***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Надійний захист техніки від стрибків напруги!
- Сергій М***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Замовив попрацювало 3 місяці, і все. Без перепадів струму, просто потухло (
Добрий день!
Нам прикро, що у Вас виникла така ситуація під час користування товаром.
Після Вашого звернення питання було вирішено та Вам було здійснено заміну товару у межах гарантійного обслуговування.
Дякуємо за зворотній зв'язок.
- Світлана П***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Работает нормально
- Олексій П***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Невелике, але дуже корисне. Вставив у розетку . Дякую!
- СтасОтзыв от покупателя. Продавец: StarLight
это совершенно не то что заказывал
Добрий день!
Дякуємо за Ваш відгук та перепрошуємо за ситуацію, що склалася.
На жаль, під час відвантаження замовлення зі складу Розетка сталався пересорт, через що Ви отримали товар, який не відповідав замовленому. Після Вашого звернення товар було повернуто за наш рахунок, а кошти за замовлення повернено в повному обсязі. Наразі товар відвантажується зі складу Розетка у коректній формі, так як пересорт було усунено.
Ще раз перепрошуємо за завдані незручності та дякуємо, що повідомили нам про проблему.
- Александр Н***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Якісне реле.
Рекомендую- Продавец StarLight
- Андрій М***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Начебто все просто, але відсутність зрозумілої інструкції і необхідність налаштування без неї може мати негативні наслідки!
Поки складно передбачити якість пристрою. Сподіваюсь, що буде виконувати свої функції справно!- Достоинства:
- Якісна збірка, прийнятна ціна
- Недостатки:
- Відсутність зрозумілої інструкції
- Продавец StarLight
- БогданОтзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Доброго дня! У вас інструкції максимум А-15, а в мене на пристрої буква інша - Р, та щей максимальна Р-20, як це розуміти і налаштувати?
Дякуємо за Ваш відгук.
Позначення "P" на пристрої відповідає параметрам налаштування напруги (Power/Protection) і є стандартним для даного типу реле. Значення "P-20" - це один із режимів або порогів, який відрізняється від позначень у деяких інструкціях через різні ревізії прошивки/моделі.
У будь-якому випадку, після Вашого звернення ми оперативно відреагували: організували повернення товару за наш рахунок та 17.03.2026 здійснили повне повернення коштів.
Якщо у Вас залишаться питання або буде потрібна консультація щодо підбору — будемо раді допомогти.
Дякуємо за зворотний зв’язок!
- Оксана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Хороше реле напруги, відповідає опису. Компактне, зручне у використанні, дисплей добре показує рівень напруги. Працює стабільно та реагує на перепади в мережі. Покупкою задоволена, рекомендую.
- Достоинства:
- Компактний розмір, зрозумілий дисплей, просте підключення
- Недостатки:
- Поки не виявлено
- Продавец StarLight
- Леонид Г***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Чудове реле, якiсть сборки гарне!
- Ірина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Відповідає зазначеним параметрам
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Пристрій працює на всі . Наше EcoFlow ще більш захищено.
Рекомендую!- Достоинства:
- Інтуїтивно зрозуміло все.
- Марина К***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Гарне реле. Працює. Нарікань нема. Старенька мама розібралась та й дуже довільна. Дякую)
- Людмила Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Замовлення отримала все працює все чудово рекомендую
- Достоинства:
- Супер
- Олена Л***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
- Андрей Б***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Вибачте, але це не те що я замовлял. На пошті відразу не перевірив , а додому прийшов , атам зовсім другке реле
Доброго дня!
Дякуємо Вам за зворотній зв'язок та приносимо вибачення за незручності через пересорт товару на складі.
Запропонували Вам повернення товару через Нову Пошту з доставкою за наш рахунок із подальшим поверненням повної суми за замовлення.
Дана пропозиція була надіслана Вам як у листуванні до замовлення, так і у месенджері "Viber". Але на жаль відповіді від Вас так і не отримали.
Наразі цей термін вже не є актуальним, тобто термін повернення, але термін гарантії і до сих пір залишається актуальним. Загальний термін гарантії складає: 12-ь місяців. Тобто вразі чого звертайтесь - будемо раді вирішити питання.
Ще раз дякуємо Вам за зворотній зв'язок та бажаємо Вам гарного дня!
- ЯківОтзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Свою функцію виконує, гнучкі налаштування, дуже зручно що також показує ампераж, якщо це треба комусь. Побачимо як з часом буде
- Достоинства:
- Налаштування, екран
- Олена Г***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Виглядає якісно. Легке в налаштуванні. Приємна ціна.
Доставили згідно з озвученим терміном.- Продавец StarLight
- Віктор А***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Взяв для захисту холодильника. Працює добре. Показує напругу та силу току.
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Працює нормально. Показує напругу та силу току. Поставив для захисту холодильника
- Іван Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Працює
Все ок- Продавец StarLight
- Ігор Д***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Працює! Якісний товар, відповідає опису.
- Роман Ш***
Доброго дня!
підкажіть, будь ласка, як правильно налаштувати на холодильник?