- ВладимирПродавец: Rozetka
Хорошо справился со своей задачек,после бальзама кожа мягкая, заживляет микротрещины, немного жирновата, но это как раз то что искали!
- Достоинства:
- Еффективен!
- Анна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Атопічна шкіра у дитини 7 років з нвродження + харчова алергія та занадто суха шкіра. Тільки з цим кремом в поєднані з Олією очисною для обличчя та тіла для дуже сухої, схильної до подразнень і атопії шкіри Rilastil Xerolact шкіра рук стала нормальною, без кровавих тріщин, та за 1 добу використання заспокоїлась та сильні запалення одразу зникли, здавалось що на очах зникає почервоніння. НЕ пече, НЕ чухається після використання. Ми перепробували багато чого (Ла Рош, Мустелу, Емоліум і багато чого ще) і тільки цей засіб нам ідеально підійшов.
- Достоинства:
- Швидко та безслідно вбирається. Немає віддушок та аромотизаторів
- Недостатки:
- не помітила
- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Добре працює
- Руслана З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Для атопічної шкіри навіть дуже хороший.
- Людмила К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Супер засіб
Від атопічного дерматиту допомагає - Наталія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Бальзам дійсно заслуговує на увагу! З народження у дитини атопічний дерматит, дуже багато чого вже спробували, але саме Ріластіл допомагає зменшити свербіж та почервоніння шкіри! Буду купувати ще! Рекомендую!
- Достоинства:
- Ефективний, дієвий
- Недостатки:
- Не виявила
- Ольга Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Це найжахливіше, що довелось нам спробувати за 10 років атопії. Консистенція занадто рідка та водяниста. Дуже погано розподіляється по шкірі, наче дешевий крем. Шкіра взагалі не зволожена після використання.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Дуже рідкий, жахливо розподіляється по шкірі