- AI аналіз відгуків32 відгуки: 45% позитивних, 18% нейтральних, 37% негативних.Виберіть, щоб дізнатися більше
- Константин Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 7
вже рік, поки все добре. на скільки втратила емкість не знаю. зараз со світлом все добре...
- Достоинства:
- удачное сочетание цены и качества.
- Недостатки:
- ещё не известны
Дякуємо за ваш відгук, приємного використання!
- Анисимов С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 7
Дуже дякую за швидку відправку мого замовлення...Весь товар якісний...Рекомендую!!!
- Достоинства:
- Товар якісний... доставка швидка... Приємне обслуговування...
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 7
Акумулятори 2 шт. Прослужили рівно 2 роки. Після чого вмерли
- Достоинства:
- 2 роки прослужили
- Недостатки:
- Вмерли за 2 роки
- MustangОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 7
Брав у березні 23, працювало нормально, стояла вимкнута у періоди з 09.24-06.25 та 09.25-11.25, після останього разу чомусь перестала тримати.
- Достоинства:
- Тримала через APC Back-Ups ES 525 приблизно хвилин 15-20 на холосту.
- Недостатки:
- 2.5 роки якось замало, тим більш простой більше ніж пів року.
- ТАРАС В***
Якщо батарея стояла в упсі, який був вимкнений, то він споживає заряд у вимкненому стані. Тому батарея розряджалася
- КонстантинОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 7
Не рекомендую. Прийшов розряжений. Повернув до магазину Розектка
- Недостатки:
- Непрацездатний.
Експерт RozetkaДоброго дня!
Приносимо свої вибачення за спричинені незручності.
Дякуємо за надану інформацію. Ми вживатимемо заходів для поліпшення якості роботи нашого магазину і недопущення подібних ситуацій у майбутньому.
- Олександр Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 7
Купляв для APC Back-UPS cs 500 все працює,скільки протримається покаже час.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Поки не знайдено
- Денис Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 7
Прожила чуть больше года. За всё время, максимум раз 10 выключали свет и ПК сразу выключался, то есть никаких там 100-200 разрядов в принципе не было. За почти 20 лет, это самая худшая батарея, предыдущие жили 2.5-3 года.
Первый звоночек был ещё на гарантии, писал где то тут, но после продолжительной зарядки, всё таки ещё что-то держала, хотя как такового разряда тогда и не было.- Достоинства:
- Недостатки:
- Бістро сдохла
- Олена П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 7
Не рекомендую! Купляли для оприскувача. Попрацювала майже місяць і все!!!
- Достоинства:
- Недостатки:
- мало пропрацювала батарея
Вітаємо. Батарею потрібно заряджати та не допускати глибокий розряд, можливо у вас просто несправний зарядний пристрій.
- Саша Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 7
не рекомендую, купляв в вересні 23 року в безперебійник, як тільки вимикали світло через 1 хвилину ПК вимикався програмно. То б то не розряжався повністю. Вже в січні 24 року вони померли. При тесті емності показали 300 мА.
- Достоинства:
- була ціна
- Недостатки:
- через 3 місяці сдохли
- Денис Н***
Вот и у меня через 10 дней как заканчивается гарантия, сегодня ПК уже не успел выключиться. Неприятно. Спросил, посмотрим что ответят, как быть с гарантией. Столько было хороших отзывов, не ожидал такого. До этого все батареи жили минимум 3 года, а тут и года нет...
- ВладимирОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 7
Пришло 2 батареи производства сентябрь 2023г. ,брал в мае 24. Наверное самые доступные из герметичных (sealed).
- Достоинства:
- Дешевые. С прямой задачей для ИБП справляются.
- Сергей Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 7
Изготовление сентябрь 2023года. Приехал с зарядом 12,8 вольт. Брал для солнечной панели 50ватт.
Дякуемо за ваш вибір!
- Назаренко Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 7
Нормальные батареи. Взял две для ИБП. Зарядил, разрядил. Не хуже Yuasa.
- Достоинства:
- Цена, стоимость доставки по Укрпочта =0грн
- Чикирило В***
Не хуже Yuasa - это Вы погорячились
- Геннадий Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 7
Пока работает наиеканий нет
- Достоинства:
- Недорагая
- Недостатки:
- Пока нет
- Andriy D***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 7
Купував акумулятор для живлення дрібної мобільної техніки (роутер, заряджання мобільних телефонів, освітлення з допомогою LED стрічки, живлення радіостанції) Поки все влаштовує.
Доцільно з акумулятором купувати зарядний пристрій, якщо ви не купуєте для заміни в OOPS або стаціонарний блок безперебійного аварійного живлення.- Достоинства:
- Вартість, компактність.
- Недостатки:
- Поки не знайшов
- АлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 7
Использование в UPS практически месяц, за это время было около 3+ внезапных отключений. Ёмкость не проверял но комп держит нормально. В мою модель UPS слегка не влезал по длине но как говориться напильник наше всё.
- Достоинства:
- Работает без нареканий в компьютерном UPS.
- Недостатки:
- Нет.
- Денис Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 7
Рабочая. Качество и продолжительность работы покажет время. Установил в охранную систему Дунай.
- ЄвгенОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 7
Купував на заміну батареї, яка вийшла з ладу. Кілька разів тестував - вистачає щоб безпечно завершити роботу ПК.
- Достоинства:
- ціна, була у наявності
- Недостатки:
- не виявив
- Петр М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 7
Честная батарея. Добавить нечего! )))
- Достоинства:
- Емкость. Цена.
