- Ольга К***Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Чудова туш! Шукала щось подібне до білоруської Bielita Luxury Mascara з аргановою олією, якою користувалась років 10. Ця подібна, теж відчувається така ж маслянистість. Щіточка силіконова і зручна як для мене, профарбовує гарно та розділяє вії, грудочки відсутні. Туш тримається протягом дня на відмінно, не осипається.
- Достоинства:
- Зручна щіточка, масляниста консистенція, не осипається, гарно фарбує і розділяє вії
- Недостатки:
- Не виявила
- Тетяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Дуже сподобалась туш, не розтікається , не обсипається!!! Дуже якісна! Щіточка супер!
- Достоинства:
- Склад, якість, ціна
- Олена Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Силіконова щіточка,як я і хотіла. І на цьому всі плюси закінчилися. Вії не подовжує,об'єму ніякого. Профарбовує дуже погано. Ефекту нуль. Більше не візьму.
- Виктория Б***Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Есть тушь и получше. Больше не куплю
- Достоинства:
- Недостатки:
- Склеивает ресницы
- RimmaОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
заявленного эффекта не получила(
я разачарована(- Достоинства:
- Недостатки:
- объема нет. разделения нет.
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Прийшла абслютно висохла туш. Заплатила не за туш , а за футляр. Не сподівалась від "Розетки".
- Недостатки:
- суцільний недолік
Эксперт RozetkaДоброго дня, Ірина! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику через форму зворотнього зв'язку (внизу сторінки) для вирішення проблеми, ми з Вами зв'яжемось. В майбутньому, будь ласка, використовуйте цю форму.
- ЮлианнаПродавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Мне тушь понравилась. Щёточка очень удобная, придает ресницам объем, хорошо разделяет. Ресницы после использования не склеиваются. За такую цену отличная тушь.
- КаринаПродавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Она на воске?