- AI аналіз відгуків62 відгуки: позитивний: 82%, нейтральний: 10%, негативний: 8%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 15.6
Заказував 26.02
Написано було що отримати можна 28.02
Оплатив
Сповіщення прийшло що буде 05.03
- Володимир Т***
Никогда не платите за товар наперед, платите при получении и не будет проблем, проверено.
- Влада Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 15.6
Чудова сумка.
Нехай наша продукція служитиме Вам довго і радує щодня.
- Людмила Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 15.6
Класна сумка
Нехай наша продукція служитиме Вам довго і радує щодня.
- Светлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 15.6
Добрий день. Заказала у вас цю сумку і оплатила майже тиждень тому, але нічого досі не отримала
- Достоинства:
- Сподобалась
- Недостатки:
- Не доїхала до мене
- Ігор Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 15.6
Нехай наша продукція служитиме Вам довго і радує щодня.
- Микола Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 15.6
Сумка прикольна, матеріал щільний. Гарний дизайн, що очікував те і отримав. Рекомендую.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не виявив
Нехай наша продукція служитиме Вам довго і радує щодня.
- Андрій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 15.6
сподобалась
Нехай наша продукція служитиме Вам довго і радує щодня.
- Дина О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 15.6
Ужас!!!!
- Микита
Що не так?
Доброго дня.
Будемо щиро вдячні почути більш розгорнуті причини Вашого невдоволення.
- Олексій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 15.6
Дякую вам за сервіс дякую вам Сумка очень класная рекумендую покупку
- Достоинства:
- Супер
Нехай наша продукція служитиме Вам довго і радує щодня.
- МішаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 15.6
Сумка класна
- Достоинства:
- Ноут сідає в сумці норм
Нехай наша продукція служить Вам довго і радує щодня.
- Кирило Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 15.6
Якість наче нормальна. Але не зручно, що сновне відділення всередині не має жодних перегородок або підкарманів.
Нехай наша продукція служить вам довго і радує кожен день.
- ВасильОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 15.6
супер!
Нехай наша продукція служить Вам довго і радує щодня.
- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 15.6
Сумка за свої гроші супер: стильна і зручна, є додаткове відділення для блоку живлення і миші.
Недоліків нема!- Достоинства:
- Зручна
- Недостатки:
- не виявлено
Нехай наша продукція служить вам довго і радує кожен день.
- Шабашова Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 15.6
Дуже якісна сумка
- Достоинства:
- Товар якісний
Нехай наша продукція служить Вам довго і радує щодня.
- Юлія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 15.6
Крута сумка)
Нехай наша продукція служить Вам довго і радує щодня.
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 15.6
Брала на подарунок. Дуже задоволена. Сумка виглядає міцною навіть попри пластикову фурнітуру. Є наплічна лямка, а от ручки затонкі - будуть врізатися. Тканина дебела, є підклад та м'які стінки. Відділення єдине, тож там тільки ноут. Ноут 15,6 старенький товстенький сів там добре. Є ще кишеня бокова на блискавці і в мене туди влізли: шнур з БП для ноута, мишка, невеличкий килимок для мишки та декілька флешок. Тобто, все необхідне влізає і ноут шкрябати в основному віддленні не буде.
Думаю тепер може й собі узяти)- Достоинства:
- Виглядає міцною навіть попри пластикову фурнітуру, є наплічна лямка
- Недостатки:
- пластикова фурнітура, затонкі ручки - будуть врізатися
Нехай наша продукція служить вам довго і радує кожен день. - Дмитро Б***
А якам там вага 1.6 кг що там може врізатися в руки
- Володимир Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 15.6
Сумка якісна, стильна та зручна
- Достоинства:
- ціна/якість
- Недостатки:
- не має
Нехай наша продукція служить Вам довго і радує щодня.
- Наталія Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 15.6
Гарна сумочка, до ноутбука чудово підійшла. Щільна тканина, пошито акуратно. Задоволені.
Нехай наша продукція служить Вам довго і радує щодня.
- Платон Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 15.6
Дуже зручно
Нехай наша продукція служить Вам довго і радує щодня.
- Олена Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 15.6
Дочка вже рік активно користується. Крім ноута вміщається ще й трохи конспектів.
За цей час витримала чимало переїздів поїздами і маршрутками.- Достоинства:
- Якісна
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 15.6
Компактна торба, сучасний вигляд, ідеально для 15 дюймових ноутів. Є бокова кишеня
- Достоинства:
- Якісний матеріал, сучасний вигляд
Нехай наша продукція служить вам довго і радує кожен день.
- ПрАТ К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 15.6
Материал, молнии в хорошем качестве, но хотелось бы чтобы передний карман выступал за конфигурацию самой сумки и положенные в него блок питания и мышка не давили на ноутбук. В следующий раз буду обращать внимание именно на этот момент.
- Достоинства:
- цена
- Недостатки:
- конфигурация
Нехай наша продукція служить Вам довго і радує щодня.
- Станислав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 15.6
слишком большая даже для указаного размера, это минус, а вот качество ткани.. ну соответственно цене, норм
- Достоинства:
- цена
- Недостатки:
- размер
Дякую за ваш відгук.
Розміри внутрішніх кишень для ноутбука враховують максимальні параметри девайсів, які повинні туди лягати. Для моделей з тонкими рамками, ультрабуків і т.д. ці розміри можуть бути надмірними.
- Анастасия Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 15.6
Зручна сумка , підійшла на ноут з 16 екраном.
Нехай наша продукція служить Вам довго і радує щодня.
- Екатерина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 15.6
Брала сумку для ноута.
- Достоинства:
- Это сумка трансформер можно и в руках таскать и на плечо повесить
- Недостатки:
- Вот бы был ещё раздел для зарядки
- СтаниславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 15.6
Баул ,
- Эдуард Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 15.6
Хорошая сумочка. Качественный пошив, материал и вообще приятная.
- Достоинства:
- Вызывает позитивные эмоции :)
- Недостатки:
- ЕвгенийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 15.6
Размер значительно больше моего 15.6 ноута Asus Vivobook, я хотел аккуратненький портфельчик, но он не похож на небольшой и аккуратный, а так, ничего особенного
- Достоинства:
- Недостатки:
- Больше, чем кажется, лишних сантиметров 5-6 сбоку и сверху
- Сергій Р***
В характеристиках вказані всі розміри.
- НаташкаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 15.6
Супер!
- Недостатки:
- АртемОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 15.6
За свои деньги отличная сумка , здоровый минимализм , ничего лишнего.
- Владислав Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 15.6
Хороша сумка за свої кошти!
Якість товару чудова!
А ще купуючи даний товар Ви допомагає захистити гігантських черепах Галапагоських островів від впливу людини!- Достоинства:
- Якість виробу чудова, швидка доставка.
- Недостатки:
- Наталія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 15.6
Якісна вмістна сумочка. Ноутбук туди з легкістю заходить, зарядка теж поміщається
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не щнашла
- Сергій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 15.6
Простенька сумка з одним відділом для ноута. Хотілось би ще відділ для дрібниць
- Достоинства:
- Недостатки:
- Один відділ для ноута
- Роман С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 15.6
Компактна, ігровий Dell зайшов як по маслу.
- Назар П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 15.6
Класна сумка рекомендую.
- Недостатки:
- Валерий Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 15.6
Отличная сумка, удобная и стильная
- Достоинства:
- Удобно и безопасно носить ноутбук
- Недостатки:
- Не выявил