Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Крем антивозрастной солнцезащитный для лица с SPF 50 Rilastil Sun System 50 мл (8055510242916)

• Юлія П***

Гарний крем, підійшов для моєї сухої шкіри. Добре наноситься, зручно, що є дозатор.

• Наталія

Сподобався крем. Для моєї шкіри 35 гарно підійшов! Шкіра обличчя виглядає доглянутим.

• Єліко П***

Добрий крім. Добре лягає на шкіру обличчя.

• Віталій

Дуже хороший крем. У мене комбінована шкіра тож за пару годин на сонці обличчя починає блистіти. Сьогодні вийшов на вулицю десь об 14:30 і десь біля 17 прийшов додому після прогулянки в супер сонячний день. Обличчя залишилось матовим і без блиску. І це враховуючи що я намазав крем в 14:30, коли влітку в цей час обличчя вже може блищати від жирним навіть без виходу на сонце. Аналогічний ефект був і від крему Avene Cleanance SPF50, але він був дорожчий

Достоинства:
    Обличчя без жирного блиску після 2.5+ год на сонці. Повністю впитується. Exp date 03/2028
    Недостатки:
    Не помітив
  • Наталія П***

Чудовий крем, випробуваний як зимою, так і пекучим літнім сонцем
    Трошки щільний, як і всі spf, але вбирається шкірою добре (в мене комбінована)
    З сироватками та макіяжем не конфліктує, не скочується, не плямить, білого нальоту немає.
    Гарно зволожує і від сонця захищає добре

Достоинства:
    Недостатки:
    Швидко закінчується)