Отзывы покупателей о Очки для плавания Renvo Parma Универсальные Anti-fog Черные/Разноцветные OSFM (2SG500-0109)

Оценка пользователей 3.4/5
  • Наталья З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Multi

Максимально НЕ підходять для плавання в басейні...погані. Дитина не змогла в них плавати. Підтягували і тренера і всі. Не задоволені

Достоинства:
    Недостатки:
    Погані

Добрий день, дуже шкода, що окуляри не підійшли. Це доросла модель і рекомендую звернути увагу саме на дитячі окуляри для плавання.

• Ольга-Юлія З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Multi

Чудово підійшла. Дитина почуває комфортно себе у воді з цією маскою

Достоинства:
    Ціна якість
    Недостатки:
    Відсутні

Дякуємо за відгук. Радий, що окуляри добре підійшли. Бажаємо приємних і безпечних занять у воді.

• Светлана В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black-Grey

Окуляри суперні, сіли добре, не запотівають, 10 тренувань уже на ура, мають стильний вигляд.

Достоинства:
    Круті в усіх питаннях
    Недостатки:

Дякуємо за чудовий відгук! Раді, що окуляри виправдали Ваші очікування і стали надійним вибором для тренувань. Нехай і надалі тішать вас своєю якістю!

• Олександр

Разів 10 скористався і прорвалась дужка

Достоинства:
    Ціна, не протікають
    Недостатки:
    Швидко порвались

Дякуємо за Ваш відгук! Шкода чути, що резинка швидко порвалась, звісно, таке трапляється, але не більше 0,2%. Ми завжди прагнемо забезпечити наших клієнтів якісними товарами і спробуємо виправити дану ситуацію, щоб такого не повторилось.

• Олексій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black-Grey

За свою ціну топ. Запотівають, хоча і не так інтенсівно як без антифога

Достоинства:
    стильні, якісні. За свою ціну топ.
    Недостатки:
    Запотівають

Дякуємо за ваш відгук! Раді чути, що Вам сподобалися окуляри. Ми також приймаємо до уваги Ваш коментар щодо того, що окуляри все ж можуть запотівати, хоча це дійсно перший подібний відгук про цю модель. Можливо, щось попало на внутрішню сторону лінзи- спробуйте промити їх під проточною водою (але не протирайте їх) і дайте висохнути самостійно, сподіваюсь, що це допоможе.
      Ваш відгук важливий для нас, і ми будемо працювати над вдосконаленням. Дякуємо за ваш вибір і зворотний зв'язок!

• Олексій К***

Уточню коментарій - не запотевают. При другому використанні - жодного разу не запотіли за годину плавання.