Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Беруши Renvo Light Уни Черные (2SCL120-01)

Оценка пользователей 4.29/5
  • Наталя Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue

Дякуємо за відгук. Раді, що беруші Renvo Light сподобались та виконують свою функцію добре. Гарних запливів та комфортного використання.

• О
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Pink

Нормальні беруші

• Максим Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue

Файні беруші, брав у море - зберегло мене від солі в вухах)

Достоинства:
    Виконують свою функцію
    Недостатки:
    Занадто проста річ щоб були

Дякуємо за відгук. Радий, що беруші виявилися корисними і захистили від солоної води в морі. Простота іноді й є головною перевагою — головне, що вони виконують свою функцію. Бажаємо комфортних занурень!

• Валентина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue

Замовляючи прекрасно розуміла, що, за таку ціну, не варто очікувати чогось надзвичайного. Так і вийшло. Не випробовувала для плавання, але при роботі трохи допомагають позбутися зайвого шуму. У вусі майже не відчуваються, тому що м'які. Але це, водночас, є і мінусом - дуже важко вставляються у слуховий прохід

Достоинства:
    Дуже м'які. Мені підійшли при роботі за комп'ютером для зниження шуму навкруги і більшої зосередженості. Низька ціна
    Недостатки:
    Для комфортного сну навряд чи підійдуть. Не зручно вставляти у вуха, тому що дуже м'які. Рівень шумоізоляції низький

Дякуємо за розгорнутий і об’єктивний відгук. М’якість матеріалу справді може бути як перевагою, так і незручністю залежно від ситуації. Ці беруші розраховані на базовий рівень шумоізоляції та щоб запобігти потраплянню води під час плавання. Врахуємо ваші зауваження у подальшому формуванні асортименту. Дякуємо за вибір і зворотний зв’язок.

• Федір С***

Ок.

• Елена Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue

Мені підішли, як захист від шуму на виробництві.Рекомендую.

Достоинства:
    Захищають надійно,м,які
    Недостатки:
    Не має
  • Ігор М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Не тримаються у вусі.

Добрий день, дуже прикро, що бервуха Вам не підійшли. На жаль, не існує бервух, що підходять абсолютно всім, адже будова вушної раковини у кожного різна + багато залежить від формату використання, тобто для сну вони підходять погано, але для плавання (коли вони притиснуті шапочкою), або для шумних робіт (коли притиснуті навушниками) підходять добре. Сподіваюсь, Ви знайдете бервуха, що підійдуть саме Вам. Гарного дня.