Отзывы покупателей о Сковорода Ringel Expert 22 см (RG-1144-22)

Оценка пользователей 3.71/5
  • Отзывы про товар продавца Rozetka
  • Андрій З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28

Добрий день! Дуже вдячні за відгук та такий зворотній зв'язок! Приємного користування продукцією RINGEL!

• Ковальова Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28

Ручка в сковороді шатається, погано зроблене кріплення

Добрий день! Ручка знімна. Просимо перевірити, чи Ви її коректно закріпили. Заздалегідь вдячні.

• Ігор Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26

Сьогодні получив. У пункті видачи мені зауважили, що ручка бовтається. Бовталась вона не кретично. А разом з сковорідкою, заказав ще й кришку до неї. Мені б спробувати кришку надіти, але я все про ручку думав. Продивився я її візуально все ОК. Приходжу до дому, пробую надіти кришку, а вона не сідає. Дивлюсь, а у неї з однієї сторони вм'ятина. Передивився, а на ній навіть ні царапини. Тоб то заводський брак. І тут питання, сама Розетка переглядає товар перед тим як надіслати? Віддав на обмін. Сьогодні 21.05.23р. Цікаво як швидко обміняють, і чи не зроблять мене винним.

Достоинства:
    Не використовував. Незнаю.
    Недостатки:
    Вм'ятина; Ручка бовтається.
    • Інна

Розетка відправляє нові товари від виробника і не видкриває ВАШ новий товар, При отриманні Ви повинні оглянути і відмовитись якщо є брак...

• Микола Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24

Типова сковорідка свого класу:
    Зручна в користуванні, класна ручка (яку можна відкріпити), не пригорає їжа.
    Але є недоліки:
    1) Слабке антипригарне покриття, яке легко царапається. На 2-ий тиждень користування протерлась в одному місці до наступного шару. Гадаю на ній тепер нічого не посмажиш, так як це може бути небезпечно для здоров'я.
    2) Кріплення для ручки зроблене завдяки вкрученню болта в сковорідку. За рахунок потужного нагріву, він "прикипів" до кріплення і віддає неприємний запах після кожного смаження на сковорідці. Дуже не якісно.
    Висновок: догляд за сковорідкою має бути нереально-потужним, інакше її вистачить на місяць. За рахунок жахливого рішення реалізації кріплення ручки я відчуваю постійний сморід болта, який вкручений в кріплення сковорідки. Не раджу.

Достоинства:
    Не пригорає їжа, зйомна ручка.
    Недостатки:
    Жахлива якість покриття, кріплення для ручки віддає жахливий запах при смаженні.

Доброго дня! Дійсно, посуд з антипригарним покриттям вимагає особливого догляду та уваги. В жодному разі не можна використовувати металеве приладдя, мити з агресивними миючими засобами, терти металевими йоржиками. Перед першим використанням після очищення треба змастити олією для захисту покриття. Це стандартні правила догляду. Щодо кріплення - дуже прикро, що таке сталося. Перевіримо цей момент - адже у відгуках покупців таких нарікань раніше не було. . Дякуємо за зворотній зв'язок!

• Олена А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26

Поки що дуже задоволена. Взяла після кількох років з Fissman граніт, зі зйомною ручкою теж. Підкупило широке дно з різким переходом в стінки. Дно не здувається по центру під час нагрівання, як було з фісман, рідина розподіляється рівномірно, а не стікає до країв. Смажу буквально на одній краплі масла, не розміром з кружечок, і вистачає. Антипригарне виглядає дуже надійним, без шероховатостей.

Достоинства:
    Широке дно, зйомна ручка, антипригарне покриття
    Недостатки:

Дуже вдячні за відгук! Приємного користування продукцією RINGEL!

• А Б***

Висота стінок?
      Дякую

• Наталья
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 22

Все ок

Достоинства:
    Соответствует описанию
    Недостатки:
    Не обнаружено
  • Олександр Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Fliggi. Диаметр: 28

Скорворідка просто топ. Купив ще 5 лютого 2023 року. Зараз вона виглядає як нова і не змінила своїх властивостей. Рекомендую.

Достоинства:
    Можна в ній запікати, бо знімається ручка. Глибока. Має позначки для дозування масла
    Недостатки:
    Ручка не дерев'яна