- Недостатки:
- Не найдено.
- Сергій .***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 7
Купив для світлодіодної лампи 5 ватт на випадок відключень електроенергії. Дата виробництва 03.2022 р. Напруга 13 вольт. Надіюсь, проблем з ним не буде.
- Сергій О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 7
Якісний акумулятор за невеликі гроші .Ємність відповідає дійсності.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Поки не виявлені
- ЯнОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 7
Спасибо быстро и аккуратно доставили
- Достоинства:
- Цена и качество
- Недостатки:
- Пока нет
- Сергей Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 7
Пропрацював півтора місяця. Поміняли по гарантії.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Зламався
Браковані батареї іноді бувають, але ми обов'язково змінюємо батареї на нові згідно гарантії.
- Александр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 7
Отличные аккумуляторы, соответствуют ёмкости, рекомендую
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 7
Акумулятор "свіжий". Забирав в Розетці, видав 12.9v. Підключив 2м лед-стрічк - просадка мінімальна. Поки нарікань нема. Дякую Розетці за оперативність.
- Достоинства:
- Два роки гарантії
- Недостатки:
- Поки немає
- АнатолийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 7
Нормальный аккум, поставил в бесперебойник, работает, проверял - комп пару минут держит, больше не проверял, мне не надо, пока у нас на работе на генератор переключат - хватит, для этого и брал.
Сколько проживет - не знаю, но за эту цену вполне себе.- Достоинства:
- Цена, работает)
- Недостатки:
- Приехал неупакованный
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 7
Брав для тестування. При 20ти годинному струмі розряду віддав 6.6AH, при 10А 3.2АH. В цілому норм свинцевий АКБ
- Достоинства:
- Недостатки:
- Довго заряджається, при навантаженні в 100ват віддав менше половини заявленої ємності.
- Віктор Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 7
Замовив, НАКЛАДНОЮ оплатою, по "УКРПОШТІ"! Запакували по-рагульськи (у коробці акумулятор був з одного боку, а пом'якшувач - з іншого.
Індивідуальної упаковки не було взагалі. Тобто, якщо заготіли вислати б/у-шну, то могли це зробити без проблем.
На одній клемі не було пластикової заглушки, яка, взагалі, ніяк не впливає на процес експлуатації.
Відразу після розпакування підключив до ДПЖ (джерела постійного живлення). Заряд був, напругу тримало. На всяк випадок поставив на заряджання на всю ніч. Вранці підключив системник, який мав потужність в межах від 60 до 80 Ват (цей показник весь час мінявся). В такому режимі батарея витримала 30 хвилин. Тримала б і далі, але мені набридло слухати кожні 10 секунд пікання ДПЖ.
Кому цікаво - можете подивитись мій відео-огляд: ссылка- Достоинства:
- Працює, живить, "рятує".
- Недостатки:
- Ще не виявив, бо експлуатує лише 3 дні.
- Виктор Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 7
3 месяца в работе. Нареканий нет. 10 мин на ибп держит при нагрузке 120 Ватт
- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 7
Просадка когда нет напряжения в сети достигает 185 В соответственно роутер вырубается... буквально через пару минут...
- Достоинства:
- Вро де бы как нормальный производитель
- Недостатки:
- не держит даже роутер
- Шкурат О***
ваш роутер має тримати не акумулятор, а той інвертор, що на ньому висить.
- Любомир П***
Я зимою підключав напряму до роутера. В нього БЖ 12В 0,5А
- Сергей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 7
Батарея от известного производителя хорошее качество, визуально все в идеале. Поставляется как и CSB в полиэтиленовом пакете с заглушкой на коннекторе.
- Достоинства:
- Доступная цена, хорошее качество.
- Недостатки:
- Пока не выявил.
- Роксолана Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 7
Продавец обманул, заверив, что товар подойдёт к заявленным мной характеристикам. Я оформила возврат, деньги продавец не вернул!!!! Мошенники!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Сплошные недостатки !!!
- Роксолана Е***
Прошло две!!! недели, как отправила вам товар обратно (через пункт выдачи Розетка). Не связались!!!! Деньги не отдают!!!
- Віктор К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 7
Прийшов гарно запакований продавцем , поставив у ИБП , заряджений , , довго не мучив , але 5 хв протримав без підключення до живлення , далі не став експерементувати ( Сиситемний блок 500w , монітор , колонки, роутер)
- Достоинства:
- ЦІНА
- Недостатки:
- відсутня фірмова упаковка , але можливо її ніколи і не було
- ОлолошаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 7
Зовнішній стан добрий, є невеликі подряпини, але це властиво товарам даної категорії. Комп'ютер тримає 10 хвилин, результатом в цілому задоволений.
- Костянтин О***Продавец: Rozetka. Емкость: 7
в недоліках
- Достоинства:
- Недостатки:
- не тримає зараяд через 6 місяців
- Людмила С***Продавец: Rozetka. Емкость: 7
оплатила 9 грудня - сьогодні 17 - досі обробляється
- Наталия К***Продавец: Rozetka. Емкость: 7
Заказала так как этот бренд советовали. Когда приехал сказать, что я в шоке это ничего не сказать... Он был просто в пакете! Достали, а он весь грязный, в царапинах, явно кто то использовал. Так ещё ни я ни сотрудник розетки так и не нашли дату производства ... Естественно отказалась от заказа
Замовлення № 731715915- Недостатки:
- Нет даты производства, приехал грязный, с царапинами. Приехал в пакете